Коронавирусът погуби фолкпевецът Ангел

Той се разболял от пневмония преди 10 дни
26 сеп 2021 19:57, Нели Христова
314
Коронавирусът погуби фолкпевецът Ангел
Снимка: Instagram

Певецът Ангел е починал от коронавирус в столичната болница ИСУЛ, съобщи "България днес". Тъжната новина е била потвърдена за изданието от пресцентъра на лечебното заведение.

36-годишният изпълнител, който е баща на малко дете, се разболял от пневмония преди около 10 дни и постъпил в Пета градска болница с висока температура. Уж оздравял много бързо, дори планирал да напусне болницата, но, вместо да го изпишат, лекарите му казали, че се влошава и го преместили в друга, където имало "по-добра машина за кислород".

Ангел спортувал редовно, макар сам да е споделял, че е взимал и стероиди. Той се чул с близките си вчера и им казал, че е добре. Имал чудесен апетит и поискал да му донесат храна. Затова те недоумяват как се е стигнало до трагедията и настояват да се проучат всички подробности по случая.

След като научи за неочакваната кончина на фолкпевеца, гримьорът на звездите Бони написа: "Светъл път, момче! Толкова рано, толкова тъга... Почивай в мир, Ангелчо! Съболезнования на семейството му".

Андреа също изрази съболезнования: "Когато записахме песента, не знаех, че в деня , в който ще я споделим със света, ще е този ден - днес, когато теб те няма... Прости ми, приятелю, че ме чакаше да я пуснем толкова време, беше грешка да отлагаме! Само ако знаехме... ах! Ти не дочака този ден ! Това е нашата песен и ти благодаря, че я изпя с мен ! Благодаря ти за всичко, светъл път и дано си на по-добро място ! Животът е толкова несправедлив!"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


314
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
169
31
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Който може да бяга от тук.Не става с народ вярващ във вампири,духове,врачки и конспирации.Вируса го е убил,не е ваксиниран.Убеден съм,че лекарите са направили всичко за човека.Този вирус е коварен и непредвидим.
168
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
до Бау .... Ти подвеждаш хората правейки се на лекар. Това е подсъдимо. ---//---- По кой точно закон изказването на частно мнение е подсъдимо?
167
0
 
24
 
! Отговори
Алекс преди 2 години
Не употребявайте стероиди.Съсипват имунитета и не само.
166
12
 
36
 
! Отговори
Ужас преди 2 години
Много млад,да почива в мир.А тия антиваксърите,където Бил Гейтс ще им натисне бутона и ще ги изключи,вие сте определено ненормални.Като са ви дупчили в училище за заушка и т.н.,чипове на Елцин ли са ви вкарвали.Няма такива ***,за тях всичко е конспирация и луната е крушка на ЦРУ.
165
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен123 преди 2 години
( по-добра машина за кислород" ) Апаратааааааа,,, кислорода е виновен е бил слаб, или прекалено много силен въздух са вкарвали,,, това е цялата работа на тези интубирани пациенти... Лека, им пръст на всички.
164
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Исул е една от най-некадърните болници,ако се разболеете случайно,ви съветвам по-добре вкъщи да се лекувате ще имате по-големи шансове.
163
15
 
19
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
До Бay/ ЗА ЗАТВОРА СА ТЕЗИ КОИТО ПРЕДПИСВАТ АНТИБИОТИЦИ ПРИ КОВИД, А ТИ СИ ИМ СЪУЧАСТНИК ЩОТО ГИ ЗАЩИТАВАШ ! И ТЕЯ ДЕТО ИСКАТ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ВАКСИНИРАНЕ И ТЕ СА ЗА ЗАТВОРА! НЯМА НУЖДА ДА СЕ ПРАВЯ НА ЛЕКАР ,АЗ ИМАМ СТАТИЯ НА ЛЕКАР КОЙТО Е ПРОТИВ УПОТРЕБАТА НА АНТИБИОТИЦИ ПРИ КОВИД! КОЛКОТО ДО ВАКСИНИТЕ ТЕ ВЕЧЕ УБИХА ДОСТА ХОРА ТЪЙ, ЧЕ МОГА ДА ПИША КАКВОТО СИ ИСКАМ ЗА ВАКСИНИТЕ ЩОТО Е ИСТИНА! :)
162
11
 
13
 
! Отговори
Ваксър преди 2 години
до 193, лека му пръст на човека....но наистина не ни бърка. Опитваме се да спасим животи, като се опитаме да накараме немислещите да почнат да мислят...но ум не се налива. Не ни бърка, наистина.
161
18
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ало, ваксърите, нали сте се ваксинирали и сте в безопасност (според думите ви), що ревете кат магарица за чeп тогава за другите? Кво ви бърка?
160
17
 
19
 
! Отговори
Край преди 2 години
Не се ваксинирайте защото Бил Гейтс ще ви чете мислите. Той много държи да знае какво мислите. Мислите ви са много редки и ценни. По-редки са и от сълзите на Бойко Борисов.
159
18
 
21
 
! Отговори
Разбирач преди 2 години
Не спортувайте защото ставите се изтъркват, а сърцето се износва. Пийте всеки ден по много алкохол докато се напукате здраво. Захарните продукти са много полезни - колкото повече ги ядете, толкова по-добре. Витамините не съществуват, а са лъжа от всички учебници по биология. Не следете никога теглото си - колкото по-голям корем имате, толкова по-добре за вас. Зъболекарите са шарлатани, които ви дупчат зъбите. КОВИД-19 е световна конспирация на Путин, Байдън, Меркел и Си, а ваксините са отрова.
158
29
 
10
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
РАДЕВ НОСИ ЦЯЛАТА ВИНА ЗА СМЪРТТА НА ТОЗИ МЛАДЕЖ , ЗАЩОТО МОЖЕШЕ ДА КУПИ ЛЕЧЕНИЕТО НА ТРЪМП И ПО ЕДНА ДОЗА ДА ДАДЕ НА ПАЦИЕНТ ПАК Е НЕЩО, НО ТОЙ ИЗБРА ДА КУПИ ИЗБОРИТЕ С ТЕЗИ ПАРИ КАТО РАЗДАДЕ 1 МИЛИАРД ЛЕВА НА ПЕНСИОНЕРИТЕ ПО 120 КИНТА НА МЕСЕЦ
157
13
 
6
 
! Отговори
Край преди 2 години
"Годеницата" му реве защо не я били уведомили, че е зле. Ми за държават и закона ти си му никаква бе госпожице.
156
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какво се случва с докторите, ако се окаже, че са го убили? Ще има ли наказание?
155
6
 
7
 
! Отговори
Бay преди 2 години
До АнонимеН за разлика от теб, аз не се и опитвам. Ти подвеждаш хората правейки се на лекар. Това е подсъдимо.
154
11
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И още вярватя ,че той е умрял от короната ли? Хахахаха! Колко удобно е вече . Всеки починаш от каквото и да е по болниците , а и извън тях е умрал от корона вируса. Само дето вируса не убив по този начин. Сега ще се прикрие всичко под предлог ,че меможе да се прави аутопсия.
153
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Добре, не се ваксинирайте.Никой не може на сила да даде.Завиждам на Зуека.
152
2
 
3
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
До Бay/ И ДОБРЕ ПРАВЯТ , ЧЕ НЕ ТЕ СЛУШАТ !
151
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всички фенове на ваксината да си сложат по трета и четвърта доза астра зенека, и да заспиват спокойно.
150
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Фолкпевеца Ангел има последна поява по медиите като обвинява министъра на здравеопазването, че е намалил работното време на чалготеките, можели да работят "само между 7ч и 23ч". Не искам да кажа какво мисля за него. Мир на Душата му!