Какво звездите взимат за спомен от снимачната площадка?

Рийз Уидърспун пази колекция от обувки
21 ное 2019 21:15, Дарена Найденова
3
Какво звездите взимат за спомен от снимачната площадка?
Reuters

Актьорите прекарват голяма част от времето си на снимачната площадка. Работата им ги поглъща и те забравят за личния си живот. По време на снимките обаче се запознават с новото си семейство, към което толкова се привързват, че искат винаги да си спомнят за добрите моменти, които са прекарали с тях.

Затова някои от актьорите решават да си вземат част от своя филмов реквизит вкъщи. Понякога обаче това се оказва незаконно, тъй като филмовите студиа притежават всичко, което е на снимачната площадка. Все пак звездите намират начин да си вземат нещо за спомен.

Рийз Уидърспун

В интервю пред Греъм Нортън актрисата споделя, че на нея ѝ е било позволено да си вземе няколко неща от снимачната площадка на филма „Професия блондинка“. Това е било записано в договора ѝ и тя напълно се възползвала. Така Уидърспун се снабдила с всички тоалети от „Професия блондинка 2“, включително 77 чифта обувки от марката Jimmy Choo.

„Оттогава не съм ги пипнала, но като филмът навърши 15 години ги извадих от гардероба, за да ги пробвам. Някои ми станаха, някои – не, но ги показах на дъщеря ми и тя доста ги хареса“, признава актрисата.

Зак Ефрон

Ефрон явно си пада доста по кражбите, тъй като си е взимал неща от голяма част от филмите, в които участва. В интервю пред BBC Radio 1, актьорът признава, че си е откраднал банските от „Спасители на плажа“, баскетболната фланелка от „Училищен мюзикъл“ и колана от „Лак за коса“.

Актьорът признава, че все още носи някои от дрехите, които е обличал за роли. Например, колана от „Лак за коса“ му пасва идеално за редица светски събития, на които е канен.

Още за нещата, които звездите взимат за спомен от снимачната площадка, четете в Tialoto.bg 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
3
 
! Отговори
Някои неща...:) преди 4 години
Някои неща...77 чифта обувки??!Ако беше българка щеше да я смажат от коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
ЗВЕЗДА преди 4 години
Тоалетната хартия от хотела.
1
0
 
1
 
! Отговори
Фото Мексико преди 4 години
Вземат по една дозичка кокаин и си тръгват