Съдът реши: Кевин Спейси невинен по обвиненията за сексуално насилие

Антъни Рап съдеше актьора за 40 милиона долара
22 окт 2022 13:29, Дарена Найденова
14
Съдът реши: Кевин Спейси невинен по обвиненията за сексуално насилие
Снимка: БГНЕС

Федерално жури в Манхантън реши, че Кевин Спейси е невинен по обвиненията в сексуално насилие, които бяха предявени от Антъни Рап. Актьорът заведе дело срещу колегата си, твърдейки, че последният се качил върху него и го е насилил сексуално през 1986 година, когато е бил едва на 14 години

 
Твърдението на Антъни Рап беше едно от най-известните в ранните дни на движението #MeToo, когато жертви на сексуални посегателства започнаха да излизат с обвинения срещу високопоставени мъже в света на развлечението, политиката и бизнеса. Кевин Спейси, звезда от политическата драма "Къща от карти" и възхваляван актьор, който беше водещ на наградите "Тони" само месеци по-рано, бързо претърпя обрат в кариерата си. 
 
Разкрието на Рап, което BuzzFeed News публикува през октомври 2017 година, беше последвано от дузина други обвинения в сексуално посегателство срещу Спейси. Той поддържа своята версия за невинност, като преди дни се яви в съд във Великобритания, където отново отказа да призне вина. Един от неговите адвокати - Дженифър Л. Келър - каза, че клиентът й ще бъде оневинен по всички случаи. 
 
Историята на Рап е от 1986 година, когато той присъства на парти в апартамента на Спейси в Ню Йорк по време на активен сезон на Бродуей, когато и двамата играят в различни пиеси. По това време Кевин е на 26 години, а младият му колега е едва на 14 и тепърва прохожда в бизнеса. Въпреки цветущия разказ с много подробности, Спейси твърди, че не помни подобен случай и отрича да е нействал насилствено. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
2
 
! Отговори
Бай 100ян преди 1 година
След историята с Джони Деп шарлатаните от MeToo могат да ме фанат за дъртия ***!
10
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В Бг има някакви неграмотни извратеняци хвалещи съдебната система на САЩ. Само там меркантилен може да осъди без доказателства някой само кълнейки се в библията за неща преди тридесет години без никакви доказателства, а на честна дума. Та....към тези сслабоумни хора - в Европа сме висши хора, не сме рептили и маргинали като в САЩ.Който харесва САЩ да си ходи там.
9
0
 
10
 
! Отговори
До 9 преди 1 година
Абе умнико, ти четеш ли годините.....Говори се 1986 година, а на "жертвата" му дошло на акъл да се възползва през 2020 година.
8
2
 
1
 
! Отговори
Брагороден възрастен преди 1 година
Нашето време настъпи. Скоро ще имаме всички права да възпитаваме момченца и момиченца. Вече разработваме проект за детски център, в който ще приютяваме онеправдани подрастващи, чиито родители не ги слушат. Победата та Спейси се очакваше! Съдът е справедлив. Това е победа и за нас!
7
2
 
10
 
! Отговори
Йан преди 1 година
Супер мовина!! Аз и без това продължавах да си го гледам с кеф.Кевин Спейси е гениален актьор, изключителна класа, а тва че примерно oнодил някви некадърни и безполезни деца въобще не ме интересува
6
10
 
1
 
! Отговори
Споко преди 1 година
Няма страшно! Много скоро лично Вова ще се погрижи за него
5
0
 
1
 
! Отговори
пришълеца преди 1 година
Времето на *** свърши:)))
4
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Казах в очите на продуцента Чък Лори, че евреиите организираха атентатите от 9/11... Това е!!! Заради това той ме изгони от Двама мъже и половина!!!! "........ Чарли Шийн
3
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Либералните чекисти могат да провалят всеки!
2
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Еми след дъжд качулка.... Те евреитте от Холивуд вече му съсипаха и живота и кариерата пА сега като е оправдан вече няма значение.... Като кажат 100пъти, че кака ти е кy.....a ходи се обяснявай после че нямаш сестра....Чифутииите са опасни - набележат ли те ще те разсипят.
1
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Няма значение вече кариерата му е свършена.