Скарлет Йохансон се обяви против жестоките диети

Актрисата призна, че натискът в Холивуд е огромен
22 юни 2020 10:15, Петя Славова
18
Скарлет Йохансон се обяви против жестоките диети
Снимка: БГНЕС

Звездата от "Черната вдовица" Скарлет Йохансон смята, че натискът да бъдеш слаб в Холивуд става "много по-ожесточен" през последните години.

35-годишната актриса смята, че звездите са подложени на по-голям натиск от всякога да изглеждат слаби и бляскави през цялото време, предаде БГНЕС.

Тя каза за "Кендис": "Актьорите винаги са били под натиск да бъдат слаби. Има сцена в един от любимите ми филми "Всичко за Ева", в която Бет Дейвис обикаля из стаята, ужасно разстроена за нещо, след което взема шоколад, оставя го, взема го отново, отново го оставя…, накрая тя се предава и го изяжда, но след огромна борба! Още тогава натискът го имаше. Но сега е много по-лошо."

Звездата от "Дух в броня" разкри, че се придържа към "естествена" диета, казвайки, че иска да бъде "слаба, но и здрава".

"Нямам коментар за това как други хора избират да живеят живота си – но за мен е твърде параноично за собственото ми здраве да тръгна по пътя на хранителните разстройства. Предпочитам просто да остана във форма по естествен начин.", обяснява актрисата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
2
 
! Отговори
еволюция преди 3 години
Не слаб а нормален напоследък навсякъде хипопотами.
11
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Скарлет Йохансон е гледала клиповете на Киро Брейка и го е послушала! Слушайте Киро Брейка и ще сте здрави. Най-големия е КИРО !
10
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 10Не са шашави, а това си е бизнес.Когато ти продават нещо, се гледа то да е в добър търговски вид.По-приятно е да гледаш стегнато кръгло дупе, отколкото виснал *** като на Камаз.В това е цялата работа.
9
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"звездите са подложени на по-голям натиск от всякога да изглеждат слаби и бляскави през цялото време"Те в Холивуд са си шашави ора.
8
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
в природата на човек е да се движи, съответно да се храни за да задоволи енергийните нужди. В днешно време храната е сравнително достъпна и еднообразна а движението - малко, така заприличват на св**и. Който не иска да се движи - може да се информира от житията на Светците - как се отдават на пост и молитва, скромност и аскетизъм.
7
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе какъв натиск, просто иска да е секси, за да й дават роли, да я канят в предавания, да се снима в списания и т.н. Като иска да стане 100 литров бидон, да видим каква актриса ще е, аман от лицемери и прости хора.
6
0
 
0
 
! Отговори
отегчен преди 3 години
"Трай, бабо, за хубост".Е народната мъдрост.
5
6
 
11
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
Аз много я харесвам, но тя си е склонна към пълнеене и вечно е на ръба между "пухкава" и "пълна". Дори по ръцете и личи, вижте колко заоблени рамена и едри ръце има. Жените, които са естествено слаби са с много по-фина костна структура и винаги са със слаби ръце. От личен опит го казвам, понеже съм го забелязал отдавна това
4
4
 
4
 
! Отговори
абе верно ли преди 3 години
че тази е Юдейка? пътувах веднъж в асансьора със Мел Гибсън и човека само това повтаряше като обсебен!
3
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тя не е слаба, а си е съвсем нормална дама. Дребничка е (160 см.)и е някъде към 55-60 кг.според мен. Има голям бюст, абе екстра си е! Не и трябват диети ;)
2
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тя беше дебела на подходящите места. Буковски.
1
0
 
11
 
! Отговори
ЕвроПачкаЗлатноКюлче преди 3 години
трябва да се трупа сланинка, да не изтънява сланинката!