Нова визия при изолация: Кои звезди махнаха грима?

Някои се разделиха и с екстеншъните
29 апр 2020 21:57, Дарена Найденова
2
Нова визия при изолация: Кои звезди махнаха грима?
БГНЕС

Както много хора по света, известните личности също са поставени в социална изолация и рядко напускат домовете си. В резултат на това много от тях забравят за грима и прическите и позволяват на кожата и косата да си починат малко. Разбира се, всичко това се документира в социалните мрежи, където звездите призовават феновете си да останат у дома, за да се спре разпространението на коронавируса.

И докато ние работим здраво от вкъщи и се опитваме да се справим с цялата домакинска работа, да поддържаме добра форма и да отделяме внимание на децата, то известните дами и господа публикуват снимки без грим и екстеншъни. По този начин те искат да покажат на света, че естествената визия също е красива.
 
Вижте кои звезди се престрашиха да се покажат без грим и прическа:
 
Кайли Дженър
 
 
Само преди няколко седмици риалити звездата заяви, че дава на косата си малко почивка и забравя за екстеншъните и тежките прически. Към това тя прибави и естествената визия на лицето си, зарязвайки гримовете. В петък Дженър публикува клип, на който се вижда, че тя спазва обещанието си.
 
„Всъщност, това е първият път, в който показвам естествената си коса“, каза Кайли по време на live чат с приятелката си Стаси. Тя добави, че социалната изолация е перфектното време, в което да оставиш цялото ти тяло да си почине от гримове, маникюри и прически.

Ариана Гранде
 
Всички знаем, че изпълнителката рядко се показва на сцена или на светско събитие без дългата си опашка, която сякаш е залепена за косата ѝ. Всъщност, Гранде използва огромен екстеншън, а естествената ѝ визия е доста по-различна. На 30 март звездата публикува снимка в социалните мрежи, на която показва истинската си коса, която е къдрава.
 
Още по темата четете в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
23 годишна татуирана с татуирани наркомани африканци не със слаб безработен българин