Емили Ратайковски с поредни провокативни кадри

Звездата чете край басейна и се хвали с фигурата си
Обновена: 18 окт 2019 21:23 | 18 окт 2019 21:15, Ивета Иванова
13
Емили Ратайковски с поредни провокативни кадри
Снимка: Reuters

Лятото все още не е приключило за Емили Ратайковски. Моделът е на почивка в Маями, Флорида, наслаждава се на слънцето край басейна и отново впечатли последователите си в социалните мрежи със секси кадри.

Емили е постнала провокативни снимки, на които позира по черен изрязан бански. Кая Гербер и Ирина Шейк веднага поздравиха колежката си за хубавата визия.
 
Папараците също изловиха звездата и нейна приятелка край басейн в Маями и направиха секси фотосесия на дамите. Те твърдят, че край басейна Емили е чела книгата "Правилата не важат" на Ариел Леви.
 
Стояла е малко в басейна, но през повечето време се припичала край него и с приятелката ѝ обядвали салата, пишат от "Daily Mail".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
4
 
! Отговори
Хахахааааа. преди 4 години
ТАКИВА КАТО НЕЯ, НЕ МОГАТ И ЯЙЦЕ ДА ТИ ОПЪРЖАТ, КАМОЛИ ДЕЦА ДА ГЛЕДАТ.ЗА КВО МИ Е...?!!!СЛЕД ВТОРАТА ГОДИНА И СЕКСА С ТАКАВА ЖЕНА Е МЪКА!!!!!
12
0
 
3
 
! Отговори
ПорЦелан преди 4 години
Като гледам горната снимка и долните коментари се зачудих каква ли е кариерата на ladyboys в Пукет. Сигурно е много смешно възрастен мъж с ци-ци да плеви ориз. Просто се чудех.
11
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кариерата на тези е една и същаНякои от тях но наистина много малко успяват да си спестят пари за един апартамент да се омъжат за обикновен човек и работят като фризьорки козметички барманки и други в сферата на обслужването но наистина много малко от тях повечето пропадат.И това не е от вчера или от днес. Преди 1980-те години през соца такава известна бръмчалка и наркоманка в София беше Сиси "Графинята" прочетете за нея в интернет.Куртизанките във Венеция и Древен Рим и те така са живели
10
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кариерата на тези е една и съща:Като наближат 30-те стават наистина алчни но богатите не са глупави и си вземат по-млади за по-малко пари. Те се озлобяват и започват да си търсят клиенти всеки ден. Започват и да си търсят постоянен партньор но никой с пари не ги иска за съпруга а само за любовница а те не искат бедни и обикновени мъже които работят за заплата от 8 до 18 ч.Като прехвърлят 40-те и повяхнат съвсем стават наркоманки алкохолички и компаньонки за по 50 лв на час
9
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кариерата на тези във всички времена е една и съща:Докато са млади имат сравнително скромни желания и само отвреме навреме спят с някой богат и известен за наистина много пари. Прекарват си времето в празни приказки и разходки да се хвалят със спечеленото. Богатите обаче са на възраст над 30-40 г понякога и над 50-70 никой не би се оженил за безмозъчна малка кифла която може да си купи за час а и те не искат да се женят защото не вярват че ще остареят и си мислят че ще живеят вечно по този нач
8
0
 
3
 
! Отговори
65 преди 4 години
Коя е тази ***?А ,онази дето е чела книга ,яла салата,и повече е стояла край басейна.Е много полезна статия. Наша Суза(Сузанита),Дара и други ни четат ,ни се къпят.
7
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Наистина ки приемате изражението от снимката и кокалите вместо ръце за привлекателни?Имаме твърде различен вкус.
6
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Татуирана
5
0
 
5
 
! Отговори
ПорЦелан преди 4 години
Преди изглеждаше грозноватичка, сега вече е просто грозна. Трябва да си смени хирурга.
4
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пропуснали сте цената. Това е най важно в една реклама
3
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А по малка нужда ходила ли е? Че ми е важно..
2
0
 
14
 
! Отговори
Спиртист преди 4 години
В лицето прилича на плондир от спукана влоейболна топка.
1
0
 
12
 
! Отговори
въпрос преди 4 години
И този ли е северномакедонец?