Къци Вапцаров обра овациите като секси Майли Сайръс

Шоуменът с първа победа в "Като две капки вода"
54

Снимка: Като две капки вода

Къци Вапцаров завоюва своята първа победа в "Като две капки вода", като обра овациите и високите оценки като провокативната Майли Сайръс.  

За първи път в шоуто Михаела Мринова се преобрази в цели три образа. Певицата обедини триото на Ариана Гранде, Джеси Джей и Ники Минаж със шеметно изпълнение, което получи и поклон от страна на Фънки.

"Едно е да харесваш Hot Chocolate, а друго е да ги имитираш. Моят фалцет е доста различен от дрезвгавината на Ерол Браун. Малките детайли са голямото предизвикателство тази седмица", сподели Рафи, който показа танц и ниво в образа на диско легендата.

Малко по-късно зрителите бяха пренесени с туист и ритъм в 60-те. Чъби Чъкър беше поводът Фики и "Фънки Мънкис" да се впуснат в постановка с хореография и много настроение.

С рокля от представлението „Маркиз Дьо Сад“ се яви Софи Маринова, която се преобрази в истинска прицеса с ролята на Нети.

В стари времена ни върна Милица Гладнишка, която влезе в образа на Гюрга Пинджурова.

"Селският живот, свободата – песента пресъздава цялата тази атмосфера. Надявам се и зрителите да я почувстват", сподели певицата.

"Най-доброто представяне от началото на сезона" беше категоричната оценка на журито за Азис, който оглави New Kids On The Block.

Появата на Поли Генова в образа на Дара предизвика спор в журито, което даде различни оценки на изпълнението.

Следващата седмица Поли Генова ще бъде Майкъл Джексън, а Рафи ще влезе в дълбоките води на музиката с ария на Андреа Бочели. Азис ще влезе в образа на Мариус Куркински, а Софи Маринова отново ще запее на английски заради Стинг.

Фики ще се изправи пред нов женски образ и хореография, за имитацията на Бионсе, а Михаела Маринова ще изпробва африканските ритми в образа на Nomcebo Zikode. Милица Гладнишка ще се преобрази в красавицата Никол Шерцингер, а Къци ще се доближи до творчеството на Аспарух Лешников.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най-зле се представят прехвалените Поли Генова и Азис.Не могат да имитират,винаги пеят със своя глас,а Азис вече издиша отвсякъде.Никога в никой период от кариерата си не ми е допадал.Дори Софка се старае да си възпира "орнаментиките".Не винаги и се получава,но влага старание.Тази година не е добър подбора на участниците-излишнен напън да се свикат само победителите от сезоните.Има толкова талантливи артисти непознати на широката публика.Тези сега са омръзнали на всички.Едни и същи навсякъде.
42
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Къци е много талантлив актьор, просто Слави Трифонов много се гавреше с неговите наистина *** вицове и някак си личността му стана за посмешище, което е много тъпо предвид, че човека има качества.
41
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Яка ЖАЛКАРИЯ!
40
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво изкуство коментирате тук? Пълна излагация!Но за пари някои хора са готови и без *** да излязат на сцената.И аз се смях, но реално е тъжно на какво ниско ниво са ни предаванията.
39
3
 
5
 
! Отговори
мак преди 3 години
Не е удачно жена да имитира мъж и обратно, защото понякога се получават карикатурални образи. Общо взето шоуто се изчерпа, повтарят се певци и песни, повечето се пее на английски, а могат да направят сезона само с европейски певци, без английски. Щеше да е по-забавно.
38
3
 
2
 
! Отговори
Сан Паули преди 3 години
Най добре се представиха Михаела и Милица в Като две капки вода, но пак бутат напред Фики и Рафи. Събуй *** и си номер Едно. Все едно на травеститски стриптийз.
37
3
 
0
 
! Отговори
До 9 преди 3 години
Ти да не искаш да имитира Велислава Дърева от БСП?(Стоун и Дърева са един набор)
36
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На азис ще му е най лесно
35
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 13Калъфе, да коментираш означава както да сочиш достойнствата, така и недъзите на коментирания обект. Коментирам, защото искам. Не гледам и не се кефя на травеститското ти шоу, нито съм длъжен да харесвам същото или жалките псевдоактьорчета, унижаващи се публично в него. А ти може да гледаш голи мъже не само по Пеевски ТВ, а и в интернет, има си сайтове за хора с твоите щения.
34
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Господи защо се родих в таз държава
33
2
 
9
 
! Отговори
Ку40 преди 3 години
Следя телевизионните шоуто по вестниците. Така губя само 30 сек от свободното си време.
32
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кой казва че това е изкуство? Това е шоу!
31
5
 
10
 
! Отговори
Азъ преди 3 години
Добре, че от 13 години вече нямам телевизор.
30
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами, явно няма значение колко фалшиво пееш, при положение, че си свалиш гащите на сцената. Пишем го изкуство, а отвратените ги обявяваме за ***, които нищо не разбират.
29
1
 
18
 
! Отговори
Липовон преди 3 години
Това е изкуство на световно ниво, как да не се гордее човек, че е българин!
28
4
 
10
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
Тия само Сталин може да ги оправи!
27
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Опростачването на народът върви в пълна сила
26
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 17Толкова ти разбира и на теб главата изкуство. Къци е евтин огладнял клоун... Дори ме хваща яд че отделих време да коментирам тук
25
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Номер 17: "изкуството не е за всеки"Ако наричате това е изкуство, то тогава нещата не просто са много зле, а са непоправими.
24
3
 
13
 
! Отговори
Ваксъра преди 3 години
Някой ако се направи на Бил Гейтс и излезе с една голяма спринцовка за него съм.