Пинк: Терапевт спаси брака ми

Певицата с интересно признание
23 юни 2020 22:20, Ивета Иванова
6
Пинк: Терапевт спаси брака ми
Снимка: БГНЕС

Пинк сподели, че не смята, че бракът ѝ с Кари Харт щеше да оцелее без терапия за двойки. Двамата са посещавали терапевтката Ванеса Инн и скоро Пинк говори с нея във видео, качено в Instagram.

"Говоря с Ванеса сама, но също говоря с Ванеса, когато съм заедно с Кари. Говоря ѝ за мен и Кари. Това е единствената причина, поради която все още сме заедно, защото, знаете, мисля, че партньорите, които са заедно от много време, говорят на 2 различни езика", коментира певицата.

Пинк твърди, че Ванеса успява да превежда коментарите на Кари Харт по време на сесиите.

Още за терапията четете в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
7
 
3
 
! Отговори
Слав преди 3 години
А моногамията е трудна работа когато въобразени, самовлюбени жени си мислят, че те са центъра на вселената и се правят на още по- големи дървени фшлосовки вместо да си гледат децата и семейството. Всъщност става въпрос за съвременния вариант на чисти к,,,,,,,,,ви с фалшиво самочувствие и без морал.
5
2
 
3
 
! Отговори
Радо преди 3 години
Нормално е терапевт да спаси брака и като е луда по цялата глава. Да ама терапевта не си ляга до нея всяка вечер, значи мъжа и е спасил бракът им.
4
1
 
2
 
! Отговори
моногамията е трудна преди 3 години
работа за розовата?Когато сте с партньора си вече година, в главата ви възникват въпроси: С този човек ли ще съм до края на живота си в леглото?, Така ли приключва всичко?, Него ли искам?, Той иска ли ме?Понякога гледам Кари и разбирам, че той е рационален, логичен, постоянен, той е като скала. Той е прекрасен човек. Невероятен баща. Но понякога го гледам и си мисля: Никога не съм те обичала. Нямаме нищо общо. Нищо в теб не ми харесва. Повече не искам да те виждам."
3
0
 
4
 
! Отговори
Щерю преди 3 години
Тя тая е мъж в женско тяло - яка, луда кака...
2
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Коя беше тази "Пиг"?
1
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Малееее,лявото нагоре,а дясното надолу,като гледам на снимката,изглежда това показва!