Наоми Осака впечатли с Kawaii маникюр

В крак с тенденциите
22 окт 2021 18:58, Ивета Иванова
7
Наоми Осака впечатли с Kawaii маникюр
Снимка: БГНЕС

Наоми Осака се превръща в една от знаменитостите, които истински вдъхновяват с модните си решения и избора на аксесоари.

Сега професионалната тенисистка впечатли почитателите си с друго - маникюра, който си е направила. След участието си на US Open, 24-годишната звезда замина на ваканция в Гърция и Италия.
 
От "Pop Sugar" пишат, че Наоми е била забелязана в Рим с невероятни нокти. Самата тя сподели снимки в Instagram на цветния си маникюр.
 
Той е в т.нар. Kawaii стил. Терминът Kawaii произлиза от Япония. Превежда се като "прекрасен", "сладък", "мил", "очарователен" и често с него се има предвид "култура на сладкото".
 
Това означава по ноктите да има изрисувани любими известни герои, като Хелоу Кити, Пикачу, Сейлър Муун, Мини Маус и т.н. Стилът обхваща и други сладки и "палави" дизайни и предмети - сърца, дъги, панделки, дори желирани мечета. Често те се изобразяват като 3D.
 
Тенисистката е заложила на желирани нокти в розово, лилаво, оранжево, синьо и жълто, като върху тях са изобразени 3D мечета, напомнящи анимационен герой - мечето Рилаккума.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
4
 
! Отговори
Astarot преди 2 години
Цъкнах статията само заради коментарите... :)Иначе, размножителният период на императорските пингвини ме интригува няколко хиляди пъти по-силно, отколкото това на снимката...
3
0
 
3
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 2 години
Ужасна е.
2
0
 
5
 
! Отговори
ф преди 2 години
Как ще бере шафран с тези нокти не знам.
1
0
 
12
 
! Отговори
Моята тайна преди 2 години
Искам да споделя с всички, че виното ми тази година стана прекрасно.