Хари разочарован, че не е в Балморал с брат си

Планирал да пътува
3 сеп 2020 13:37, Ивета Иванова
9
Хари разочарован, че не е в Балморал с брат си
Снимка: БГНЕС

Принц Хари е разстроен, че в момента се намира в Калифорния и не може да отиде със семейството си на ваканция в Балморал.

Двамата с Меган скоро се преместиха да живеят в Монтесито, Санта Барбара и не са се връщали в Англия, заради пандемията от коронавирус. Затова, те няма да могат да се присъединят към почивката на кралското семейство в Балморал.
 
Принц Уилям и Кейт Мидълтън отишли там, за да посетят кралица Елизабет Втора.
 
Източник на "In Touch" споделя, че Хари е разочарован, че не може да напусне Калифорния и да пътува до Балморал, заедно с брат си и Кейт. Уилям и съпругата му са там още от 28-и август. Хари планирал да отиде с тях, но заради пандемията от коронавирус, трябвало да промени плановете си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
2
 
5
 
! Отговори
В едно изричение... преди 3 години
Хари - рижавото пррасенце -касичка на Меган .
8
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тъкмо повод за радост у цялотоостанало семейство. на почивка само бели:)
7
2
 
18
 
! Отговори
зяпач преди 3 години
Хари,Мегън така те завъртя че и след 15 години няма да се опомниш.
6
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма да мога да спя заради това, че Хари няма да може да иде на почивка и да види брат си. Седя и неутешимо плача пред компютъра, не мога да спра. Не можете да си представите каква мъка изживявам, не ми стигат думи да я изразя. Мисля дори да висна на въжето от мъка...Сериозно, милиони хора не могат да пътуват, някои дори не могат да идат на погребението на близък човек (да не говорим колко останаха без препитание), вие ми пишете за някакъв хрантутник и ваканцията му. Засрамете се поне малко.
5
2
 
25
 
! Отговори
Лаура Кьовеши преди 3 години
Де бе заради коронавируса не пътувал. Просто не го искат барабар с Мегито. Пък и брат му на изипей платил почивката само за четирима.
4
1
 
36
 
! Отговори
Кралски биограф преди 3 години
Ок. Хари иска да пътува до Балморал .... ами Меган ? Тя е интересно дали иска да пътува . И колко хитро беше да се омъжи за принц , вместо в дворец някъде си там далче в дъждовна и мъглива Англия да си живее пак в слънчева Калифорния около приятелките и да харчи кралски пари без да се налага да работи и без да се налага да спазва някакви древни кралски правила ........
3
2
 
10
 
! Отговори
Е преди 3 години
и?
2
3
 
20
 
! Отговори
Честно преди 3 години
Хари,бе какви почивки? Нямаш пукнат паунд. Добре,че беше Чалз да ти купи имот. О дари наистина та е баща,само *** Даяна знаеше.
1
1
 
34
 
! Отговори
Саксофонов преди 3 години
Нали искаше независимост?! Добре си беше Харито в двореца. Е, малко тъпо, че все трябва да е опашка на брат си, но не е болка за умиране.