"Стани богат" се завръща на 20 декември

Водещ ще бъде Михаил Билалов
17 ное 2021 11:26, Александър Попов
22
"Стани богат" се завръща на 20 декември
Снимка: bTV

Легендарна телевизионна игра, с 20-годишна история у нас  – "Стани богат", се завръща на 20 декември. Тя ще върви всяка делнична вечер от 18:00 часа в ефира на bTV.

В празничните вечери в края на годината цялото семейство ще се забавлява в компанията на харизматичния водещ Михаил Билалов, който ще посрещне в студиото на шоуто много и любопитни нови участници.

Всички, дръзнали да седнат на стола на богатството, не само ще претендират за спечелването на 100 000 лв., но и ще демонстрират невероятен хъс и знания, докато разкриват интересни факти за самите себе си.

"Стани богат" е предаване, с което израснаха няколко поколения. Предаване, което възпитава, каза Михаил Билалов. - Живеем във време, в което информацията е навсякъде, а знанието е дефицит, така че за мен е чест, но и отговорност да съм част от шоуто. Тази година „Стани богат“ в България става на 20 и каня всичките му фенове да празнуваме заедно. Гледайте тази велика игра, защото в новия сезон имаме участници без аналог, които са истински празник за ума“, допълва водещият.

Шоуто запазва голямата награда от 100 хил. лева, но ще отбележи второто си десетилетие с нови елементи в регламента и редица изненади.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още по темата: Стани Богат
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
2
 
! Отговори
Роза преди 2 години
Единственото шоу по ТВ,което гледам.Защото дава знания!Въпросът за парите и наградите малко ме интересува.
20
0
 
4
 
! Отговори
Perivale преди 2 години
Оригиналът е английски, с водещ Крис Тарънт, голямата награда след 15 въпроса бе 1 милион паунда! Трима или ако не бъркам дори четирима , спечелиха!
19
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
100000 през 2021 година са малка награда предвид, колко трудно достижима е при този формат. Втора сигурна сума е реалния лимит за среднодобър играч, а тя сигурно ще е между 5 и 10 хил лв, което вече е смешна сума.
18
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Предаването трябва да се прекръсти "Остани си беден". Ясно е че наградите са мижави, а за сериозните суми въпросите са непосилни. Т.е. шоуто в българския му вариант е направено така, че повечето участници да се провалят преди 10 хил лв..Даже и "Голямата" награда от 100 000лв не е толкова голяма, че да може да кажеш че си станал богат. В оригиналната си версия то е "Кой иска да стане милионер" и наградата е 1млн. долара или евро
17
4
 
18
 
! Отговори
Ь преди 2 години
Това беше интересно преди 20 години. Сега - нафталин.
16
3
 
12
 
! Отговори
Пич преди 2 години
Това е добра новина. Билалов е готин
15
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоз артист е зловещ. Миналата година ни рекламираше търговията с ток. Сега всички я сърбаме тази попара. Мерси, не искам да го виждам от екрана!
14
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От това предавене досега не си спомням някой да е станал богат. По немската телевизия това предаване върви от 25 години и досега има 100 милионера. Там отговора на първи въпрос е 5 000 евро.
13
2
 
19
 
! Отговори
Набор 90' преди 2 години
А Къци с колелото на късмета и знойните момета, кога се завръща? Че май тече ренесанс на 20 годишните предавания... Па и Ретрото е винаги на мода, май а.
12
1
 
27
 
! Отговори
Киро Рамбото преди 2 години
И откога със сто бона ставаш богат? И преди 20 години не беше така. С тези пари в София и мухлясала гарсониера не можеш да си купиш.
11
3
 
26
 
! Отговори
Киро Брейка преди 2 години
Работата е ясна, ще се повтори сценарият от БНТ - пак ще гледаме разни умствено изостанали, от които на някои ще дават предварително въпросите, за да могат да достигнат до 5-10 бона и толкоз. Ако случайно, повтарям, случайно, някой действително ерудиран премине през предварителната цедка, наречена кастинг, ще го съсекат с *** въпроси от типа на "Колко пъти е пръднала леля Пена в нощта на 22.10.2020 г.?".
10
9
 
29
 
! Отговори
Вуйчо Ваньо преди 2 години
Това предаване отдавна е за пенсия, толкова изхабено и употребено, че е втръснало до гуша. Беше хит, беше забавно, изживя живота си и нормално да му дойде края. Оставете го на мира. За наградата кво да кажа- направете я половин милион - то тъй и тъй няма да я дадете, щото след 10въпрос са такива малоумия, че и чичо Гугъл не може да спечели.Приятели са го гледали в други страни и там са много по нормални въпросите-често някой печели, а бай *** иска предаване да върти, ама без да плаща лев.
9
3
 
17
 
! Отговори
11 преди 2 години
И кой стана богат в това шоу с въпроси за ***?
8
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Единственото стойностно и наистина интересно и образователно предаване. БНТ удариха джакпота с него. Водещият е в пъти по-добър от Кънчев. Чакам с нетърпение старта!
7
5
 
16
 
! Отговори
Алекс преди 2 години
Интересно предаване.Михаил Билалов е добър водещ.
6
4
 
19
 
! Отговори
LosHo преди 2 години
Пускането на Стани Богат по БНТ1 беше едно от най-добрите решения на медийното ръководство.Предаването крадеше доста зрители от другите телевизии. След това дойде онзи бандит Кошлуков и веднага го спря. За всички беше ясна причината.... С пускането на Стани Богат по БТВ вече става ясно и точно кой го е поръчал..
5
6
 
24
 
! Отговори
Нов формат! преди 2 години
Аз гледам формата "Как да преживеем зимата"
4
16
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Играта стани милиардер ,ще се играе следващите години,с главни играчи Киро Коня и Асан Ококорения!
3
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
хубавата игра, от която можеш да научиш нещо в 18ч. Всички глупости и гадни сериали в най-гледаемото време. Ей затова населението зaтъпявa.
2
0
 
34
 
! Отговори
още ли ще преди 2 години
100хиляди лева награда?? Преди 20 години това бяха 2 апартамента в София, сега и за гарсониера в Люлин не стигат!