Дъщерята на Пит и Джоли - Шайло, взриви мрежата с клип

Тя танцува хип хоп за саундратрака на филма "Елвис"
20 юни 2022 13:33, Петя Славова
38
Дъщерята на Пит и Джоли - Шайло,  взриви мрежата с клип
Снимка: БГНЕС

Във видеоклип, публикуван в YouTube, Шайло Джоли-Пит подпалва дансинга на танцовия комплекс Milenium Dance Complex. Два салона, две атмосфери - това е най-малкото, което може да бъде казано по темата. Докато Брад Пит и бившата му съпруга Анджелина Джоли водят нова съдебна война, дъщеря им Шайло (16 г.) изживява пълноценно своята страст - танците.

В неделя тийнейджърката подпали мрежата, след като се появи в нов видеоклип в YouTube, заснет от танцовия комплекс "Милениум" в Лос Анджелис, Калифорния, предава БГНЕС.

В танцовия видеоклип на британския хореограф Хамилтън Евънс Шайло Джоли-Пит, заобиколена от двама свои съученици, танцува хип-хоп на "Vegas" - песен на Doja Cat, записана за саундтрака на филма "Елвис". Облечено с тениска на "Бийтълс" и чифт кецове, младото момиче се движи като професионалист. Едва на 16 години Шайло вече има вродено чувство за ритъм.

Това не е първият път, в който интернет потребителите виждат нейно артистично изпълнение. В профила си в TikТok тийнейджърката вече остави безмълвни интернет потребителите с танца си под звуците на песента "About Damn Time" на Lizzo или на "Shivers" на Ед Шийрън. Талант, с който родителите ѝ "много се гордеят". "Те нямат нищо против факта, че тя може да се занимава с това, но и не я притискат да го прави. Шайло обича да танцува, изключително талантлива е и през последните години е взела много уроци", казва източник пред US Weekly. Поне за едно нещо бившите съпрузи са на едно мнение.

На 3 юни, Брад Пит отново подаде жалба срещу майката на шестте си деца, обвинявайки я, че умишлено се е опитала да му "навреди, като продаде дяловете си" в имението Miraval - лозе, което двамата придобиват през 2008 г. - обвинение, което не се хареса на Джоли. Няколко дни по-късно актрисата реагира категорично чрез говорител, като осъди "лъжите" и "фалшивата история".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
15
 
6
 
! Отговори
Елемаг преди 1 година
Взривила ми е дедовия.Клипа е от 13-ти.За една седмица с 300 зора 500 хиляди гледания.Азис и Каролина в дует имат 3 милиона за една нощ.
12
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това не са точно танци както и "хип хоп" не е точно музика.Маймунски истории са. Очаквам всеки момент да ревнат че им краде културата.
11
4
 
12
 
! Отговори
Пълно е с такива преди 1 година
"таланти" по улиците на нeгъpcкитe квартали - особено като се назобят с дрога, какво изкуство правят...
10
2
 
24
 
! Отговори
ПС пак се отличи преди 1 година
с прозрение: "Едва на 16 години Шайло вече има вродено чувство за ритъм." ---------- Добре, че вроденото й чувство се е проявило толкова рано...
9
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Съгласен съм, момичето просто повтаря движения автоматично, стои дървено. Но все пак е похвално, че изцяло изпълнява хореографията на танца, и това не е малко, аз без опит едва ли бих се справил за под месец репетиции.По-притеснително е, че обикновено следващите етапи на тези танци са да се хвърлят на пилона по сутиен и бикини
8
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дебеланата вдясно я бива повече. Язък за гените
7
7
 
7
 
! Отговори
пенсионер-ветеран преди 1 година
белото си е бело, жалко че расте в такава тъмна среда!
6
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Чувствам се ВЗРИВЕН....
5
3
 
9
 
! Отговори
АнонимеН преди 1 година
И АЗ МОГА ДА ПУСНА ЕДИН ВИДЕОКЛИП НА ЗАБЪРЗАН КАДЪР! ДОСТА РЯДКО ДЕЦАТА СА ТАЛАНТЛИВИ КАТО РОДИТЕЛИТЕ СИ!
4
11
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Автоматизирани движения на робот....това не е танц, съжалявам. Танцът предполага пластика, елегантност. Иначе Шайло е симпатична.
3
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
това и аз го мога
2
11
 
15
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
Оле Боже!!!!...Какво беше това кълчотене и подскачане?....Как стана така,че МАЙМУНСКИТЕДВИЖЕНИЯ от доста време минават за "изкуство" ?
1
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ми много добре.