Дизайнерът Александър Уанг отрече обвиненията в сексуален тормоз

Те са напълно неверни, каза той
4
Дизайнерът Александър Уанг отрече обвиненията в сексуален тормоз
Снимка: БГНЕС

Александър Уанг категорично отхвърля обвиненията в сексуален тормоз, които бяха отправени към него в края на 2020 година. През последните седмици няколко анонимни разказа се появиха в социалните мрежи, твърдейки, че дизайнерът се е държал непристойно със свои модели по време на партита.

В навечерието на Нова година Уанг за първи път проговори по темата, като изпрати писмено опровержение до повечето медии. „През последните дни започнах да получавам безпочвени и лъжливи обвинения. Тези твърдения са направени от социални профили, известни с това, че публикуват материали от недостоверни източници или такива, които имат нулеви доказателства за нещата, които говорят“, казва дизайнерът в писмото.

37-годишният Александър добавя, че никога не е участвал в каквото и да е било сексуално посегателство и заяви, че тези обвинения го ядосват. „Никога не съм правил такива неща и никога не бих ги направил“. Той завършва изявлението си, като се заканва, че ще стигне до дъното на тази история и ще държи отговорен всеки, който е започнал или разпространява тези лъжливи слухове в социалните мрежи.

На 11 декември моделът Оуен Муни публикува видео в платформата TikTok, където заявява, че известен дизайнер го е тормозил сексуално в клуб в Ню Йорк през 2017 година. Той твърди, че по едно време е бил сам, а мъжът до него се е възползвал от факта, че мястото е било препълнено и е нямало възможност за мърдане. „Тогава той започна да ме докосва по крака, по чатала. Това ме накара да замръзна напълно, защото бях в пълен шок“, казва Муни. Той не уточнява дали инцидентът е бил неволен заради препълненият клуб, или всичко е станало нарочно.

Муни добавя, че се е обърнал да види кой го тормози и пред него е било лицето на известен моден дизайнер. „Не можех да повярвам, че именно той го прави. Това ме шокира още повече“. Два дни по-късно под видеото се появи коментар, който твърди, че името на дизайнера е Александър Уанг. Оливър потвърди написаното и заяви, че Уанг е сексуален хищник. „Той трябва да бъде разобличен. Ужасно е, че хора с неговия статус си мислят, че могат да правят каквото си искат“.

Няколко дни по-късно два модни социални профила в Instagram публикуваха още истории с Александър Уанг, но този път от анонимни източници.

Вижте още подробности около обвиненията срещу Уанг в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
3
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
ДИЗАЙНЕРКАТА АЛЕКСАНДРА УАНГА ОТХВЪРЛЯ ОБВИНЕНИЯТА КАТО ЗАЯВЯВА, ЧЕ СИ Е НАПРАВИЛА ТРАНССЕКСУАЛНА ОПЕРАЦИЯ И ОТПРЕД ИМА САМО ЕДИН КЛИ-ТОР И НЯМА КАК ДА НАСИЛИ С КРИ-ТОРА КОЕТО И ДА БИЛО МОМЧЕ ИЛИ МОМИЧЕ КАТО ЗАЯВЯВА , ЧЕ МОМИЧЕТАТА Я ОТВРАЩАВАТ!!!------------ПРИЗНАВА , ЧЕ СИ Е ВРЪТКАЛА НЕНАСИТНАТА ДУ-ПАРА ПРЕД НЯКОЛКО МОМЧЕТА НО ТОВА БИЛО ФЛИРТУВАНЕ А НЕ СЕКСУАЛЕН ТОРМОЗ!
1
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоа какъвто е либерал, ша направи политическа кариера !