Део не близвал алкохол от година, но надигна ракията

Водещият наруши въздържанието във "Фермата"
8
Део не близвал алкохол от година, но надигна ракията
Снимка: Фермата

Телевизионният водещ Део бе поредния специален гост, който прекрачи прага на "Фермата" този сезон. Той изненада оцелелите участници в шоуто с признанието, че от година не близва алкохол и влиза в графата "Пълен трезвеник".

"Жена ми ме направи друг човек. В момента съм най-добрата версия на себе си, най-смислената", заяви Део. Освен че не надига чашката, той не злоупотребява и с наркотици. От публичните му признания преди години стана ясно, че дълго е влачил лошия навик, но накрая отказал дрогата, благодарение на спорта.

Във "Фермата" обаче Део наруши обета си за въздържание, изкушен от ракията, произведена от участниците.

"Ще я опитам. Това ми е първата глътка от миналия септември. Пропих се във "Фермата", пошегува се той.

Део влезе в стопанството с екранната си партньорка Марина Кискинова. Двамата си напазаруваха биохрани и стоки дни преди големия финал на шоуто, който ще бъде излъчен на живо на 14 декември. Общата сума от продажбите на домашната продукция ще отиде за благотворителност.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
0
 
! Отговори
daco преди 4 години
До номер 2 :Много си прав ,тая Дана и дъщерята- мъж само като им видя грозните мутри ми идва да застрелям телевизора .Много антипатични същества .
6
0
 
5
 
! Отговори
Програмиста преди 4 години
Абе вие още ли гледате телевизия?
5
0
 
0
 
! Отговори
мъдю преди 4 години
детски лагер е по интересно
4
1
 
9
 
! Отговори
От Берлин преди 4 години
Кой е Део.... Моят Део е от Рексона...
3
3
 
5
 
! Отговори
.. преди 4 години
Няма бивш наркоман... въпрос на време е да посегне пак.И с алкохола е същото, като пример... Ози... Само дето Ози е на 70 и е постигнал много в този живот.
2
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е,сега тая дана тотално я омразих - каза ,че много било да дадът половината от парите за Децата на Веси ,а то дори всичките им събрани пари не стигат за основен ремонт на стая за три деца - нова дограма прозорци и врата, мазилка и боя , паркет, мебели креватчета,гардероб ,бюро и тн тн поне 5 хил лв
1
0
 
25
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
И фермата я съсипаха като предаване само тъпотии говорят и сам, едно тъпо кикотенене е и смях а изкуствено се мъчат за щяло и не щяло да се смеят и лигавят.Един сериозен и отговорен разговор няма между тях само се хилят и говорят тъпотии жалко предишните предавания на фермата бяха добри и можеше неща да научи човек от нея.