Ваня падна на глава, но отстрани Теди от "Фермата"

Победата се реши в последната битка
Обновена: 21 ное 2021 12:07 | 21 ное 2021 12:07, Александър Попов
37

Снимка: bTV

След инфарктен елиминационен дуел, придружен с впечатляващи обрати и болезнени падания, Ваня изхвърли от "Фермата" Теодора Дякова.

"Много ми е трудно, още не мога да повярвам. Тъжна съм, че напускам фермата, чувствам се така, сякаш напускам бащиното огнище по принуда. Екипът на предаването беше като семейство за мен, благодаря на всеки един от вас. Нека бъдем добри и нека бъдем българи!“, призова тя преди завинаги да затвори тежките порти на стопанството зад гърба си.  

Съпругата на бившия футболист Танко Дяков падна с 10 на 18 от Ваня, която отбеляза третата си победа на Арената. В предишните двубои тя отстрани фризьорката Анастасия Христова и бившата стюардеса Цветелина Лозанова. В този сблъсък обаче Ваня срещна сериозен отпор.

Още в петък стана ясно, че силите на Арената са почти изравнени. Теодора поведе при сеченето на талпи, а конкурентката й се измъкна по-умело от въжена клетка. В събота двубоят стана и по-зрелищен, и по-напрегнат.

При катеренето по наклонена плоскост, ваденето на пирони с тесла и подреждането на дървен пъзел, Ваня беше по-бърза и поведе.

В следващата битка тя обаче първа се предаде в изпитанието, в което участничките трябваше да „замръзнат“ върху наклонена платформа. Теодора не само обърна резултата, а и още повече увеличи разликата между двете като победи по трасе с тичане, катерене и рязане. Конкурентката й не й отстъпваше по скорост, докато не падна на подвижния мост и не си удари челюстта. Въпреки травмата, Ваня се окопити и в следващата битка показа по-голяма прецизност при стрелбата с пясъчни торбички.

Изтощени от тежкия, двудневен дуел, опонентките се хвърлиха във финалната  битка с последни сили. Докато се придвижваше върху две дървени греди на около метър от земята, Ваня за секунди загуби равновесие, падна на Арената и отново се удари, този път по главата. Секунди по-късно тя за пореден път превъзмогна болката, продължи смело напред, събори няколко огромни трупи и с малко повече от минута надви Теодора. Впечатлени от представянето на двете участнички, водещите Иван Христов и Андрей Арнаудов поставиха дуела им в Топ 3 на сблъсъците от всички сезони на „Фермата“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още по темата: Фермата
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
4
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тая ревла няма да липсва на никого. Хем грозна, хем нахална.
10
4
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Танко ако имаш достойнство ще се разведеш с ромката плачеща емоционална.Пълна излагация .
9
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Анди Ванка Теди ромката ли ви пример?Или помака Гошо с баба ходжа?Колко си гушкате като си каните ваши хора в предаването.?
8
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ванчето е много готина. Напрао са женя за нея.
7
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
След като видях това смених канала и реших повече да не гледам фермата. Жената беше в нокдаун. Видимо се люлееше. Отделно можеше да има сътресение и да умре. Дори не и оказаха първа помощ. Долу БТВ!
6
5
 
15
 
! Отговори
Съсел преди 2 години
Най хубавото предаване, жалко че не го гледам
5
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Продажниците трябва да бъдат махнати като фенове на Левски.Левски никога не би допуснал Мустафа,Раино,Гошо с баба Ходжа в предаването си
4
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Левски значи свобода Иване и Андрей.Не да налагате Гошо с баба ходжа,Мустафа,Раино и още бол.Позр сте
3
8
 
16
 
! Отговори
111 преди 2 години
Това предаване е такава простотия, че нямам думи. Ното един път, когато случайно съм попадал на него, не мога да го догледам до края. Не знам дали въобще е интересно на някого. Само като хвърлиш бегъл поглед на участниците ти е ясно, че ферма са виждали през крив макарон.
2
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Левски трябва да ги премахне като фенове.Постоянно канят техни помашки познати Мустафа депесе Райно Гошо с баба ходжа.Много голямо продажници.
1
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Скункса и очиларката канят само техни хора.Там е врътката с паричките.В предаването има прекалено много помаци като Гошо баба Ходжа имаше Райно ,Мустафи и още бол.Левски на които са фенове ако беше жив щеше да ги прати в друго измерение.