На басейн по време на изолация - кои звезди се възползваха?

Вижте как се развличат София Вергара, Кая Гербер и още много други
27 май 2020 19:20, Криси Табачка
2
На басейн по време на изолация - кои звезди се възползваха?
Снимка: БГНЕС

Звездите може и да са били по домовете си заради пандемията, но за пореден път ни показаха, че дори и от такава ситуация могат да се извадят позитиви.

Както е казал поетът – дай ми лимони, за да си направя лимонада!
 
Вече ви разказахме за градините, в които се наслаждават знаменитостите, а благодарение на карантината, успяхме да видим и техните басейни.
 
Независимо дали събират тен като Адриана Лима, просто са се пуснали по "течението" като Бритни Спиърс, използват времето за семейството като София Вергара или просто се наслаждават на добра книга като Кая Гербер – звездите могат да ни научат на много за това как да прекарваме свободното си време.
 
Ето и как го направиха те!

София Вергара
 
 
София Вергара и Джо Манганиело са като перфектното семейство – двамата са особено красиви, успешни и с чувство за хумор. По време на карантината не пропускат да се съберат семейно в басейна и да се отдадат на шеги и забавления.
 
Кайли Дженър
 
 
Много време вкъщи и огромен басейн? Звучи като инфлуенсърска мечта, особено за Кайли Дженър. Риалити звездата не пропусна да покаже форми в изрязани бански костюми. На кадрите обаче откриваме повече позиране, отколкото реално наслаждаване на това удобство.
 
Още за развлеченията на звездите на басейна четете в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари