Даяна Ханджиева на вечеря на свещи с илюзиониста Йордан

Юристът Асен Илиев за втори път на дуел във "Фермата"
32
Даяна Ханджиева на вечеря на свещи с илюзиониста Йордан
Снимка: Фермата
Втори мъжки елиминационен дуел във „Фермата“ 6 ще постави на изпитание уменията и знанията на адвоката Асен Илиев. След като загуби първия дуел на Арената, Асен получи уникалния шанс да остане в шоуто, при условие, че ако стигне до финала и вземе голямата награда от 100 000 лева, си подели сумата с победилия го Митко Манолев - Шестака.
 
Мястото на адвоката в стопанството отново е застрашено, след като фермерът на седмицата Антония Сандова го номинира за първи дуелист, водена от лични мотиви. 
 
"Той издребнява повече и създава напрежение, когато става въпрос за храна. Неговото участие тук е втори шанс. Асен трябва да докаже дали има място в тази ферма", аргументира избора си красивата дизайнерка. От своя страна Асен призна, че е очаквал да бъде избран, но този път е по-подготвен за дуела. 
 
"Когато загубих от Митко, всички решиха, че съм лесна мишена. Повечето хора не си дават сметка, че слаби тук няма. Онези, които го мислят, не са стъпвали на Арената", обясни адвокатът от София.
 
"Ако избера силен противник, малко ще променя мнението на останалите и ще ги озаптя. В списъка ми са Калоян, Ангел и Петър. Моето желание е да ме подценят, да тръгнат с нагласа на победители", разсъждава Асен, след като стана ясно, че имунитет от съботната битка ще има Борислав. 
 
Романтична и вълнуваща бе вечерта за Даяна Ханджиева и Йордан Белев, които се усамотиха по време на вечеря на свещи, за която Chef Кустев приготви изискано 6-степенно меню. Общинският съветник от Габрово посрещна актрисата с букет от слънчогледи, а красавицата реши да предаде принципите си и да опита от обилно гарнираните с чесън канапенца с тарама и крема сирене, приготвени от Кустев.
 
"Илиан ме накара да ям чесън – нещо, което и майка ми не е успяла да прави! Но, честно казано, ми хареса", призна Ханджиева след като преглътна предястието. Вечерта приключи с неочаквана за актрисата "френска целувка", за която илюзионистът Йордан, използва специален фокус с карти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
само аз ли си мисля, че калоян е гей?
14
26
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хубавица е Даяна ! - Истинска красота - дръж се момиче ,че с тея злобни ,грозни и напористи селянки няма да ти е лесно в живота ! Фермата е 100% олицетворение на бг обществото.селска грозотия сложила силикон ,злобна осарка, дива и агресивна *** "руса" ,една уж певачка намацотена , някакво повлеканче и грозно от злоба моме.
13
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Големите уста на Сандова,са нон стоп отворени за да бълват къдрави простотии.Тази мисли,че светът се върти около нея.Подмолна интригантка,която тенденциозно нарочва даде участник във "Фермана",за да си задоволи желанието да "удари"Асен, колегата на напусналата "арената" негова колежка.Злопаметност,която вирее само в празна глава!
12
1
 
8
 
! Отговори
Бачи Кико преди 3 години
Кратка схема на лИбовните трепети в тоя цирк.Дана>Калоян>Антония>Петър<Ванчето.Т.е. колкото и да им се ще на опосумите тия петимата няма да направят нищо. Само при Данчо><Даяна е взаимно, но те пък са ми неприятни заедно, като знам че единия с годеница, а бившата на Ники Илиев имала гадже, *** не било сериозно. Абе детски оправдания - грозно е.
11
0
 
13
 
! Отговори
Вуйчо Ваньо преди 3 години
В миналите години първите седмици спяха на земята под небето, без ток, с минимална храна и се бориха за всяка постройка , за всеки залък и за всяка напитка различна от вода, вечери каквито тия ядат сега, тогава бяха лукс и се даваха само по поводи. А сега кво? Ток си имат кафе закуска обяд вечеря, ядат си пушат и пият на корем. Ратайте мързелуват, жените и те, по цял ден гримчета, клюки и уж свалки въртят - то така им е казано от И и А, да има сеири. Фермата стана БигБр на село
10
12
 
1
 
! Отговори
Лили Иванов преди 3 години
Една жена започне ли да показва ,че харесва даден мъж вече не е интересна. Трябва до последно да се прави на недостъпна .
9
0
 
26
 
! Отговори
Saki преди 3 години
Работи общински съветник.......трите думи се изключват взаимно. Още един ***.
8
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кой нормален човек гледа Босфор ТВ?
7
0
 
22
 
! Отговори
ОстърУм преди 3 години
До АнонименИ Пешо е *** , ама и Ангел е такъв *** , че нямам думи .
6
3
 
29
 
! Отговори
ОстърУм преди 3 години
Тея и двамата са ми толкова мазни... Данчо е досаден мазник , даже и акцента му ме дразни. Даянчето става за е_а_е , ама защо е това високомерие... незнам , няма да стигне далеч с надменното си поведение. Подлата и *** Миленка,беше доста проклета женичка , ама... на пръв поглед ми беше доста секси. Даже по-секси от другите надути кифляци като Жанка,Тонка, и Даянка .
5
25
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Истинска хубавица е Даяна !- да се пукат от яд селските силиконки-хем грозни,хем прости, хем вулгарни , че и злобни .
4
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Типичен габровец... извикал някакъв шеф да му готви и се е наял на аванта. За да се изглежда толкова грубо е поканил някаква, уж за романтична среща!
3
0
 
7
 
! Отговори
Малиииййй преди 3 години
Във всеки сезон по една режисирана история. То не бяха разни анонимни пешовци, красимировци, никарагуанки,египтяни, ревльото ритнитопковец, оня то Димитровград пък, дето уж се сгоди с оная малката лисичка и януари щяха да се женят, ама после нищо се не чу ..и т.н.и т.н. стръв за ..............и парички за ония двамата.
2
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А дали е извадил кожения фокуснически жезъл и да й покаже 1-2 фокуса с него?
1
1
 
16
 
! Отговори
тъпчо преди 3 години
В едното предаване магьосник- общински съветник, в другото сервитьор-модел...Рева :D