Антония си тръгна разревана от "Фермата"

Неочакван триумф и горчиви сълзи след женската битка
18 окт 2020 08:20, Александър Попов
65
Антония си тръгна разревана от "Фермата"
Снимка: Фермата

Драматичен обрат и горчиви сълзи сложиха точка на женския сблъсък във "Фермата".

Художничката Антония си тръгна победена и разревана след тежка битка на Арената за дуели. Въпреки самоуверената й заявка, че ще смачка съперничката си, народната певица и състезателка по бодибилдинг Поли Хубавенска я изхвърли от стопанството.  

След като художничката взе първите две битки, гласовитата културистка се развихри и разби опонентката си с 8 на 3.

Първоначално Поли тръгна плахо, но изведнъж набра увереност и демонстрира неочаквана бързина при коването на пирони и бутането на трупи. Народната певица триумфа във финалното, най-тежко изпитание, в което тя и съперничката й трябваше да се задържат на мускули върху движеща се платформа, и показа изумителна сила, издръжливост и воля.

След като се провали, художничката избухна в сълзи.

"Въобще не ми е до парите, не съм дошла в шоуто за 100-те хиляди лева! Пука ми, че се надцених, ядосана съм на себе си", заяви разстроената Антония.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
1
 
5
 
! Отговори
чарли преди 3 години
До АнонименНай вече с джуките.
21
1
 
6
 
! Отговори
ъъъ преди 3 години
В крайна сметка, колкото и да се преструвате, подобни предавания се гледат именно заради междуличностните отношения и интриги, които изкристализират в битките. Иначе за какво - като искаш да гледаш обичаи, гледай си "От българско по-българско" или както се казваше там; ако искаш да се учиш да правиш туршии, покани си на гости някоя баба от пейката пред блока и цял ден слушай; ако ти се гледа как строят - тУпни се пред някоя новострояща се сграда и цял ден гледай..
20
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Любовта свърши навън няма да се познават
19
7
 
9
 
! Отговори
дъртак преди 3 години
До АнонименМоже и да съм дъртак, но ти приемаш сравнението буквално.Мисля, че е доста елементарно да гледам някой да кове пирони, да пази равновесие по греда на 80 см от земята, да хвърля топки по картонени стени и т.н.И какво показват от фермерството в това предаване? Само някакви личностни взаимоотношения, предимно интриги... айде бе, я се стегнете. Света ври от промени, България се топи и баталясва ...
18
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
'' Фермата" малко е ... ама що ми я пробутват ''...............пробутват ти я защото знаят, че ще гледаш ... излез на въздух, виж приятел, прочети книга ... и няма да ти я пробутват.На мен как не ми я пробутват, аз чувам за ''фермата'' само от dn*es.bg
17
34
 
2
 
! Отговори
Яна преди 3 години
Не съм гледала фермата и не знам как се е представила,но тази сутрин я гледах пои БТВ и ми направи много добро впечатление.Наистина е красавица.Сигурно другите са и завиждали.
16
39
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това е едно много красиво момиче с европейска визия.Трябва да участва в конкурса мис България и да бъде избрана.Прилича на Мелания Тръмп.
15
7
 
4
 
! Отговори
дъртак преди 3 години
Преди доста години, когато имаше само "първа програма" по телевизията, всяка неделя сутринта имаше предаване за децата. Бързи , смели и сръчни -така се казваше.Там децата се състезаваха в игри подобни на тия показвани сега във "Фермата". Хубави, жизнерадостни , емоционални деца, да ти е драго да ги гледаш." Фермата" малко е ... абе не искам да се правя на разбирач, ама що ми я пробутват в събота от 20ч. ?
14
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Предаването на коминустическите *** е пълен смях и тъпотия, а те двамата са и по-зле.Впрочем победителката от миналата година още не са й изплатени парите и не може да си движи пръста след оная контузия, медицински застраховки не йм правят, от участник знам че са най-убитото предаване.
13
9
 
22
 
! Отговори
Фермата6 преди 3 години
Браво на Поли, тази Антония спечели несправедливо спрямо Милена, времето й беше ужасяващо, но тя бутнала някакви си кубчета. Бог винаги е справедлив. Голямата мързелана се казва Антония, през цялото време се гъзурчеше на мъжете, а Поли само се гримираше, защото е естет. Следва да се отстранят Дана, Надя и Ангел. Те са дразнителите.
12
1
 
9
 
! Отговори
... преди 3 години
Мноу важно, няма що....
11
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 19 ТошеЕми гледат ги хората да не мислиш че искат да гледат измислени протести и *** политици
10
0
 
46
 
! Отговори
Zzz преди 3 години
Това да ти е обица на ухото Тони. Самонадеяността винаги ни подвежда. Може да е комунистическа глупост, но е вярно: "Скромността краси човека". И още - Скромността е с мъдрите.
9
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 14калоян е женчо с леви наклонности! няма да издържи! петър го движи злобата и като се ядоса, не мисли какво прави! опасен е!
8
5
 
29
 
! Отговори
Кой ги гледа тия преди 3 години
Кви са тия глупости бе, ферми, маскирани певци.. Малеее
7
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
от семейната тройка останаха само двамцата! на калоян най после може да му излезе късмета, ако ваня или дана не го прецакат!
6
17
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За да гледа в събота вечер с интерес два часа как някой кове пирони,нещо с теб не е наред.
5
18
 
13
 
! Отговори
ШибиРиби преди 3 години
Много художнички съм uбaл язък им за славата. Миришат, ***, никво чуство за любене. Съвет-директно фгъза без аполоджи
4
2
 
34
 
! Отговори
Мда преди 3 години
Лошо, много лошо! Тези индивиди там са извадка на съвременното общество! Нищо добро не ни очаква! Не знам как да ги нарека тези там без да ме изтрият!
3
1
 
73
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Фермата е 100% отражение на действителноста в Бг - младите прости и най-страшното Лоши ,без Морал ,без човешки ценности -тонки,калоянчовци, петровци навсякъде - арогантни и агресивни