Провокацията е второто ми име: Майли Сайръс с изненадващи кадри

Певицата засне една от най-дръзките си фотосесии
31 окт 2021 22:47, Дарена Найденова
9
Провокацията е второто ми име: Майли Сайръс с изненадващи кадри
Снимка: БГНЕС

Свикнали сме да виждаме Майли Сайръс във всякаква светлина – милата и наивна Хана Монтана, романтичната и влюбена Лола, сексапилната Майли от музикалната сцена и бунтарката Майли, която не се подчинява на никакви правила. Но дори и ние бяхме изненадани от последната фотосесия на изпълнителката, която тя прави за списание Interview, на чиято корица застава.


Звездата, чийто 29-и рожден ден е на 23 ноември, позира гола пред камерата, като дори е сложила увеличаващо стъкло пред гърдите си, за да може феновете да получат по-добра видимост. Фотосесията е направена във фермата на Сайръс, а останалите снимки също не са деца под 18 години. На една от снимките Майли е облечена в къс тоалет и си е сложила чифт изкуствени гърди, които се показват от деколтето.

В следващата виждаме малко по-странна обстановка, като чрез фотошоп е направено така, че Майли, носеща свободна нощница, се среща с полугола фигура с мечешка глава. Всъщност под маската се крие отново Сайръс. Следва лека гимнастическа поза, като изпълнителката е изпънала крака си над главата и е хванала задната част на бедрото си. Разбира се, да не забравим и снимката на задните ѝ части, на които изглежда, че Майли е само по бикини, които обаче са дело на Gucci.

В интервюто си пред барабаниста на Metallica Ларс Улрих изпълнителката разказва за реакциите, които получава за своята музика. По време на разговора тя сподели, че е била критикувана заради гласа си, който някои от критиците описват като „твърде мъжки“. Допълва, че е получавала негативни коментари затова, че вече не може да изпее високите октави в песента Party in the U.S.A., която излиза през далечната 2009 година.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: Майли Сайръс
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тази всички е забравиха и сега се прави или опитва да е актуална. Не и се получава и до 5г никой няма да си е спомня.
6
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В последно време прави добри кавъри на рок песни.
5
2
 
9
 
! Отговори
Недоумение преди 2 години
Какъв е извода- може да си умен като някоя оФца , но като се показваш гола, печелиш пари, това е.
4
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Целия музикален, както и всякакъв шоубизнес в световен мащаб, е под контрола на който трябва. Някой ако вярва в сладникавите историйки от типа как Били Айлиш и брат и дрънкайки с китарка в хола на талашитената си къща опърпани, напушени и некъпани от седмици създават световен хит номер 1 в класациите с месеци, та който вярва в тази романтично-сълзливо-сладникава, като цяло истъркана и адски блудкава , историйка, с право може да носи титлата наивник до края на живота си.
3
6
 
14
 
! Отговори
123 преди 2 години
И тази е под контрола на Сатанистите.
2
2
 
14
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Маймун л апа банани :)))
1
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Грозно ми е, не провокативно.