Бонбонова иска ергена Виктор, остана без бельо

Поведението й внесе смут сред участничките
10 мар 2022 16:30, Александър Попов
103
Бонбонова иска ергена Виктор, остана без бельо
Снима: bTV

Емоции, предизвикателства и болезнени откровения очи в очи предстоят в "Ергенът" по bTV. Този четвъртък и петък (10 и 11 март) от 21:00 ч. зрителите ще станат свидетели на най-големия скандал в имението до момента, провокиран от дръзкото поведение на една от участничките.

Виктор ще изправи претендентките за сърцето си в забавно спортно съревнование. Избраните момичета за групова среща от последната инфарктна церемония на розата ще премерят сили в баскетболен мач, а тази, която покаже най-голям хъс за победа, ще бъде поканена на индивидуална среща с първия „ерген“ на България. Двубоят не мина и без сериозен инцидент, в който една от дамите пострада неприятно, а ситуацията доведе до ново напрежение сред момичетата.

Същински раздор в имението ще предизвика Благовеста Бонбонова, която ще опита да привлече Виктор с изключително провокативно поведение. Дръзката й постъпка да свали бельото си пред Виктор ще стане повод за възмущение от страна на останалите претендентки, а решението на Александра, Елвира и Карина да защитят приятелката си окончателно ще раздели момичетата на два враждуващи лагера.

Зрителите ще станат свидетели и на първата целувка, инициирана не от Виктор, а от една от претендентките за неговото сърце.  

В петък вечерта ще се проведе поредната „Церемония на розата“, след която още една от участничките няма да получи цвете от Виктор и ще трябва да напусне имението завинаги.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Още по темата: Ергенът
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Теле зрител, то ергена дрът, *** момите им изтекла гаранцията, ни са моми ни са млади :D некои вече приличат на тетки, на други аха-аха
47
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До АнонимеН , в голяма грешка си, жена задоволена няма, до няколко месеца ше иска още
46
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това предаване е много празно, не можеш да научиш нищо, а само гледаш тотална пошлост. Западняците по този начин промиват мозъци.
45
1
 
12
 
! Отговори
Теле зрител преди 2 години
Дърт ерген-гъзе..и то правещо се на голямата работа!Нито някой го е чувал досега,нито го е виждал и защо трябва да ни занимавате с него!
44
2
 
7
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
КОМБИНАЦИЯТА 1 МЪЖ С 3 ЖЕНИ Е МНОГО ПО ЛОША ОТ 3-*** МЪЖЕ С 1 ЖЕНА! ПРИ 1 МЪЖ С 3 ЖЕНИ, ТЕ ЩЕ СА НЕЗАДОВОЛЕНИ! А 1 ЖЕНА С 3-*** МЪЖЕ ЩЕ Е ПРЕ ЗАДОВОЛЕНА!
43
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 1-nвсеки
42
2
 
15
 
! Отговори
1-n преди 2 години
Кой гледа тия шитни?
41
7
 
17
 
! Отговори
Нагласено предаване преди 2 години
Няма мъж който ще откаже да надъни някоя, която си сваля гащите, ако ще да се е оженил вчера.
40
8
 
18
 
! Отговори
Свалени Кюлоти преди 2 години
Е тоя ако не я наибe в национален ефир, значи е пeдеругa.
39
4
 
17
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
АЗ ИСКАМ ЕДНА ЖЕНА ДА ИЗБИРА МЕЖДУ 20 МЪЖЕ И ДА СПИ С ТЯХ И ДА КАЖЕ ПОСЛЕ С КОЙ И Е ХАРЕСАЛО НАЙ-МНОГО ;D ДА МОЖЕ ДА СПИ С ПОВЕЧЕ ОТ 1 МЪЖ ЕДНОВРЕМЕННО
38
8
 
16
 
! Отговори
Апе ме кучето преди 2 години
Ако бях аз, чех да фана оная девствената и да и направа сефтето в прайм-тайма по национална телефизиа.
37
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И аз съм ерген що не ме поканите тоя е голям игоист толкова много мацки само за него е и аз искам така 20тина к.вета да се въртят около мене
36
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
петък вечерта ще се проведе поредната Церемония на розата" - а кога ще е церемонията на рибата? Ще има ли камери или само ще снимате чаршафа?
35
3
 
16
 
! Отговори
до 35 преди 2 години
Спри филмите, брат. Точно тия дето спят с яко мадами и имат кеш не видят по сайтовете, познавам такъв и той дори няма фейсбук, щото е милионер и не му трябва да се хвали на никой, а ти си филмиран чекид.жия, то се вижда :D
34
2
 
18
 
! Отговори
До 35 преди 2 години
Хора, които правят редовно секс не висят по форумите да се хвалят за това. Само да вметна
33
0
 
22
 
! Отговори
Лукчо преди 2 години
Да покаже поне бонбоната.......
32
0
 
17
 
! Отговори
Обичам чашката преди 2 години
Обичайно тези, които най-много се хвалят колко много секс правят - най-малко правят секс. Те за това имат нужда да се хвалят, защото се комплексират. Нежелани са и никой не ги иска. Имат нужда да изпуснат парата.
31
24
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Такива от ергена с лопата да ги ринеш- безмозъчни златотърсачки. Е, сигурно има и някое добро момиче де, ама по-скоро не. Имам няколко девойки, с които спя. Доскучее ли ми, има сума компаньонки страхотни. Нямат обяви, за отбрани хора са. Още не се обвързвам- разведен съм с 1 дете, на 40. Програмист, 6-цифрен годишен доход в най-лошите години.
30
3
 
20
 
! Отговори
Бойко Крадливи I преди 2 години
В това предаване е събран цвета на нацията бе! Тия всичките са готови ГЕРБ-аджии.
29
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя прилича в главата като на кон ,много наглесено предаване с много умни жени )