Откриха несъответствия в свидетелството за раждане на момичето на Хари и Меган

Какъв е статутът им в момента?
10 юли 2021 14:39, Петя Славова
18
Откриха несъответствия в свидетелството за раждане на момичето на Хари и Меган
БГНЕС

На 4 юли херцогът и херцогинята на Съсекс станаха родители за втори път: в болницата в Санта Барбара се роди бебето Лилибет Даяна Маунтбатън-Уиндзор, кръстено на нейната прабаба, кралица Елизабет, и баба й, принцеса Даяна. Наскоро свидетелството за раждане на момичето беше на разположение на западните медии, които забелязаха няколко интересни подробности.

 След Мегзит Елизабет II лиши внука и съпругата му от кралски титли, но в първия документ на Лилибет принц Хари е посочен като Негово Височество херцог на Съсекс. Но майката на бебето няма връзка с британската монархия: тя е записана като Рейчъл Меган Маркъл.
 
Когато бившата актриса роди сина си Арчи през май 2019 г., тя все още беше член на кралското семейство, така че се очакваше да бъде включена в списъка заедно с почетната титла.
 
В графата „Професия“ херцозите са написани като принц и принцеса на Обединеното кралство. Този път те решиха да пропуснат тази точка, тъй като заниманието на двойката е трудно да се опише с една дума.
 
Още за статута на Меган и Хари в момента, четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
8
 
! Отговори
Щирлиц преди 2 години
От какъв пол е?Уточнете ги тези неща,важни са за историята.
14
1
 
6
 
! Отговори
Божков от Дубай преди 2 години
херцог и херцогиня станаха пенсионери на социални
13
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Те са кралско семейство в оставка :ДД. Оставите ги ората, тези медии могат да ти съсипят живота начи. Ами, не е честно. Бабата, като почине, брат му ще управлява сумати пари, да пуснат и на него малко. 50 цент, беше казал, приятелството е доста надценено нещо, ама то вече за съжаление, за много хора и семейството вече влиза в този спъсик. Много жалко.Успех, кариера, пари, да си по-по най от всички, 4е и от семейство ти, бизнес, много хора ги разделя от най-близките си хора. Развален свят.
12
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако не мамеха харитуу и магнолията трябваше да напишат: бащата е копелдака на "многострадалната"даяна от шофьорчето, а майка е треторазрядничка от ТВ сериал с африкански произход. Това са фактите...
11
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
То както върви на Чарли докато му дойде редът да царува, може да ритне камбаната...
10
0
 
8
 
! Отговори
До анонимен 7. преди 2 години
Нека не влизаме в дворцови интриги - при ситуация Чарлз е коронован, и при живи деца на престолонаследника Уилям......как изглеждат вариантите за децата на Хари ? Абдикира Уилям....или схема от времето на Тиберий и Клавдий....или нещо съвсем различно ...?!?
9
0
 
10
 
! Отговори
ФЕН преди 2 години
До защоМдаааа , син на майка си!
8
2
 
39
 
! Отговори
защо преди 2 години
В графата Професия запишете: "мъжемелачка" и "льольо".
7
2
 
23
 
! Отговори
До 6. преди 2 години
7 и 8 би трябвало да са,непосредствено след Хари,който е шести. Когато Чарлз стане крал,децата на Хари стават принц и принцеса.Чарлз обаче от години има намерение да извърши реформи в титулуването,с което и да съкрати разходите на данъкоплатците.Изглежда,че,разбирайки за тези му намерения,златотърсачката се разсърди,че няма да е майка на принц и принцеса и затова драсна към Холивуд под ръка с мъжа си.Там зае позата на жертва и извади расистката карта,така модерна в наши дни.
6
2
 
21
 
! Отговори
До анонимен 3. преди 2 години
Какви наследници на короната , братчето ми......Тия ги няма даже на втора страница на списъка!!!!! Отделен въпрос колко още ще я бъде и короната,де . . . .
5
1
 
27
 
! Отговори
очаквам преди 2 години
Е сега ще отменят ли измислената дузпа срещу Дания.
4
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Трагедия! Ще си разплета чорапите...
3
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Има твърдения,че Меган е използва сурогат.Доскоро си мислех,че са безпочвени,но ми попадна клип с "бременната" "херцогиня" как,докато върви,коремът й се люлее наляво и надясно,което не би се случило на истински бременна жена.Интересно е и,че Меган не е допуснала лекарите на кралското семейство да се грижат за нея,освен това излъга кога точно е роден Арчи.Ако Арчи и сестра му не са родени от тялото на Меган,те не могат да имат претенции за наследници на британската корона според британските закон
2
4
 
27
 
! Отговори
Зрител преди 2 години
Има несъответствие между датата на аборта на Меган миналото лято, предполагаемата дата на забременяването й с второто дете и датата на раждането му.А и защо не показват второто детенце? Има някаква причина или пак се правят на интересни?
1
2
 
25
 
! Отговори
Лаик преди 2 години
Професионални херцог и херцогиня....... наистина ли това?!!!?