Всеки декември Марая Кери печели по 750 000 паунда

Приходите идват от песента й All I Want for Christmas
25 дек 2021 19:18, Нели Христова
19
Всеки декември Марая Кери печели по 750 000 паунда
Снимка: БГНЕС

Експертите на уеб портала Celebrity Net Worth, който е специализиран в събирането на данни за финансовите приходи на известни личности, публикуваха любопитна информация за това каква е печалбата на Марая Кери от коледния хит "All I Want for Christmas Is You", съобщи вестник Independent.

Те изчисляват, че Кери печели между 450 000 и 750 000 паунда всеки декември от тази песен.

Според списанието певицата печели около 380 000 паунда всяка година от "All I Want for Christmas" само в Обединеното кралство.

Но тези цифри са приблизителни, тъй като PRS for Music (Дружество за правата на изпълнителите в САЩ) не разкрива точните суми, за да защити личните данни на своите клиенти, включително и тези на Марая Кери.

"All I Want for Christmas Is You" е една от най-популярните празнични песни на всички времена. Тази година хитът ще навърши 27 години. За това време е продаден в повече от 16 милиона копия и неведнъж е оглавявал класациите.

В САЩ например коледният сингъл на Кери е оглавявал класацията Billboard Hot 100 три пъти. Но това се е случвало само преди новогодишните празници.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
1
 
! Отговори
някой си преди 2 години
До 13, Колега, аз също съм учил средно 5 години и висше още толкова и сега бачкам на две работи и от двете не мога да си докарам и 3К, а има хора и в БГ, включително тези дето ги гледаме по телевизията, дето ги получават тези пари за 2-3дни. То затова и телевизия не гледам вече(телевизора ми се развали и не си купих нов), то и време много-много не ми остава де!
13
0
 
1
 
! Отговори
До 14 преди 2 години
Напротив, композирала го е. Точно заради това прибира парите - за авторски права. А, теб за 10 години учене не можаха ли да те научат,че преди да коментираш нещо, трябва първо малко да се запознаеш с темата?
12
4
 
4
 
! Отговори
пияница мистик преди 2 години
До 14 === Аре, аре, не завиждай :))) Да беше станал певец, вместо да учиш като всеки обикновен балък, дето си мисли, че соц съвета "учи мама, за да не работиш" още важи :)))
11
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Късам се от яд ***.мка му, аз работя за 3500 на месец, и то защото съм учил 4 години в техникум и 6 в университет. А тая излиза, изпява нещо, дето даже не го е композирала тя и сега всяка година прибира по почти милион долара. Няма справедливост на тоя свят ей.
10
6
 
12
 
! Отговори
РВ преди 2 години
Човечеството ще се погуби само от глупостта си.
9
3
 
13
 
! Отговори
Алекс преди 2 години
Нека печели.Страхотна песен.
8
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тая снимка от 2005 ли е? Щот сега е дърта и дебела а песничка та и макар и добра вече доста се поизтърка!
7
7
 
9
 
! Отговори
Муахаха преди 2 години
да, ама колко години, трябваше да обслужва ЮдеюСемита, шеф на СониМюзик?! БезПлатен обяд - няма!!
6
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мдаа.., ся разбрахте ли що децата не искат да учат и да работят? Лекари, Инжинери в различни области, средни висококвалифицирани специалисти, Пилоти, Капитани на кораби и т.н. д.пето си да съдерат от бачкане не могат да ги направят тези пари за години, а бабчето ги печели само от авторски права за един месец!
5
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Заради изнервящата песен.. Да е жив и здрава Марайчето.
4
8
 
18
 
! Отговори
750 000 преди 2 години
..."чудесна" новина, "повдигаща" дyха и настроението на всеки обикновен българин каращ празниците с десетина лева в джоба и на масата. "Благодарим" ти Кери :))))
3
7
 
10
 
! Отговори
Радой Ралин преди 2 години
Честита Коледа, г-жа Кери!
2
3
 
29
 
! Отговори
Ха-ха преди 2 години
Явно Коледата не може да дойде без М. Кери. Както и Нова година без Веско Маринов.
1
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Колко несправедлив е света