Кейт Уинслет с мил жест към майка в нужда

Ето как актрисата помогна на едно семейство
Обновена: 16 ное 2022 21:54 | 16 ное 2022 17:21, Дарена Найденова
0
Кейт Уинслет с мил жест към майка в нужда
Getty

През последните години на човечеството доста му се насъбра. Всичко започна с коронавируса през 2020 година, след което избухна война, довела до покачването на цените и създаването на инфлация, която сериозно притесни по-голямата част от населението. В такива моменти е трудно да се фокусираме върху нещо друго, освен върху себе си и оцеляването си, но понякога е добре да обърнем глава настрани, за да получим вдъхновение и да си напомним, че все още има добро на света и то идва от най-неочакваните места.

 
Тази история е за холивудска актриса, но няма нищо общо с любовния ѝ живот или кариерата. Няма да говорим за наградите, които въпросната дама притежава, за емблематичните ѝ филми или колко добре изглежда. Не сме тук, за да разкрием с колко известни мъже е имала отношения, за колко от тях се е доказало и колко от тях са били спекулации. Днес ще говорим за доброто в душата на тази актриса и как тя е добрият пример, който в последно време доста ни липсва.
 
Името на тази жена е Кейт Уинслет. Позната от десетилетия, прекарани на екрана и червения килим, но все още не се е предала на социалните мрежи. Рядко може да я чуете да говори за личния си живот, а съвсем скоро ще направи дебют с 22-годишната си дъщеря във филм. Преди това обаче Уинслет се прочу с нещо извън Холивуд, което успя да докосне сърцата на милиони.

Преди дни стана ясно, че актрисата е поела изцяло сметката за електричество на нуждаеща се майка в Шотландия. Каролин Хънтър е трябвало да изплати непосилна за нея сума. Енергията е използвана за поддържането на животоспасяващо оборудване за дъщерята на Каролин. Според кметството на Клакмананшър, сметката може да достигне до колосалните 17 000 паунда следващата година.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари