Гуинет Полтроу разказва за свободата, която имат жените на 50

Актрисата разкрива как се е променила през последните години
20 окт 2022 01:15, Дарена Найденова
5
Гуинет Полтроу разказва за свободата, която имат жените на 50
БГНЕС

Гуинет Полтроу навлезе в петото си десетилетие преди по-малко от месец, но вече харесва този етап от живота.

 
„Фантастично е. Чувствам се доста вдъхновена. Преди ми пукаше какво мислят хората за мен, а сега не ми пука. Приятно е. Това, което е най-важно, според мен, е да не се вглъбяваш толкова много в мнението на останалите, а да харесваш себе си“, казва актрисата по случай навършването на 50 години. Тя присъства на специално събитие в Санта Моника, организирано от нейната собствена марка GOOP.
 
По време на панела, който беше в чест на модерната уелнес марка и включваше импровизирани станции от Vie Healing, Goop Beauty, Hydration Room и специални гости като Джилиан Демпси, Полтроу припомни, че преходът към нейните 40 години не бил толкова плавен. Спомня си, че по това време е била развалина, изпитвайки криза на средната възраст.
 
„Знаех, че исках да напусна брака си и знаех, че искам да се върна в САЩ, така че много неща се случваха с мен“, казва тя. Гуинет се развежда със съпруга си Крис Мартин през 2016 година. Двамата имат и две деца – 16-годишен син Моузес и 18-годишна дъщеря Епъл. В момента Полтроу вече е омъжена за Брад Фалчък, като отношенията ѝ с Мартин са великолепни и двамата често се събират по поводи, свързани с децата.
 
Полтроу обясни, че преходът през годините е особено труден за жените заради това, което обществото ги кара да мислят за остаряването. Според нея, много дами, приближаващи 40-те години, си мислят, че времето им за деца е отминало, вече не са желани или видими за околните. „От друга страна, въобще не се притеснявах да навърша 50. Чувствах, че това невероятно освобождение идва към мен“, пояснява актрисата.
 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
2
 
! Отговори
Чисти ръце преди 1 година
Жени, които знаят вече, кои са фалшиви мъже, и кои са истински. Вземат нещата от живота присърце, но не си го слагат вече много на сърцето. В повечето случаи са умни жени, натрупали голям житейски опит и се разпознават по това как говорят.
2
1
 
4
 
! Отговори
жена преди 1 година
Самотни нощи? Може и да са самотни, а може и да не са, както и за вас, мъжете. А вие да сте наясно - жените са с вас след тази възраст единствено и единствено заради парите, набийте си го в главите, друга истина няма.
1
11
 
5
 
! Отговори
Реалност преди 1 година
Колкото повече се натрупват годинките, толкова се правят на недостъпни- уж всичко могат и знаят, ама като дойдат дългите самотни нощи и се хвърлят на платена любов, защото всичко уж знаят.