"Мис България" за корекциите: Може би сбърках, но се чувствам добре

Радинела Чушева в откровено интервю пред Bulgaria ON AIR
Обновена: 25 ное 2019 10:03 | 25 ное 2019 10:01, Александър Попов
352

23-годишната софиянка Радинела Чушева е новата "Мис България", но веднага след като получи короната бе залята с негативни коментари.

Най-вече заради пластичните корекции, които тя има по лицето и тялото.

"Емоциите тепърва започват. Очакват ни много позитивни и негативни емоции. Старая се да не чета, журито е критерият, по който трябва да се водя. Хората не знаят колко много критерии има, за да станеш "Мис България" - репетиции, дисциплина, походка, как се изразяваш... Хората не знаят, че имаше тур с въпроси", сподели Чушева пред Bulgaria ON AIR.

Тя подчерта, че за този конкурс няма рестрикции по отношение на корекциите.

"Младите постоянно гледаме от тези социални мрежи нови тенденции. Не знам дали е трябвало да го правя, може би съм сбъркала", призна тя, запитана за процедурите, на които се е подложила.Но отбеляза, че всеки трябва да реши как се чувства добре в собствената си кожа. Според Радинела Чушева критиките към нея може да накарат младите момичета да не прибягват към пластичните корекции.

"Конкурсът имаше една кауза, която е свързана с екология. Ще се насочим към това. Стъпка по стъпка, ако всеки човек направи по нещо мъничко, всичко ще бъде по-различно. Трябва да се направят много пречиствателни станции", каза още красавицата в студиото на "България сутрин".

Радинела е бакалавър по журналистика, в момента учи магистратура и не крие голямото си желание да се занимава с именно с медии.

"Бих искала да бъда успял журналист, да създам прекрасно семейство. Обичам кариерата, но искам да имам време за близките - баланс в живота", сподели тя.

Тя разкри и какво обича да прави в свободното си време.

"Авантюрист съм, много обичам да пътувам. Обожавам да откривам нови места. Много харесвам екзотиката и топлите места. Обичам с приятели или с майка ми да пътуваме - някъде по бански, с мокра коса, без дрехи, без грим...", откровена е Радинела

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


352
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
219
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кой направи от това,иначе симпатично момиче карикатура? При това,тя самата говори за корекциите си-цинично?! Да не говорим,какво става с имиджа на България.Нямма нужда да причакваме...срамът се вижда от самолет.
218
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Корекции по тялото,ботокс в устните,за каква екология,какви 5 лв? Честа подигравка с хората и страната ни.
217
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Фейк миска,представя фейк-държава,така излиза. Удобно в кожата си се чувствала,но,дали трябва да се чувства удобно ,като Мис България?
216
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ха,ха,ха,амс че,изберете ниска,дебела,пъпчива с корекции по тялото и устата,за да покажете на младите момичета,какво не трябва да правят?! Шегува ли се,или се подиграва с хората?
215
5
 
6
 
! Отговори
Разгада го преди 4 години
Как ги разбира нещата водешия. Българина чакал в засада, в пълна бойна готовност да изберат новата мис България та да си излее злобата по това иначе толкова хубаво девойче.
214
1
 
29
 
! Отговори
Аз, отвратения преди 4 години
....хората може и да са злобни, но са и реалисти. Буквално се е направила на ***. Грозно, пошло, смешно и вулгарно. Ако някой мангизлия, докато му .ух@ иска да си я представя като Анджелина и тя е ок си е тяхна работа. Аз не мога да възприема обаче подобни секс играчки да са стандарт за красота.
213
2
 
10
 
! Отговори
Г.Т. преди 4 години
По темата ... нямам думи!Ако искате да я видите каква е била вижте я ... сами си го казаха Адреналинка е Господари на ефира!Беше хубаво момиче, язък!
212
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това не са " корекции" За да коригираш нещо, значи да го поправиш, т. Е. имало е нещо сгрешено и сега става правилно. В случая тази е направила всичко възможно да стане по-зле, не знаем какъв е бил първоначалния вариант, но на 100% е сигурно, че е бил за предпочитане
211
1
 
12
 
! Отговори
Уплах преди 4 години
Много ви моля, поставяйте надписи като на филм ( 18+)...Аз съм доста над 18...ама се стряскам насън!
210
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Каквато ни държавата такава и миската!Както каза по-долу колегата нито е грозна нито е хубава ама има интелект на зелена *** и излъчване като за витрина в Амстердам!
209
1
 
12
 
! Отговори
КОТЬО преди 4 години
двеста лева зима на час
208
1
 
14
 
! Отговори
фен преди 4 години
E по- голем резил не бях виждал
207
1
 
21
 
! Отговори
Аззз преди 4 години
"Обичам да пътувам" в нейните среди означава "обичам да ме водят на скъпи почивки и да качвам селфита в инстаграм"
206
1
 
20
 
! Отговори
ноби преди 4 години
и какъв е смисъла на тези конкурси ? мутритe да хвалят, на кой любовницата станала нещо мис. каталог на прoститутки
205
1
 
19
 
! Отговори
Съвсем логичен избор преди 4 години
Момата не е грозна, но не е и красива. Проблемът е излъчването и, което е като на труженичка от витрина в Хамбург, при това с дълъг стаж. Лай. нарникът, наречен Р. българия (с малка буква) заслужава точно такава хищно-ку. рвенска муцунка да го представлява пред света, така че съвсем логичен избор на журито
204
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Боже какво е това чудоНяма да мигна цяла вечерЧучело
203
1
 
28
 
! Отговори
pipi преди 4 години
На какво се е направило това момиче...горкото, съсипало си е лицето, но и речиковия и фонд е мно-о-го беден...журналистка?!
202
1
 
22
 
! Отговори
хах преди 4 години
Дайте да видим сега и кой е чичко паричкото. Кой знае па той какъв е шморц.
201
1
 
14
 
! Отговори
:)) преди 4 години
Защо погледа и се насочват в тавана когато отговаря на елеминтарни въпроси?
200
1
 
22
 
! Отговори
Iv преди 4 години
ХаХа Евантюристка с тУтаировки...да ни е честита новата Мис България. Можем вече спокойно да поставим равенство между Мис България=Мис Силикон.