Синът на Мис Антония с първи имен ден

Петрова-Батинкова сподели кадри от празника на Благовест
26 мар 2019 19:35, Иванка Гъркова
23
Синът на Мис Антония с първи имен ден
Facebook

Първият имен ден на сина си отбеляза Антония Петрова-Батинкова. На Благовещение Мис България 2009 сподели снимки от първата му фотосесия, направена само 14 дни след неговото раждане. 

"Днес, на Благовещение, нашият първороден син, нашият Принц - Благовест Ивайло Батинков (Best Batinkov) има имен ден! Сине, бъди здрав, щастлив, умен, силен, късметлия, усмихнат, специален, успешен, благословен и най-добър във всичко, в което пожелаеш, точно като великото си име! Бог да е с теб и да те закрилят, вси светии! Обичаме те, повече от всичко на света и винаги ще бъдем до теб! Мама и Тате", написа тя във Facebook. 
 
В началото на март семейство Батинкови направиха погача за здравето на малкия Благовест, който се появи на бял свят на 17 януари. Антония и съпругът й наеха ресторант, който украсиха в бяло и червено за случая. 
 
След като роди, миската се изгуби за кратко от социалните мрежи. Наскоро тя се похвали, че бързо е успяла да си върне килограмите преди бременността. 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Горкото ДЕТЕ - майка-комплексарка,баща - ***(що си мълчи,като плюят детето му,заради простотиите на "крокодил"),какво ли го чака?!?!?
13
4
 
6
 
! Отговори
Nightborn преди 5 години
Ох, отдъхнах си ! В началото вместо "имен" прочетох интимен ден. В същност, коя е майката ? Предполагам е нобелов лауреатка или е измислила лекарство срещу някоя, нелечима болест ?! Или поне е трудов човек, който всекиденвно твори блага за обществото ?
12
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Леле, тая ми е наборка, а прилича на изкукала лелка.
11
3
 
13
 
! Отговори
:))) преди 5 години
Горкото дете колко подигравки в бъдеще има да понася покрай майка си.
10
4
 
17
 
! Отговори
.!. преди 5 години
и на тоя не му е лесно(таткото). Ама то господ си е събирач де, та сигурно е него го хапят калинките...
9
2
 
6
 
! Отговори
И виждам, че преди 5 години
Програмата леко ми е изкривила правописа и смисъла - случайност :)
8
4
 
28
 
! Отговори
М, не преди 5 години
Не са нормални, Батинкови, Крокодилови, скрийте се, има стотици хиляди семейства 300 пъти по-малко симпатични от вас - прости селяни, *** сте , но и нахални за сметка на това,нито сте Избави, нито сте щастливи, Бегайте си У Перник с тоя цирк на колела, Мерси
7
4
 
5
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
Колега, всеки език има своите граматически правила и те не са въпрос на избор. Съгласно българските такива, правилното изписване е Ивайлов.
6
10
 
5
 
! Отговори
Аман от умници преди 5 години
До House M.D.Защо да е Ивайлов? Родителите имат право да запишат детето си както сметнат за добре. "ов" не е задължително.
5
1
 
5
 
! Отговори
ШибиРиби преди 5 години
Ае пИшете нещо за софка и гринго, стига тея принцове и принцеси от социала. Дайте малко от риала. Бегето секи със софийско жителство се бара сър. Лорд Минджефф къде остана , сигурно некой лондонски сър му тъпче аспуха с кисели краставички
4
2
 
14
 
! Отговори
хехе преди 5 години
Тя не е ли мисис вече?Меше Мис Крокодил едно време.. чак се зачудих, коя е мис Антония, а то за Тоца ставало въпрос. За Гущерана и Гущера нещо?
3
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На нея прилича!
2
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Признак за най-тъжната професия на света е да се налага да пишеш такива "новини", за да изкараш пари за хляб...
1
7
 
21
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
Благовест ИвайлоВ Батинков е правилното изписване. Но никому неизвестната Мис Антония и нейният съпруг са очевидно неграмотни.Апропо, тази новина предизвика покачването на NIKKEI.