В дома на Серина Уилямс няма тенис корт

Носителката на 23 титли от Големия шлем показа имението си
Обновена: 14 фев 2021 16:08 | 14 фев 2021 15:52, Дарена Найденова
18
В дома на Серина Уилямс няма тенис корт
БГНЕС

Серина Уилямс е позната на света като една от най-успешните тенисистки на всички времена. Носителка е на 23 титли от Големия шлем и на 4 златни медала от Олимпийски игри. Тя е единственият тенисист, мъж или жена, печелил поне 6 пъти три от четирите турнира на сингъл от Големия шлем.

На 4 август 2012 година Уилямс става втората тенисистка в историята след Щефи Граф, която достига до Кариерен Златен Голям шлем, след като печели златния медал на Летните олимпийски игри в Лондон и се превърна в първия тенисист, мъж или жена, достигнал до Кариерен Златен Голям шлем на сингъл и на двойки (със сестра си Винъс). За първи път вдига титла от Големия шлем през 1999 година на домашния турнир в Америка. На финала побеждава Мартина Хингис в два сета.

Освен с огромни успехи на корта, Серина може да се похвали и с няколко постижения и извън него. Тя многократно е заставала на корицата на модни списания, създаде веганска модна линия, вдъхновена от Африка и е горда майка на дъщеричка. Сега Уилямс застава пред списанието Architectural Digest и отваря дома си за всички.

Шампионката закупува имението във Флорида преди 5 години, като веднага взима сестра си Винъс, за да ѝ помогне с интериорния дизайн. Дотогава двете дами са живели заедно, като това е първият самостоятелен дом на Серина. Именно затова тя е искала всичко в него да е перфектно и да има значение.

И тъй като Серина не е толкова добра в дизайна, колкото в тениса, тя използва таланта на сестра си. „Успях да науча доста неща от Винъс“, казва тя пред Architectural Digest. Разбира се, на помощ идва и професионален интериорен дизайнер – Соня Хафи. Тя описва дома като „обитаем лукс“, вдъхновен от любимите елементи на Серина от посещаваните хотели по целия свят.

Вижте дома на Серина в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
1
 
! Отговори
РЕПТИЛ преди 3 години
Не искам да бъда лош пророк,но спортистите, които са ползвали редовно определенидобавки, определено нямат дълъг живот.
11
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тая спокойно можеш да я впрегнеш. Ще ти тегли и каруцата, и плуга без проблем.
10
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Невероятни коментари,на навероятни капацитети,на които на голямото спортно постижение ,им е да отидат до тоалетната!!!
9
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Разбира се, на помощ идва и професионален интериорен дизайнер Соня Хафи. Тя описва дома като обитаем лукс, вдъхновен от любимите елементи на Серина от посещаваните хотели по целия свят."Дано любимите елементи не са хавлии и еднократни сапунчета. А в рамиките на сериозното - тъмните в щатите са като тъмните при нас - да е кич, да блести и да е шарено. Иначе не го хвали.
8
4
 
3
 
! Отговори
Патрик Моратоглу преди 3 години
Преди да започна с всичко бях пълен обитак.После ми светна да се занимавам с тенис.Естествено потренирах малко и включих малоумнивт си чар на 1ва линия.Чукнах някоя друга тенисистка и вижте ме сега,недосегаем на върха.Напред и нагоре както казват в бе ге.
7
2
 
3
 
! Отговори
House M.D. преди 3 години
И по какъв начин тази изключителна новина увеличи МРЗ в България тройно?
6
7
 
2
 
! Отговори
Светльо преди 3 години
До АнонимеН 6Просто си най-обикновен расист. ХЕЙТЪР.
5
3
 
10
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
ТО И ЕСТРОГЕН НЯМА В КРЪВТА И ,А Е 99% ТЕСТОСТЕРОНСУПЕР БОДИ БИЛДЪРКИ НЯМАТ ТАКОВА КОЛИЧЕСТВО ТЕСТОСТЕРОН!!!-------------ВЪПРЕКИ ТОВА ИМ РАЗРЕШАВАТ ДА ИГРАЯТ ПРИ ЖЕНИТЕ!!!------------РАЗЛИКАТА МЕЖДУ ЖЕНАТА И МЪЖА Е ТОЧНО СЪОТНОШЕНИЕТО ТЕСТОСТЕРОН ЕСТРОГЕН!!!ПРИ МЪЖА Е 90% ТЕСТОСТЕРОН А ПРИ ЖЕНАТА Е 90% ЕСТРОГЕН!-----ЩОМ ИМАШ НАД 90% ТЕСТОСТЕРОН В КРЪВТА ТО ТИ СИ МЪЖ КАТО БРАТЯТА УИЛЯМС!!НЕ 23 ПОБЕДИ А 230 ПОБЕДИ МОЖЕ ДА ИМА, МЪЖА Е ПО-СИЛЕН ОТ ЖЕНАТА ФИЗИЧЕСКИ И ТОВА Е ДОКАЗАНО
4
2
 
7
 
! Отговори
Дришо преди 3 години
Тоя има по големи тоБко от мене
3
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"В дома на Серина Уилямс няма тенис корт"===Е, в дома на някой стругар има ли струг?
2
3
 
6
 
! Отговори
Жокувич преди 3 години
Къф корт бре?Брат Уйлямс ги млати на тепиха,кат мачка у дирек
1
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"В дома на Серина Уилямс няма тенис корт"Не е останало място за него заради допинг лабораторията.