Джесика Симпсън била принудена да отслабне

Певицата с автобиография
19 фев 2020 23:58, Ивета Иванова
12
Джесика Симпсън била принудена да отслабне
Снимка: БГНЕС

Джесика Симпсън е била принудена да отслабне, когато е била тийнейджърка. Певицата разкри, че Томи Моттолла, музикален продуцент и собственик на музикална компания, ѝ е казал, че трябва да свали около 7 килограма, за да подпише договор с нея и тя да стане поп звезда. Това се случило, когато Джесика била едва на 17 години.

39-годишната изпълнителка прави това разкритие в автобиографията си "Open Book", която излезе на 4 февруари.
 
Томи казал на Симпсън, че е съгласен да подпише с нея, но първо тя трябва да отслабне. Когато звездата го попитала защо, той отвърнал: "Това ще коства да бъдеш Джесика Симпсън".
 
Тогава Джесика била висока 1, 60 м. и тежала 54 килограма. Тя започнала строга диета, за да отслабне.
 
"Веднага се подложих на строга диета. Започнах да взимам диетични хапчета, и правих това през следващите 20 години", признава тя.
 
Певицата имала негативно отношение към тялото си и започнала да пие приспивателни, защото чувала гласове през нощта.
"Започнах да чувам гласове, когато бях сама нощем, чаках приспивателните да подействат, защото чувах: "Прави повече коремни преси, дебеланке", съобщават от "People".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
0
 
! Отговори
Незнайко преди 4 години
*** туа е Бритни Спиърс бря, пей на мегдана, Джесиката е друга
10
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Една стройна фигура наистина радва окото, но не прави певеца. Сред вече попреминалото поколение популярни изпълнители можем да сравним гласовите данни на една Маргарита Хранова, която никога не е била суперслаба, и Росица Кирилова, която винаги е била много слаба. За мен, Хранова е безспорна певица, а Кирилова -не. Килограмите на Катя от "Ритон" и доведоха прозвището Тритонката, но не са и пречили, нито на певци като Годжунов, Минчев, Богдана КарадочеваБългарите сме по-музикални.Успех на Вики!
9
0
 
4
 
! Отговори
Неминон преди 4 години
Сега трябва а им е благодарна, защото ако не я бяха принудили да отслябне, сега никой нямаше да я знае коя е.
8
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мадона е 1и 54 . Дали е 42 кг?За 1, 60 ръст 54 килограма са много при гимнастичка, на за певица - не мисля. Ако жена е прекалено слаба, т. е. няма мазнини, женската полова система функционира по-зле. При мъжете е обратното. За физическото здраве на жената са абсолютно необходими известно количество натрупани мазнини, не килограми. Само мускули не е добре.
7
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ми тооо човек като е гладен не само гласове ще чува ами и ще почне да вие. 54кг. стига бе.
6
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
не можах да разбера,оплаква ли се или се хвали,че я накарали да отслабне,за плюс ли го смята или за минус,като гледам не е загубила от това,че е отслабнала,а това,че е платила някаква цена за да е слаба е в реда на нещата,не може да кльопаш и да си слаб
5
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Каква драма!
4
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
54 кг при 1.60 "тлъста" ли ти се вижда бе, номер 1?Аман от разбирачи!
3
0
 
5
 
! Отговори
Lan преди 4 години
Ся, ако е била 54кг (в нормата) и е отслабнвала с 7кг, станала е 47кг (под нормата), то на снимката трябва да е само рагу и зъби. А виждаме нормално тяло с леко натрупвания по коремчето и мускулести крака...това тяло НЕ е под нормата, ша ме извинява. Някой слъгва с килата...Може би да е в крак с модерния тренд за тормоза. Историята ще прозвучи съвсем по различен начин, ако примерно е била 67кг и е станала 60кг - вкарали са я в нормата.
2
0
 
10
 
! Отговори
Жиб. преди 4 години
Ако бях Бойко, щях да подложа Телян Беевски и Минова на принудително отслабване
1
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Голямо чудо - някой поискал да не е тлъста, че да може да й направи добър ПР...Тя не могла да го постигне сама, щото нямала воля и/или била със скапани гени, затова почнала да гълта хапове, които дали страничен ефект върху психиката й. Ама не спряла да ги гълта, щото повече й харесвали милионите доларчета, дето събирала. Ся насъбрала милиони долари и РИВЕ...Па да си беше седяла тлъста, бедна и неизвестна бе?