"По-полека" с премиера в София

Спектакълът с песни на Стефан Вълдобрев ще се играе на 19 и 20 септември
19 сеп 2019 21:07, Ивета Иванова
0
"По-полека" с премиера в София
Снимка: Младежки театър/Facebook

Тази вечер ще се състои софийската премиера на театралната постановка по музика на Стефан Вълдобрев - "По-полека". Това е съвместна продукция между Младежки театър "Николай Бинев" и Драматичен театър-Пловдив.

Автори на текста са Ваня Щерева и Стайко Мурджев. Композитор на "По-полека" е един от най-разпознаваемите и любими музиканти и актьори у нас – Стефан Вълдобрев. В постановката са включени много от най-обичаните негови хитове.
 
"Следващите два дни ще бъдат емоция, магия, вълнение и допир до морските вълни под звуците на някои от най-великите песни на Стефан Вълдобрев. "По-полека" ще докосне сърцата ви по начин, по който ще ви убеди, че морето е на една ръка разстояние, а нежният пясък ни гъделичка между пръстите, докато се насочваме към бара...", пишат от Младежки театър във социалните мрежи.
 
Втората премиерна дата за София е 20 септември. Режисьор на спектакъла е Владимир Люцканов, а сценографията е дело на Венелин Шурелов. Веселин Веселинов - Еко от "Обичайните заподозрени" пък е музикален директор на "По-полека".
 
Премиерата на пловдивска сцена се състоя на 11 септември.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари