Ринго Стар е болен от COVID-19

Той отмени концерт в Минесота
3 окт 2022 20:51, Нели Христова
9
Ринго Стар е болен от COVID-19
Снимка: БГНЕС

Ринго Стар отмени концерт в Минесота заради заболяване, предаде ЮПИ.

Изпълнителят трябваше да се изяви в неделя, но в последния момент шоуто бе анулирано.

"Ринго е болен и се надяваше да може да излезе на сцената, оттук и късното съобщение, но това се отрази гласа му. Ринго няма КОВИД-19", написаха в Туитър организаторите "Мистик лейк казино".

Преди минути стана ясно, че Стар е с положителен тест за коронавирус. Съобщението направиха от  The Canada Life Center. Там  Ринго и групата му трябваше да изнесат концерт тази седмица.

"Ринго Стар и неговата група All Starr Band бяха принудени да отменят последните си концерти поради заболяване. Днес бе потвърдено, че Ринго има Covid и турнето ще бъде отложено, докато се възстанови. Шоуто в Canada Life Center на 4 октомври е отменено“, гласи съобщението.

Стар се възстановява у дома и се надява скоро да се върне на сцената.

"Той и групата му изпращат мир и любов на всички фенове, които планираха да дойдат и да видят шоуто. Нова дата ще бъде обявена в бъдеще. Всички първоначално закупени билети ще важат за новата дата", се казва още в съобщението.

82-годишният бивш барабанист на "Бийтълс" наскоро спечели награда "Еми" за работата си по документалния филм "Get Back", отбелязва ЮПИ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Е Ринго, какви концерти на 82, стой си почивай вече.
6
1
 
2
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
До ЖиТоТо...Е,моите уважения,но не си прав !.."Битлягите" се появиха в момент,когато ЦЕЛИЯТ СВЯТ се беше ошашавил от събитията..Те /"Битлягите"/ НЕ са просто британско явление,те бяха "мотора" на промените,които ставаха тогава в ЦЕЛИЯ свят !..М/у другото,не знам дали знаеш,но те отказаха наградата ,която Кралицата им предложи..Разбира се,титлата "Сър" ,Пол МакКартни не е могъл да откаже,защото..тя е "Номиниране",не е "избор"..
5
6
 
1
 
! Отговори
В.Узунов преди 1 година
Нали е Стар. Нема да го изкара
4
4
 
1
 
! Отговори
ЖиТоТо преди 1 година
До ПроСоТо - Групата е била употребена в политически проект, за да тушират назряващото социално недоволство в Англия (миньорите).
3
5
 
2
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
Я!...Ринго бил още жив бре!?...Йохансон Ленънсон га отстреляха отдавна,Георги Харисонов са спомина от рак,обаче Барабаниста -още живи,а и изнася концерти?!..Е,жив и здрав да е !..ЛЕГЕНДАТА "Бийтълс" постепенно умира..ЗА СЪЖАЛЕНИЕ !..Как е Пол,некой знае ли?..Но така или иначе,"Нема,не ке се роди по-велика група от Ливърпулската четворка"..
2
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А на деса общата покрай ковида и откриха мозък и???
1
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Голем праз! 98 000 000 американци преболедуваха, над 1 000 000 умряха.