Арън Картър плашещо слаб, приет в болница

Ето какво се случва с певеца
15 ное 2019 12:09, Ивета Иванова
5
Арън Картър плашещо слаб, приет в болница
Снимка: Reuters

Арън Картър е в болница. Това съобщи майка му, която публикува снимка в неговия Instagram профил. На нея се вижда, че синът ѝ е в болнично легло.

"Мама ще се погрижи за теб", написала е тя към фотоса. Наложило се е той да влезе в болница, защото отслабнал драстично и дори плашил близките си с вида си.
 
Той скоро призна, че е диагностициран с шизофрения и биполярно разстройство. "Официалната диагноза е, че страдам от няколко разстройства на личността - шизофрения, панически атаки и имам биполярно разстройство (маниакална депресия)", посочи звездата.
 
Дори братът на Арън, певецът от Backstreet Boys, Ник Картър си издейства ограничителна заповед, защото Арън заплашвал да убие жената на Ник - Лорън Кит, когато тя беше бременна.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това обяснява защо Ник ни залива с милиони снимки на дечицата му. Явно това е единственото семейство, което му е останало. Тъжно история има семейство Картър, славата удря на кофти места. Арън имаше всичко необходимо, за да стане супер звезда. Но тръгна по лошия път. Сестра им Лесли почина. Майка им е май луда. Абе гадна история.
3
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 1Е как ?!?Това е братът на вуйчото на сестрата на стринката на доведения внук на кучето на певеца от Кравария търси Обор 3
2
2
 
18
 
! Отговори
мила моя... майнольо преди 4 години
И бай Киро от Долна Махала днеска се е напил от обяд и плаши бабите в селото с бастуна. Кой по дяволите е тоя и защо трябва да знаем за него?!?
1
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Къв е тоя бе? За пръв път го чувам.