Цитиридис тръгна на първи коловоз, Слави му направи най-големия комплимент

Хейтът и одобрението вървят ръка за ръка за новия водещ
Обновена: 28 яну 2020 10:04 | 28 яну 2020 10:03, Александър Попов
267
Цитиридис тръгна на първи коловоз, Слави му направи най-големия комплимент
Снимка: bTV
Снощи тръгна дълго рекламираното шоу на Николаос Цитиридис, което само по себе си е събитие за родния телевизионен ефир. Защото в този часови пояс дълги години властваше единствено Слави Трифонов. И никой не посмя за тези години да излезе в пряка конкуренция с него.
 
Разбира се, това се случи единствено заради факта, че Трифонов напусна bTV и си направи собствена телевизия.
 
Очаквано, още преди първия ефир на Цитиридис заваляха коментари, като хейтът и надеждата вървят ръка за ръка. Българинът силно люби и мрази и средно положение рядко има. 
 
На драгия телевизионен зрител трудно може да се угоди. Иска нови лица, но когато се появят започват анализите за провал, защото не се залага на утвърдени имена.
 
Е, имаме новото лице - Николаос. Гръцките му корени веднага родиха фолклора, че след турските сериали ни превзема византиец. А сравненията със Слави Трифонов са неизбежни, което изправя новият водещ пред трудна задача. В социалните мрежи веднага се появиха категорични оценки - "Не става!". Колко от тези, които лепват тази оценка си спомнят Трифонов с плитката в началото на неговата кариера? И ставаше ли тогава? 
 
За да се оцени Цитиридис ще трябва да мине време, да му се дадат поне първите 100 дни. Той даде добра заявка - има чувство за хумор и самоирония, остава и сценаристите на шоуто да доизградят неговия образ. Млад е, трябва да се справи и с неминуемия хейт, който за нашите ширини си е нещо в реда на нещата. Пък и няма как да се хареса на всички.
 
Това, което направи впечатление в първото издание е, че форматът наподобява този на Трифонов. Не че Трифонов го е измислил - това си е стандарт на вечерните токшоута извън нашите предели, където шоубизнесът е в пъти по-развит.
 
Всъщност родният шоубизнес е най-голямата спирачка за подобни предавания. Големите звезди у нас са малко, а тези с чувство за хумор и импровизация още по-малко. Такъв е актьорът Юлиан Вергов и не случайно той е чест гост във всички телевизии. Съвсем наскоро той бе избран за първи гост и в БНТ в новото шоу на Дони. Такъв е и Рачков, но те няма да са всяка вечер.
 
"Шоуто на Николаос" също ще разчита на бенд, акцентът пак ще е с основен гост. Своя рубрика ще има познато лице - Славена Вътова. Бившата Мис България обаче ще трябва сериозно да се доказва на новото поприще, защото досега не е успяла като жури в "България търси талант" да попадне в графата "любимци на публиката". 
 
Всъщност най-голямото признание за Цитиридис дойде от самия Слави Трифонов. Независимо, че сравни новия си конкурент с лекарството против хемероиди Цикатридина, видимо взима насериозно новия играч. 
 
Шоуменът и политик покани в своето студио Димитър Рачков, което изненада мнозина и доскоро се смяташе за ерес. Защото се съдеше с клана Халваджиян, а снощи нарече Маги "приятелю". Слави дори анонсира в социалните мрежи своя гост преди самото му излъчване, което не е практика. Мнозина пророкуват, че затоплянето на отношенията между Слави и Халваджиян може да прати "Господари на ефира" в телевизия "7/8". Дали ще се случи ще покаже времето.
 
Звездите идват и си отиват, легендите остават, изстреля снощи Маги Халваджиян в скайп разговора със Слави. Телевизионната "война" за рейтинги в часовия пояс след 22:30 часа започна. Новото лице срещу утвърденото. Комикът срещу вече политика.
 
За зрителите остава надеждата, че конкуренцията ще роди по-добро качество. За Византиеца ще е по-трудно, защото ще му тегне сянката на Слави, а и тази на... Али Реза.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


267
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
2
 
22
 
! Отговори
Кирил преди 4 години
Босфор ТВ я прескачам с най-голямо удоволствие и така ще и бъде ако ще и папата да им е водещ.
22
6
 
40
 
! Отговори
. преди 4 години
Опитах снощи да гледам предаването, но веднага ме подразни пълната имитация на Слави - и като формат, и като студио, и с бенд, и с изпълчването на новия водещ. Можеха да измислят нещо по-оригинално.
21
15
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Шоуто е ОК. Само тази Вътева я лансират бавсякъде, а тя е доста бездарна. Явно има силна подкрепа и лоби. Честно казано, само тя ме издразни снощи.Успех на младия грък!
20
3
 
37
 
! Отговори
Палми Странджев преди 4 години
"Хейтът и одобрението" ? А нямаме ли право на критика, без да е хейт ? Те вече всички, като изкарат нещо нескопосано, се спасяват с думата хейт.
19
10
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Незабавна оставка на цялото правителство!!! Генерал Румен Радев да наложи вето на предаването!! Слави Трифонов да се върне немедлено в ефир!! Народе събуди се подменят дори водещите!! На протест! Оставка!!
18
6
 
15
 
! Отговори
ЕДИ КОЙСИ преди 4 години
АРМЕНЕЦ+ ВИЗАНТИЕЦ= ДРЕВНОГРУЦКА ТРАГЕДИЯ
17
21
 
10
 
! Отговори
.l. преди 4 години
Върши работа човека, забавлява
16
5
 
26
 
! Отговори
айде стига вече преди 4 години
Тези са си антибългарска телевизия от както са създадени.Блокирал съм ги на тв-то в нас - гледам само екшън варианта заради шампионска лига.
15
2
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Имитатори на американските шоута.
14
4
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Славенчето е много зле горката. Не е лошо момиче обаче е доста фалшива и малко флегматична. За комедия хич не става
13
9
 
27
 
! Отговори
Хан Крум Страшни преди 4 години
Гръцките кратуни стават само за чаши и наздравици.
12
4
 
53
 
! Отговори
Поручик Балканец преди 4 години
Аз не съм хейтър, обаче и на мен не ми хареса. Може би Николаос беше под напрежение, но шегите му бяха посредствени, принудени, а диалога с Вергов на моменти слизаше до пошлост. Ще гледам и следващите продукции, дано стане интересно. Във всеки случай Николаос е лишен от един сериозен инструмент на Слави - политическата сатира. Понеже повечето българи няма да приемат един грък да се гаври с българи. Някой ще каже "Какво пък толкоз!", но на повечето не би им било приятно.
11
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Никога не гледам подобен род *** предавания с *** хумор,и често досадни гости.
10
7
 
58
 
! Отговори
ОСТРИЛКАТА преди 4 години
Тоя Цикадата е гола вода , Вергов за пореден път доказа ,че е е ****ак , какво ни интересува как си е бърсал зад*ника и с какво ???? *** халтура на БТВ , няма да има живот !!!
9
7
 
58
 
! Отговори
фен преди 4 години
Момчето е свежо, но вече има с кого да го сравняват и ще му е мнго трудно да наложи свой стил.....от самото начало тръгва като имитатор на Слави- същия тип гологлав самоироничен персонаж. Бенда - слаба имитация на Куку- бенд, Славена много жална, милата.. Все пак позитивен пич, но ако не дръпне с оригиналност и свой стил ще го смачкат много скоро.
8
56
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ОСТАВКА НА РУМЕН РАДЕВ ВЕТОТО!
7
38
 
29
 
! Отговори
опетков преди 4 години
Да, трудно се прави забавление за българина, който си обича чалгарията, просташкия, примитивен хумор на набедения "най-добър" водещ СТ. И най-вече плюене по определени политици, за които му е платено. Беше жалък, като плешив плъх и още не е никакъв политик. Нека се яви на някакви избори и тогава да видим. Нека да "управлява" нещо по-различно от подмазвачите и балета в шоуто.
6
64
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Николас е номер 1, а славуцата е плешив, нагъл, самозабравил се учиндолски пенсионер!
5
12
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това нещо ще просъществува не повече от два месеца.
4
11
 
78
 
! Отговори
Янко от Ябълково преди 4 години
Тцъ, ще изкара година-две, и край. Момчето няма харесваното у нас излъчване на народняшки мачо, какъвто бе Слави, пък в комплект с досадното Славенче съвсем не става, липсва им само Катето Евро, за да ги закопае окончателно. Хората си искат простотийка, а не европейски смешки.