Камерън Диас похвали съпруга си

Ето какво каза
11 мар 2022 22:15, Ивета Иванова
30
Камерън Диас похвали съпруга си
Снимка: БГНЕС

Камерън Диас похвали съпруга си - Бенджи Мадън.

Тя смята, че той я е научил да се цени повече и че той е най-добрият баща. Двамата имат дъщеря, която носи името Радикс. Малката се роди в края на 2019 г.
 
"Той наистина ме научи да ценя себе си много повече", сподели актрисата в подкаста "Rule Breakers".
 
Дори самата тя се изненадала от влиянието на Бенджи върху нейния живот.
 
"С нашия брак, аз наистина се научих напълно да се отдавам. Нали знаете какво имам предвид?... Нищо друго не е по-важно. Не е трудно да се прави, тъй като това е най-ценното нещо, което имам", каза още тя.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Мацката за 2 седмици язди поне 10 коня и ги разпенваше," - ха-ха-ха-ха, после е миришела като прабаба си от дивия запад :D:D
20
0
 
3
 
! Отговори
До Анонимен 22 преди 2 години
Септември в Навара - жега. Имаше и гепарди, които уж бяха в същия кадър, но реално ги снимаха отделно. Сцената беше, Камерън гледа с бинокъл от покрива на кола, вижда ловуващи гепарди, яхва коня и пришпорва бясно натам. Виждайки, че улавят плячката, спира рязко коня. Взира се и пак луд галоп през полето. Бая зор видяха конете(сигурно затова не ползваха расовите), а и за нея не беше лесно, но излезе желязна. Дубли, тренировки и накрая изрязано. Имаше и дубльорка, но за нея не остана много работа.
19
0
 
3
 
! Отговори
До 24 преди 2 години
Пак е по-добре отколкото лелинки и бабки
18
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
С нашия брак, аз наистина се научих напълно да се отдавам. Нали знаете какво имам предвид? . . . Не разбрах, дълъг, дебел, тънък твърд или мек или някаква комбинация е причината?
17
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сменя конете щото след снимките по 3 дена не им изсъхва гърбът
16
2
 
12
 
! Отговори
До 17 и подобни преди 2 години
Много пъпчиви недорасли онанисти в този сайт бе хора!?!Зле възпитани дечурлигаМалко са нормалните Мъже и Жени !!
15
3
 
6
 
! Отговори
Случаен минувач преди 2 години
Ами ще го хвали, ако редовно я хаква. И я докарва до екстаз.
14
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен 9 преди 2 години
Бъзикай се, но Камерън Диас може да я махнеш от тоя списък. Професионалист, много земна, а и добра ездачка. Бях в помощния екип за снимките на the Counselor през 2012 в Испания. Камерън трябваше да галопира през пустинята. Конете за филма бяха расови скъпи и ги ползваха само в близък план. За далечен и тренировки наемаха местни. Мацката за 2 седмици язди поне 10 коня и ги разпенваше, не е да позира от седлото само, а жега, умора, мръсотия - гък не каза. Жалко че са изрязали почти всичко от филма
13
5
 
13
 
! Отговори
Анализатор преди 2 години
Принципно може някъде да се намерат. момета на по 30-35, г, които все още да стават, разбира се в много рядки случаи, но със сигурност е пълно с тьотки на по 45-50, които си мислят, че са на 20 и се имат за красавици....
12
17
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абсолютно съм съгласен с човекът, описал жените над 50 ! Имам само едно допълнение. Дори и някоя да става до около тия години, то е само визуално. Жена над 30, в редки случаи 35 не ви трябва да докосвате, галите, мачкате... Също така и ароматът им става друг след 30. Всичко това го казвам със съжаление.
11
10
 
10
 
! Отговори
Иван Г. преди 2 години
Тук все некви.проскубани 50.годишни стрини пишат......
10
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мисля, че е отвратително да обиждаш всички жени, само защото имаш, или си мислиш, че ще имаш проблеми вкъщи.
9
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чувствай се поздравен за Тодоров ден от всички. Приятен Тодоров ден ,
8
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 6 - А след 18, такива като тебе трябв д аги пращат в казарма, да ги готвят за пушечно месо, а на 21 да ги пращат в някоя фабирка от 6 сутринта до 8 вечерта, включително и в събота, че да не се размотавате много-много. 1-2 деца да направи и да издържа там и толкова.Оо, не ти харесва? Не си бил псот един бачкатор? Имало и други неща в живота? NEWS FLASH - така е за всички хора. Включително жените под и над 50.
7
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сега чакам утре да прочета, че разните елитни актриси и певици като Камерън Диаз, Дженифър Лопез, Дженифър Анистън, Бионсе, Рияна, Кейти Пери, Гуинет Полтроу, Елизабет Хърли и т.н. , за които толкова често срещаме новини в Българската преса, са дошли да ни благодарят за вниманието и да ни поздравят за празника - Тодоровден. Даже от уважение и признателност са се включили в студа в кушиите по калните поляни, яздейки селски коне, добре ароматизирани в оборите през зимата. И снимки да има :)
6
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много жени плетят и готвят преди 50. Но това е съчетано с много други дейности. Въпросът е че след 50 това им остава единствената опция, за да не се излагат с други неща
5
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз плетях и готвех и преди 50, ***. Според мен е време за смяна на местата, кой каквото е правил преди това, почва да го прави другия.
4
21
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
След 50 и най - красивата която е била и най-поддържаната започва да си личи че тръгва да става баба и си личи амортизацията. След 50 жените трябва само да плетат и готвят.
3
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"какво става с тия "жени" бе?" - Стават на 50 години, какво да става? Дали има една на 100 цени, дето на 35+ все още "да става" и 1 на 10000, дето на 45 още да става, ама на тея години, може и да има 1 на 1000000, ама не съм я виждал точно ...
2
9
 
13
 
! Отговори
На дървен Чеп преди 2 години
... Забравила е да спомене, че той само у дупето я пердаши... А, тя си умира за такава глезотия!