Анджелина още била ядосана на Брад Пит

Ето каква е причината
15 ное 2019 19:22, Ивета Иванова
32
Анджелина още била ядосана на Брад Пит
Снимка: Reuters
Драмата между Анджелина Джоли и Брад Пит продължава, твърдят източници. Актрисата все още била много ядосана на бившия си съпруг, особено за начина, по който той се държал по време на процедурите по развода им.
 
"Анджелина все още  изпитва силна неприязън към Брад. Тя иска на него да му бъде държана сметка, защото смята, че той е обърнал нейния живот и живота на децата им наопаки", коментира източник на "Us Weekly".
 
Смята се, че Джоли използва децата си като оръжие срещу актьора.
 
"Брад загуби бройката на пътите, в които децата му не са били свободни да го видят по разни специални поводи", посочват запознати.
 
Анджелина била гневна, че Брад устно е дал съгласието си тя и шестте им деца да се преместят в чужбина, но после се отметнал от думите си. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Феновете са прости , грозни ,твари и прости, злобни
26
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анжди неграмотната жалк,че на теб не ти се е случило да видиш болката твар такава
25
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Татуирана и ги прави джендърчета
24
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз правя всеки ден нещо добро и хубаво и нямам нужда да го изтъквам и да парадирам с него, за разлика от вас. Хейтът е вашия, вижте колко обиди сте нанизала по- долу без логика, че чак и българина като представител на българската нация, е в кюпа. Вие хейтите и накрая някой друг бил виновен!
23
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименАми в повечето случай да само това знаете ,вземете и направете нещо добро и хубаво че да ви се зарадва човек ,вместо да се занимавате с простотии и постоянен хейт над някого който не познавате,това е !
22
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
само това ли е знаел българинът? Аз пък знам една дето взима заплатка, а няма почти никаква свършена работа, освен интригите и лъжите разбира се, и кво правим сега?
21
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 18 не е ,не позна нещо ми се струва ,прочети внимателно и ще разбереш за какво иде на реч ,аз просто защитавам един човек който ме е вдъхновил с филмите си ,качествата си ,таланта си , добротата си и това че е майка която иска най-доброто за децата си и никой няма право да я съди , казвам че повечето си нямат друга работа освен да злобеят срещу нея ,каква била що била ,дали си премахнала гърдите и защо никой не би разбрал докато не му дойде на главата ,освен да си злобее нали !
20
15
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Българинът знае само това хайде на барче ,хайде на дискотека ,хайде на плажче ,хайде на басейнче ,хайде на почивка ,хайде да ударим по едно уиски или ракия ,хайде направи това ,хайде направи онова ,майната ти , и опа нямам пари ,това сме ние ,пълната развалина ,има и толкова много възрастни хора който гледам почти всеки божи ден как просят а повечето от нас ги подминаваме ,вместо да изкараме 1 лев от джоба си за да им дадем да си вземат нещо,колко сме малки а сме тръгнали да съдим другите !
19
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Стилът на писане на номер 2, 3, 4 и 18 е същият :) само, че съдържанието е коренно различно и то по отношение на един и същи човек! Айде, ако имаш удоволетворяващ собствен личен живот, ходи си го живей
18
15
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Но вие не ,вие знаете да хленчите ,да злобеете ,да мразите ,да клюкарствате ,да се занимавате с простотии ,да правите мръсотии и интриги ,и че нямате пари,поне в това сте най-добри ,но да сте добри във действията си и човещината си ,в това никак изобщо ви няма ,жалко че наистина няма такива хора като нея или като ПРИНЦЕСА Даяна жал ми е наистина !
17
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само комплексари който се чустват супер ,супер ама супер нещастни ,само те злобеят върху човек който прави много повече за разлика от тях самите ,жалко е ,дори не може да го осъзнаете жалко че много хора не са като нея , тя е много повече човек от вас ,едва ли някой като нея ,би помогнал на бедстващите семейства в държави като Пакистан ,Етиопия,Камбоджа и.т.н семейства който се борят със живота си всеки ден ,и дори нямат какво да ядат и пият !
16
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хааха явно някоя грозна и зла твар се е припознала виждам :) тя ли си го прави? Кое да си прави, кафето ли? :) айде и следващият път по-малко мърсотии и гадости ако можеш, знам че от това живееш
15
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дописниците в различни медии/по света и у нас/ много обичат да се ровят в живота на другите хора и да си измислят небивалици защото са низши твари без нормален личен живот.Просто лешояди.
14
15
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тази жена е специална. Никой не излива мръсотия върху нея. Тя сама го прави. не е нужно някой друг да я полива.
13
1
 
11
 
! Отговори
анджи преди 4 години
До АнонименНапълно съм съгласна !
12
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
е, то като гледам колко помия и мърсотии сте изляли върху една жена, която е имала здравословни причини и се е оперирала, не виждам за каква доброта, позитивност и другите шаблони дето говорите. Тея дето са седнали да плюят са едни елементарни твари, интригантки, злобни и обикновено грозни жени. Поради комплексите си за грозност бълват жлъч срещу другите жени, за да не бъдат харесвани. Обвиняват винаги красивата жена във всевъзможни неща, за да настрои хората против нея...
11
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен123 преди 4 години
очевидно е че има хора който четат неверни неща и понеже си нямат друга работа ,решават да злобеят и да пишат грозни коментари по адрес на човек който дори не познават ,защо не си гледате живота ,вместо да оправяте живота на личностите ,те каквото трябва са си го постигнали ,въпросът е вие какво постигате в живота си ,освен да злобеете ! ;)
10
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До граматиковОбразованието не прави човека ,а неговите принципи ,възпитание и човечност ,човек може да е сгрешил в дадена дума ,но това не е от значение ,колкото до добротата и позитивните мисли в живота на човека ,учи се да бъдеш добър човек ,а не злобар със комплекси може би животът ти ще се усмихне ако мислиш по този начин !
9
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
коментарите на N 2, 3, 4 са писани от твар!
8
7
 
16
 
! Отговори
анджи преди 4 години
До До 4:***,одряза си гърдите за да избегне рака ,да не би да го е искала ,щом са и казали че има 87 % риск от рак на гърдите и 50 % на ЯЙЧНИЦИТЕ ,ЗНАЧИ Е ТРЯБВАЛО ДА ГО НАПРАВИ ,ГЛЕДАЙ СИ ТЪПИЯТ СКАПАН ЖИВОТ И НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ СЪС ЧОВЕК КОЙТО ПРАВИ МНОГО ПОВЕЧЕ ЗА РАЗЛИКА ОТ ТЕБ ,ЖАЛКО ЧЕ НА ТАКИВА ДОБРИ ХОРА КАТО НЕЯ И СЕ СЛУЧИХА ТОЛКОВА МНОГО НЕЩА ,А ЖАЛКО ЧЕ НА ТАКИВА ЗЛОБАРИ КАТО ТЕБ И МНОГО ДРУГИ ВСЕ ВИ НЯМА НИЩО НАИСТИНА ЖАЛКО МОЖЕ БИ ТОГАВА ЩЕ ОСЪЗНАЕШ КАКВО Е ДА ПРЕМИНЕШ ПРЕЗ БОЛКАТА