Камила Кабело се гордее с женствени форми по бански

Певицата без свян показа закръглените си извивки
10 авг 2021 21:41, Теодора Драгоева
17
Камила Кабело се гордее с женствени форми по бански
БГНЕС

Камила Кабело показва женственото си тяло, докато гребеше по бански върху SUP (падълборд) в Instagram. 24-годишната американска певица с кубински корени сподели своя снимка, на която се вижда как балансира върху дъската в морето, като кадърът очевидно е взет на посленото й лятно, ваканционно приключение.

Камила е отявлен защитник на кампанията за по-позитивно отношение към собственото ни тяло и съответно не се срамува да публикува свои снимки по бикини в социалните медии.

Кабело видимо се забавлява на плажа в своя нов пост, като демонстрира и добра физическа кондиция.

Половинката на Шон Мендес е засипана с ласкателни коментари в социалната медия. Нейните последователи са написали: „Кралицата на балансирането е божествена“.

Друга нейна фенка е добавила: „Камила, вашето самочувствие по отношение на тялото ви ме кара да обичам и своето тяло повече. Благодаря ви!“.

Наскоро Камила използва своята социална медийна платформа, за да говори за позитивността към тялото ни. В TikTok тя обясни, че няма време за хейтъри. "Благодарна съм за това тяло, което ми позволява да правя каквото искам. Аз съм истинска жена с извивки, целулит, стрии, мазнини."

През 2019 година Кабело сподели, че се опитва да промени начина, по който жените възприемат за телата си. "Не мога да си гълтам корема всеки пък, когато някой иска да ме снима!", каза тя пред списание Us Weekly.

"Разбира се, че имам лоши снимки, на които изглеждам зле, но съм по-притеснена за всички онези тъжни, млади момичета, израстващи в свят, в който се  търси съвършенство. Това не е реално!", добави тя.

Камила също критикува стандартите за красота. "Имаме напълно нереалистична представа за женското тяло. Момичета, целулитът е нормален, мазнините са нормални. Това е красиво и естествено!"

Нейният приятел, колегата поп певица Шон Мендес, който вчера имаше рожден ден, също се възхищава от увереността на Камила, казвайки, че тя е „толкова силна, толкова категорична и уверена в себе си и толкова съпричастна към другите хора и това наистина промени моето виждане за мен самия. Това наистина промени живота ми" , сподели той пред британското издание на GQ.

Снимките на Камила по бански можете да видите в Tialoto.bg

Източник: Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Нейният приятел, колегата поп певица Шон Мендес, който вчера имаше рожден ден..." - може ли да ми разтълкувате това? Колега поп певица да не е някакъв нов пол?
10
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Поредната кифла, която се използва за пропаганда. "КУБИНСКИ" произход. Сега кифлите от Куба ще си мислят, че ще могат да станат нещо повече от платени *** след падането на режима и хайде юруш на маслините. След 15-20 години - ама кво стана, млади бяхме излъгаха ни! Толкова повърхностна пропаганда, най-жалкото е, че има ***, които се връзват.
9
0
 
1
 
! Отговори
мими преди 2 години
на практиката в завод вито6аееееееех кви години бяха
8
0
 
0
 
! Отговори
и в преди 2 години
ловния дом дайе
7
0
 
0
 
! Отговори
и в хавана преди 2 години
и на магурата
6
0
 
2
 
! Отговори
Мими преди 2 години
Сеньорита" заедно с Шон Мендес.
5
0
 
1
 
! Отговори
аз преди 2 години
Слави го помня оъ подлеза на хемус кьгето учех моден дизаин и ходех ба фризиор в хемусредовно продавасхе мартеници с оркестьра
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Крака като диреци
3
2
 
1
 
! Отговори
Мими преди 2 години
Известна певица. Песента "Хавана" я изпълнява тя.
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Очаквах нещо женствено, пък то наистина било камила, ама без гърбиците.
1
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тази пък коя е?

Спонсорирани публикации