Разкриха още от тъмното минало на принц Андрю

Синът на Елизабет Втора колекционирал мечета
29 яну 2022 22:20, Петя Славова
35
Разкриха още от тъмното минало на принц Андрю
БГНЕС

В скандалната история за приключенията на принц Андрю, заедно с приятеля му Джефри Епщайн, изплуваха нови подробности.

Кралският син се оказа известен плейбой в миналото. Появиха се поредица от снимки, на които херцогът на Йорк се забавлява на яхта в компанията на полуголи модели близо до тайландския остров Пукет, припомня OK Magazine.
 
Според източници принцът е бил на почивка в Тайланд със своя приятел, американския милиардер Джефри Епщайн, по-късно обвинен в педофилия и продажба на хора в сексуално робство, и спътницата си Гислейн Максуел. Източници твърдят, че херцогът е харчел по 4000 британски лири на ден за наемане на вила в луксозния хотел Amanpuri в Пукет, където е отседнал с печално известната двойка.
 
Според запознати синът на кралицата е посещавал свърталища, включително бар Crazy Girls, който всички познават като „най-лудия секс бар“. Един от управителите на институцията каза пред Sunday Mirror: „Бях шокиран, когато видях принца тук. Беше в спокойно състояние и изобщо не се притесняваше, че може да го познаят тук. Със сигурност никога няма да видите тук член на тайландското кралско семейство.“ Източникът разкри също, че Андрю е бил придружен от четирима приятели и служител по сигурността.
 
Беше 2001 г., времето, когато принцът започна да се свързва тясно с Епщайн и Максуел. Няколко месеца след пътуването до Пукет, херцогът на Йорк е извършил сексуално насилие над непълнолетната тогава Вирджиния Джуфре. Тогава синът на кралица Елизабет II не можеше да си представи, че 20 години по-късно ще бъде държан отговорен за сексуалните си приключения.
 
Още по темата ще откриете в материал нa Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тези, които казват, че "и той бил човек", забравят, че е не просто човек, а принц, и с това положение вървят определени норми и задължения. Принц да се забърква с проститут.ки е абсолютно недопустимо и в разрез на всичко, което би трябвало да представлява едно кралско сем-во
20
0
 
0
 
! Отговори
Айше преди 2 години
До Асан - Работи надомно "хоум офис" - Принц казват че е !
19
0
 
0
 
! Отговори
Сигурен бях преди 2 години
Но сега го потвърдихте официално и в медиите , че Тайландското кралско семейство са ПО-УМНИ от английското !! То общо взето и само това се разбира от "статията " , която е написана или копирана доста скопено , но за нашата "интелигентност " ... - това е друга тема !
18
0
 
1
 
! Отговори
Handel преди 2 години
ПИКаджиите вече го осъдиха и го разтреляха... "херцогът на Йорк е извършил сексуално насилие над непълнолетната тогава Вирджиния Джуфре". Но да напишеш смислен материал се иска нещо повече освен да си късаш рокличката когато тиkвун те повика.
17
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Баща ми беше заварчик у Кремиковци, как така не се намери некоя да каже, че я е изнасилил
16
3
 
10
 
! Отговори
ЖалкиНищожества преди 2 години
Това е англо-саксонско-краварски морал и ценностна система,с които СДС-Чумата и Мадридския Комарджия замениха нашата!Сега берем плодовете с пълни шепи - тотално опростачване на българската нация!
15
8
 
10
 
! Отговори
Айде бе моралисти преди 2 години
Може майка му да е кралица, но той е човек и нищо човешко не му е чуждо. Нито е ходил да изнасилва нито нищо. Има кинти и си е по живял като млад. И двете страни са останали доволни. А тези които нямаме ще гледаме или компютъра или жените си които не ни харесват.
14
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Андрю е черната овца от децата на кралицата, ама чак пък толкова черна... Съсипаха го човекът - и що, щото е богат и известен. Оная, дето се сетила, че е "жертва" след 20 години, разчита, че ще изкопчи някой милион, за да може принцът да избегне скандала. Ама принцът пледира за невинен и тая ще остане без долари и лири.
13
1
 
7
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 2 години
Що за глупост е тов "колекционирал мечета"? Джурналята изтрещяват само и само да публикуват по нещо. Хубав ден на всички тук.
12
5
 
3
 
! Отговори
соросоид преди 2 години
Поне не лиже коремите на малки момченца на площада като Путин.
11
3
 
7
 
! Отговори
ЧИТАТЕЛ преди 2 години
Всички застаряващи, и отпаднали от конкуренцията пр...-ки решиха да изкарат още парички, от старите клиенти. Преди работеха, а сега са "жертви". И са много паметливи, помнят от преди 20-30-40г.
10
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това е добре ,поне не е бил гей бря ...браво клатил е яко женските
9
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Монархията е институционализирано връзкарство!Да си направят република, корони и титли имат значение само за такива като Деворинс ***!
8
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ба хти просветените бармани в тоя Тайланд, познавали принц Андрю, чак били шокирани, че го виждат, и моралисти при това!
7
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Гислейн Максуел." Не Гислейн, а ГИЛЕН! Името е френско и така се произнася на френски и на английски. "с"-то не се чете, ai на френски = е. На френски има и алтернативно произношение (което е още по-далеч от това, което сте написали), но на алглийски се произнася само "Гилен"
6
6
 
2
 
! Отговори
обективен психопат преди 2 години
форума на рушкитеКурви е на страницата на психодиспансера.
5
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ех, този гугъл преводач... Хубаво нещо е, стига ползващият го да не е с функционална неграмотност по родния си език.
4
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На кралското семейство е позволено само с роднини, брадчетки, сестри, иначе ти разкатават кралската фамилия.
3
4
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ми що да не се забавлява на яхта с мацки? Нали има 65 милиона балъци да му плащат издръжката? И аз да съм и аз ще съм на яхтата. Това е монархията - едни лежат цял живот и им слугуват, докато будалите бачкат и плащат!
2
3
 
14
 
! Отговори
В българския преди 2 години
Има едно такова сложно време като минало преизказно. То може да бъде заместено със сегашно историческо време.