По стъпките на кралицата: Меган не иска да ражда в болница

Публиката е притеснена от възможността за усложнения
10 апр 2019 12:25,
38
По стъпките на кралицата: Меган не иска да ражда в болница
Снимка: Reuters

Херцогинята на Съсекс обмисля раждането да се състои в новия й дом в Уиндзор, съобщиха приятели на семейството, предаде Daily Mail.

37-годишната Меган е решена да последва стъпките на кралицата и да роди с акушерка в резиденцията Фрогмор Хаус, новия дом на семейството.

Самата кралица е родена в резиденцията в Мейфеър и е родила и четирите си деца или в Бъкингамския дворец, или Кларънс Хаус в Лондон.

Още по темата

Възникна притеснение от елиминирането на варианта с болницата заради риска от преждевременно раждане при жени над 35-годишна възраст или нужда от цезарово сечение.

Въпреки това приятел на Меган казва, че тя практикува йога всеки ден и има изключително лека и спокойна бременност. Не вижда причина тя да не може да се наслади на безопасно раждане в уединението на собствения й дом.

Херцогинята отказа варианта да застане на стълбите на майчинското отделение, както са направили принцеса Даяна и Кейт преди нея. Тя не харесва идеята да застане пред публиката и медиите само няколко часа след като е родила.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
3
 
! Отговори
най-после преди 5 години
яжте МЕСО, не слушайте краДлицата !!!!това е манипулация .......!!!!Аз си хапвам месце всеки ден, и не съм ''исперкал'' .ТАКА ЧЕ... стига с това ИЗВРАЩЕНИЕ карайте само на марули... па да видим до къде !!!!
29
0
 
8
 
! Отговори
чудя се дали преди 5 години
Кралицата няма ли да плати на акушерката да смени бебето с бебе дето е бяло рижаво и синеоко?? Великобритания ще си отдъхне,а Хари ще се радва,че прилича на него.Меган и да се усъмни ще се страхува от евентуален ДНК тест.Никой не иска да си тръгва от двореца, като се е наместил веднъж,а от скандали полза няма.С един куршум 2 заека. А нейното бебе ще го дадат на осиновяване в Зимбабве или след време ще го осиновят уж ,,случайно"пак Хари и Меган,за да имат и чернокожо дете в знак,че са толерантни.
28
1
 
5
 
! Отговори
ще го избелят първо преди 5 години
Ще трябва първо да избелят бебето и изправят косата му,затова не ще да го показват. Само да не стигне до крайности Мегън като Майкъл Джексън,че видяхте какво стана с носа му след няколко интервенции за избелване на кожата.
27
0
 
5
 
! Отговори
Патилан преди 5 години
Опита се баща и да предупреди рижия принц Хари - Не се жени за щерка ми... ще съжаляваш.... Дан' ти е изпила чавка акъла .....Ама туй рижото опърничаво. Ха, сега ще си пати . И с брат си се скара..... и бабата като ги види все намръщена .... и хората ги намразиха ....
26
1
 
2
 
! Отговори
ПЕНКО преди 5 години
СЛЕД КАТО МИЛОНИ *** ПЛАЩАТ ДАНЪК НА КРАЛИЦО-КРАЛСТВОТО -ИМПЕРСКО-БРИТАНИКОС/ ПРЕДСТАВЕТЕ СИ ,ЧЕ СТЕ ПОДАННИЦИ НА БАБИШКЕР/ -КАКВО ЩЕ ГО СПРЕ- "РОЯЛА " ДА НАПРАВИ -РОДИЛНА ЗАЛА У ДОМА И ??? ...5 МЕД.СЕСТРИ И ДВАМА ГЕНИКОЛОЗИ СА ДОСТАТЪЧНИ ЗА НОРМАЛНО РАЖДАНЕ НА " ВЕГЕТАРИАНЧЕ" !?!?!?!?
25
0
 
7
 
! Отговори
29202 преди 5 години
Така се замита всичко по-лесно. Това не е интересно заа нас - не е нужно постоянно да ни набиват такива съобщения.
24
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Първо сгази лука с всичките си изцепки, то не бяха луди пари за бебешко парти в САЩ, то не бяха приказки, че детето ще е полово неутрално, то не бяха веган истории и т.н. и сега се чуди как да замаже положението пред баба като я изимитира. Ама има една подробност, баба не е родила първото си дете на 37 и то след неизвестен на брой връзки преди брака.
23
0
 
6
 
! Отговори
случайно минаваща преди 5 години
Не й харесва идеята да се покаже след раждането с бебето защото то няма да е чисто бяло като татко си и публиката ще я разкъса с коментари..Иска да отложи момента с показването на бебето колкото може по дълго .. но е неизбежен ..
22
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако иска да роди на стадиона! Какво ни интересува? Вече трети чифт боксерки къдам само да го местя от новините за бъкингам и обора около него
21
0
 
10
 
! Отговори
докоментароизтривачи преди 5 години
За някой съзнателен работар професионалист ,дето ви вади заплатите с данъците си , няма да пишете ,то и без това такива вече рядко се срещат и трудно се отглеждат !А иначе къде-що по света оноgят някоя матова чочарка - ние трябва да бъдем надлежно информирани , все едно че ни топли ...Как се нарича това ,вашето - независим журналистически патриотизъм , може би ,а ?
20
0
 
8
 
! Отговори
не ни пука изобщо преди 5 години
НАЧИ , ДА РАЖДА КЪДЕТО ИСКА ТАЯ - И ТЯ МАЙ Е ПОРЕДНИЯ "ТРЪН В ***", КОЙТО ФАМИЛИЯТА ТЕПЪРВА ЩЕ ПЪШКА! И ИЗОБЩО МАЙ НЕ ТРЯБВА ДА НИ ИНТЕРЕСУВАТ ПОДОБНИ ЩУРОТИИ - ПОРЕДНАТА РАЖДАЩА ПО СВЕТА....
19
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
хубава е, а и са й дали херцогство с подходящо за нея име, живи и здрави!
18
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво ни интересува къде ще роди.
17
1
 
11
 
! Отговори
уорд преди 5 години
Отказът да се показва пред камери няколко часа след раждането - това заслужава приветствие. Представям си с какви болкоуспокояващи са били упоени други, които го правят
16
0
 
9
 
! Отговори
майко мила... преди 5 години
то щяло и публика да има за тоя спектакъл...
15
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тя тая въобще не е бременна. Някоя сурогатна майка използва.
14
1
 
11
 
! Отговори
Omir преди 5 години
До скоро ни надуваха главите с принцленцата, сега с раждането, после ще ни осведомяват кога е акало малкото гущерче. Мдаа, колонията трябва да бъде осведомявана за ежедневието на господарите! Овцете трябва да се интересуват живо от здравето на овчаря си! Която не се интерсува- в разход и на чевермето.
13
1
 
17
 
! Отговори
тарзан преди 5 години
да ражда на някоя палма в Африка
12
2
 
23
 
! Отговори
България преди 5 години
Да роди в Африка като не иска в болница.
11
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Оффф! Един път да роди и да се свърши с тая драма! Стана по-голяма сапунка и от новините за Ким Кардашиян. Ако не помните преди време така се бяхте захванали с нея. Какво яла Ким, кога с...ла Ким, с кого си легнала Ким... е сега е същото с Меган.