Андреа приключи с Кубрат: Сигурно е нормално да изневериш...

Аз съм щастлива, млада, свободна жена, написа тя в социалните мрежи
17 май 2020 12:43, Петя Славова
86
Андреа приключи с Кубрат: Сигурно е нормално да изневериш...
Снимка: БГНЕС

Андреа явно се е разделила отново с Кубрат Пулев. Това става ясно от поста на звездата в Instagram. Там певицата публикува снимка с нейната половинка, но това, което пише в придружаващия пост ясно показва, че отношенията между двамата отново са се влошили.

"След 13-годишна връзка, може би е ,,нормално”, да изневериш на човека до себе си, да го предадеш, да не устоиш на животинските си нагони...Това вероятно е разликата ценностната система и морал между хората! Лично за себе си бих споделила, че никога не бих го направила, бих прекратила директно и категорично отношенията си с мъжа до мен!

Явно поведението ми и принципите ми са ,,по-мъжки” от доста ,,смели” мъже! В моят случай, за съжаление аз се подведох, че познавам добре половниката си, но се оказа, че само аз в малка България, не съм знаела, че ,,бъдещият ми съпруг” си има сериозни гаджета :) Знам, че адски много жени са минали през това, което тепърва ще преминавам аз, със сигурност не се оплаквам! Аз също съм щастлива, млада, свободна жена! Виждам позитивите и уроците от ситуацията ми, извличам нейните ползи!

Единственото нещо, което за мен ще остане невероятно е как човека до който си бил 13 години, подкрепял си го в неговото начало, докато ти самият си бил на върха, той стига до своя пиков момент в кариерата си и злепоставя името ми пред близки, познати и непознати хора! Да оправдаваш себе си, защо си във връзка с жената до теб с лъжи от рода на ,,Тя е болна”, "Тя ще се самоубие”, ,,Тя е съсипана”, ,,Тя е луда”, "Тя е на тежки лекарства”.....а всъщност да молиш жената до себе си ,,Моля те роди ми дете”, ,,Бъди моя съпруга,стига с тази кариера “.....Не бих казала, че съм глупаво момиче, явно вярвах в добротата или поне, че все още има качествени и лоялни хора, но се оказа че добре са се подготвили с годините за политическа кариера с лавиране, манипулиране, обещания и лъжи! Успех", написа певицата.

През септември Андреа и Кубрат Пулев сложиха край на отношенията си, като певицата сподели, че тя е била тази, която е прекратила тяхната връзка. През януари тази година стана ясно, че отново са заедно, но явно пак са решили да продължат в различни посоки.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
3
 
24
 
! Отговори
изолиран преди 3 години
Стойността на един човек се определя и от стойността хората с които се асоциира в този живот. 13 години съвместен живот в заблуда, за което виновен бил само единия - той, лошия! Тя морално извисена. Глупави лапета, дето дори не осъзнават кога се излагат. Ще ме уморите :-)
49
4
 
24
 
! Отговори
До сатира преди 3 години
За каква фигура говориш? Ти виждал ли си това нещо на живо или съдиш по фотошопнатото от нея? Фигурата й е на табуретка. Да ти кажа от първо лице.
48
14
 
32
 
! Отговори
Сатира преди 3 години
Известен мъж който има пари, винаги е имал много фенки, който са готови да си легнат а него. Тя какво очаква ? 13 години заедно, поне едно дете да му беше родила, ама не, да си не развали фигурата нещо
47
3
 
21
 
! Отговори
Totenkopf преди 3 години
Това е съдбата на мутрите и техните метреси
46
3
 
22
 
! Отговори
Ваня преди 3 години
Едно не мога да разбера.. Защо всеки се прави на много щастлив през хората..та и вие също колко се обичате.. В една връзка от 13 години и двамата са виновни, че се е стигнало до тук, няма какво да се правиш на светица в момента
45
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Според мене това е грешка. Помислила се е за незаменима и рита менчето, но скоро ще разбере, че не е такава.
44
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво кобра, достоен избор, не ти трябва някаква, която не се знае колко вируса носи
43
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво на Андреа!Време е да си завърши образованието Кембрийдж.И да започне докторска дисертация.
42
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Прочетох тази покъртителна новина в клозета.
41
1
 
26
 
! Отговори
баба мара преди 3 години
малко ли са ни тревогите в днешно време та ни занимавате с хорските простотии
40
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Теди Двуцевката се опитва да се хареса на някой.За Коко Динев ,Ицо Стотеманекенки и Хр.Гущеров е стара.
39
2
 
18
 
! Отговори
чарли преди 3 години
Световна новина !
38
30
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На 33 лазарника била млада... Пхахаха.
37
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нея по я яд че друга ще му яде парите,а всьщност каква бьдеща сьпруга би станала андреа на чалго след като дупето и винаги е на вьнка макар и с фото шоп!
36
7
 
28
 
! Отговори
Лука Брази преди 3 години
Пулев , какво се занимаваш с тая малоумница .... Тая , освен да си показва голият *** , друго нищо не може , дори и да пее ... Естествено , че тя се върти около теб само за парите и ако изиграеш мача с Джошуа , тая веднага ще те потърси , за да ти помогне при харченето на милионите ... Прати я , заедно с оная другата кукумяв** - Лозанова да берат боровинки в Швеция , може и да изкарат някоя шведска крона ...
35
4
 
31
 
! Отговори
АБВ преди 3 години
Колко тъжно! Ревах цели 17 минути! А за връх на каква кариера говори тази жена? Сега да не е модерно да споделяш във фейса моменти от интимния си живот? Да не би и тази да е имала тежко детство и като още неосъзнато малко момиченце да е била отвлечена и изнасилена?
34
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чалгата, а и друг вид певица, сещате се Лилана, не се става с глас, а с друго. То тези двете и глас нямат за мен и трябва да носят вода на Лили, ако им позволи, де.
33
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
кифла и кифльо от страната на чалгата и мутрите, и *** които им ръкопляскат
32
13
 
44
 
! Отговори
Кифли и гевреци преди 3 години
Е, ако му беше родила 2 деца и му въртеше баници през тези 13 години, вместо да правиш "кариера" на световно-неизвестна чалга-певица, сега изобщо нямаше да се замисляш дали някъде не си го е извадил. А той щеше да си се връща винаги вкъщи!Ще ме извиниш, Андрея - не знам нито една твоя песен, питам хората - и те не знаят.Питам - "А знаете ли, кой е Кубрат Пулев?". Ами - знаят.Победителите не ги съдят, ...а кифлите ги съдят, дори когато покриват критериите за кръгли гевреци с дупка.
31
2
 
15
 
! Отговори
До Sonq преди 3 години
Явно не се чувства прецакана щом е щастлива и млада !