Джесика Частейн разкри защо е яла обелки от банани

Звездата имала трудно детство
14 дек 2022 20:00, Дарена Найденова
11
Джесика Частейн разкри защо е яла обелки от банани
БГНЕС

Тя е от онези актриси, които рядко попадат в полезрението на обикновения зрител. Името ѝ не се върти постоянно по медиите, таблоидите не я преследват толкова яростно, папараците не получават много пари за нейни снимки. Личният ѝ живот е далеч от светлината на прожекторите, социалните ѝ профили са пълни само със снимки от професионални ангажименти, а коментарите пред пресата винаги са добре оформени и с подбрани думи.

Тя е Джесика Частейн. Една от малкото червенокоси в Холивуд, които ни карат да се усмихваме всеки път, когато я видим на екран. Печели вниманието ни с множество проекти, а първия си засега „Оскар“ получи едва тази година заради играта си в „Очите на Тами Фей“. Наскоро я гледахме в „Добрата сестра“ по Netflix, разказващ истинската история на медицинската сестра Ейми Лоурън, която помага да се залови сериен убиец.
 
Частейн се сдоби с първата си номинация за „Златен глобус“ за играта в новия сериал „Джордж и Тами“, който в момента промотира. Именно заради това тя получава и специално интервю с вестник Guardian, където разкрива малко повече за детството си и трудния път, по който достига до световна слава и холивудско признание.
 
Растейки, актрисата не се смятала за много интелигентен човек, защото се представяла зле в училище. Тя е изключена от гимназията, а дипломата за завършено средно образование получава чак като възрастна, след като си взима всички задължителни изпити. Освен че не се справяла добре с уроците, Частейн признава, че е била и много притеснително и стеснително дете.
 
 
„Не получавах достатъчно внимание. Правех различни неща, с които да привлека погледите към мен. На обяд сядах в кафенето и започвах да ям обелки от банани, за да може другите деца да ме забележат“, спомня си тя.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари