За РД на принц Чарлз: Позира с внука си Арчи

Принцът на Уелс навърши 71 г.
15 ное 2019 18:20, Ивета Иванова
2
За РД на принц Чарлз: Позира с внука си Арчи
Снимка: Reuters

Принц Хари и Меган Маркъл споделиха нова снимка на сина си Арчи, а повод за това е 71-ия рожден ден на дядото на бебето - принц Чарлз. Изображението е качено в официалния профил на Хари и Меган в социалната мрежа Instagram.

Принц Чарлз навърши 71 години на 14 ноември.
 
"Честит рожден ден на Негово кралско височество - Принцът на Уелс - сър, татко, дядо", гласи текста към снимката. Фотоса е черно-бял и е дело на кралския фотограф Крис Алертън. На него се вижда как принц Хари гушка бебето си, а принц Чарлз гледа с умиление внука си.
 
Принц Уилям и съпругата му Кейт Мидълтън също честитиха рождения ден на Чарлз в социалните мрежи. Те публикуваха няколко снимки. На една от тях, принц Чарлз се радва на внучето си, малкия принц Луи, на друга е в компанията на Уилям, а на трета - и с двамата си синове - Уиялм и Хари.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя принц хари виждал ли е гребен за коса през живота си . Нито се обръснал нито се подстригал. Има вид на посредствен човек.Майка му ако можеше да го види на какво е заприличал щеше да се обърне в гроба
1
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Днес бг, да не е, на заплата от Бъкингамския дворец ,та всекидневно ни информира за персоните от английската мафия? Мафия да, за не малко британци монархията е мафиостска организация живееща на гърба на британския данъкоплатец!