Майли Сайръс виждала извънземни, но след като козила

НЛО даже ги преследвал
22 окт 2020 23:35, Ивета Иванова
41
Майли Сайръс виждала извънземни, но след като козила
Снимка: БГНЕС

 Майли Сайръс заяви, че се е сблъсквала с извънземни.

27-годишната певица твърди, че веднъж НЛО е преследвал нея и нейна приятелка. Но уточнява, че тогава двете са пушили трева и затова не е сигурна какво точно е видяла.
 
"Карах в Сан Бернадино с моя приятелка и бях преследвана от някакъв вид НЛО. Сигурна съм какво видях, но също си бях купила трева от мъж в бус, който беше пред магазин за такос, затова може тревата да е повлияла. Но най-добрия начин да го опиша е летящ снегорин. Имаше голям плуг отпред и блестеше в жълто. Видях го да лети, и моята приятелка го видя. Имаше още няколко коли на улицата, те също спряха, за да го гледат, затова смятам, че беше истинско", разказа тя пред списание "Interview".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още по темата: НЛОзвездиМайли Сайръс
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
24
 
! Отговори
Пенционер преди 3 години
Аз пък си мислих че докато пасе козите я посетили извънземните, ама всъщност те били най обикновени земляни, нае6али и козите и си тръгнали обратно за 6егето.
6
4
 
24
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
Хахахаха, тази винаги ме е кефила колко е дива и щастлива. Пие, дрогира се, снима се как пикае, изобщо точно мой тип момиче. Отделно има и супер секси тяло и направо хвърчат женски феромони от нея. Ама и вие от Днес-а сте си евали чергата, хахаха. Хем знаете, че тук четат и пишат 90% пенсионери, дето са изостанали в мисленето си още в соца и пак употребявате думи като "кози". Ами да бяхте написали и че си е дръпнала няколко пъти от сасчето :)))
5
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Виждала е, но няма.
4
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Американски ценности. много американци вярват, че Елвис е жив и във теорията за плоската Земя, също и че Тръмп ще спаси планетата от вируса Американските алкохолици сутрин рано минават през микробусите пафкат здраво и после гласуват по пощата за президент, само като им видиш кандитатите и ти става ясно.
3
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А само колко пъти е виждала кафяв Хинденбург, идващ право към лицето й... Но пак след употреба е било
2
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Жената е права бе хора , не и се подигравайте - видяла летящ снегорин , но въпреки ,че била напушена успяла да забележи ,че няма сняг..другите с колите край нея са имали късмет,все пак Сайрито ги е видяла
1
1
 
20
 
! Отговори
Хохо преди 3 години
ахам, летящи схегорини. спри тревата и ще се приземиш. уфсъ