Джеймс Чарлз - един мъж в женска индустрия

Гримьорът е сред най-известните в света
7
Джеймс Чарлз - един мъж в женска индустрия
БГНЕС
Ако все още не сте чували за Джеймс Чарлз, къде сте били досега? Гримьорът сътвори история още на 17 години, когато стана първото мъжко лице на козметичната марка Cover Girl през 2016 година. Все още новак в сферата на красотата, Чарлз се превръща в сензация, когато иска да си направи нова снимка за училищния албум, защото скулите му не изглеждали добре. 
 
След това той не само привлича вниманието на фотографа, но и на целия интернет. Снимката му от годишника попада в социалните мрежи и събира милиони харесвания само за няколко часа. Скоро тийнейджърът превзема козметичния свят с лека ръка и се превръща в една от най-гледаните личности в YouTube. Към това може да прибавите договор в Cover Girl и титлата “най-популярен влогър“. 
 
Животът под светлината на прожекторите обаче никак не е лесен, особено на такава млада възраст. Чарлз изпитва още по-големи затруднения, тъй като е момче в женска индустрия. Той не само че иска да се докаже на света, но иска да бъде човекът, който да премахне бариерите и да покаже, че един мъж може да знае много за гримовете.
 
Рисуването е първата му любов
 
Джеймс Чарлз Дикинсън се ражда на 23 май 1999 година в Ню Йорк. Още в ранните си години знае, че ще се занимава с изкуство, но все още не е наясно, че ще рисува върху хора. Като малък очите му са привлечени към четките, скицниците и белите пана. Започва да рисува върху хартия, но скоро след това се насочва към гърбовете на приятелите си.
 
„Аз съм много креативен и винаги съм харесвал рисуването. Гримът обаче е нещо ново за мен“, казва той пред „Cosmopolitan“ през 2016 година. Добавя, че започнал да рисува портрети на знаменитости и винаги се е старал да им направи хубави лица. 
 
Преди да се занимава с грим, е правил прически
 
Въпреки че винаги е обичал изкуството, Чарлз тръгва да се занимава с гримиране доста късно. Първоначално влиза в света на красотата като фризьор и стилист на прически. В публикация в Instagram казва, че баща му го е научил да прави плитки. Джеймс е започнал да сплита приятелките си и дори е бил този, при когото всички отиват преди голямо парти.  
 
Още за пътя на Джеймс Чарлз до славата четете в Tialoto.bg 
 
Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Невероятен!
6
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много красиво момиче.
5
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какваее тая безполова отврат?! Простащина!
4
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тук сме си били,но това нацапотено/и цапотещо други/същество не ни интересува изобщо.
3
4
 
5
 
! Отговори
!: преди 3 години
Не се ли усещате как натягате и накрая налягането ще пръснесистемата? Спрете да ни навирате ЛГБТ У РОДЩИНАТА като нещо нормално!
2
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мога и да му се навия.......!!Като го(я)гледам....ммммм
1
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ама много мъжествен бе ...