Звездните двойки, на които не им пука за общественото мнение

Кои са щастливи напук на злите езици
27
Звездните двойки, на които не им пука за общественото мнение
Снимка: Getty Images

 За знаменитостите, грижата за общественото мнение е буквално част от работата им, а техният имидж е от първостепенно значение за кариерите им. Ние пък, в ролята на обществеността, често сме много критични към известните личности и техния избор за партньор. Осъждаме двойките с голяма възрастова разлика, не разбираме когато една знаменитост се ожени/омъжи за напълно обикновен човек, междурасовите бракове също не са ни по вкуса. Казваме: „Колко ужасно!, когато видим мъж, по-нисък от жена си, да не говорим колко зле реагираме на връзка, която е започнала като изневяра.

И все пак, има много двойки-знаменитости, които не обръщат голямо внимание на това, както мислят другите за тяхната любов. Те са щастливи заедно на пук на злите езици! А ето и кои са тези двойки и подробности за техните нетрадиционни връзки:
 
Принц Хари и Меган Маркъл
 
Когато любимият на британците принц Хари реши да жени за разведената американска актриса Меган (на основната снимка), която на всичкото отгоре има чернокожа майка, всички фенове на кралското семейство бяха озадачени. Когато обаче двойка реши да напусне кралския двор и да замине да живее в САЩ, постъпката им надигна вълна от осъдителни коментари. Очевидно е, че принц Хари не беше готов да живее в сянката на брат си Уилям и затова потърси по-нестандартен път да бъде в светлината на прожекторите. Хората обаче продължават да се чудят неодобрително, защо Меган и Хари, които обявиха, че искат да живеят нормален живот с децата си, далеч от двореца, всъщност не спират да занимават медиите със себе си. Явно е, обаче, че принцът и съпругата му не се вълнуват особено от общественото мнение относно поведението им.
 
Карла Бруни и Никола Саркози
 
Италиано-френската певица и супермодел от 90-те Карла Бруни определено хипнотизира бившия френски президент на Франция Никола Саркози. Двамата се запознават на вечеря през 2007 г. и от тогава са неразделни, въпреки че много хора не им предричаха щастливо бъдеще. Саркози е първият съпруг на Бруни, докато тя е третата му съпруга. Имаше слух, че връзката им в започнала докато Никола все още е бил женен за втората си съпруга, като този слух даваше поводи на обществото да ги обсъжда осъдително. Говори се, че президентът всъщност е доста чувствителен към разликата във височината им, която е в полза на модела. Когато ходят на официални събития, Карла винаги носи равни обувки.
 
Алек Болдуин и Хилария Томас
 
През 2012 година инструкторката по йога Хилария Томас мина по венчило с холивудския актьор Алек Болдуин. Двамата всъщност се запознават в ресторант в Ню Йорк и се влюбват един в друг от пръв поглед. Имаше много негативни коментари за 26-годишната разлика във възрастта им, но те не са нищо пред осъдителните коментари, свързани с раждането на 7-те им общи деца. Двойката преживя и други скандали и остана заедно. Преди година Алек застреля случайно операторката на филма „Rust”, оставяйки детето й сираче, а малко след това Хилария забременя със седмото им дете, което предизвика много отрицание в социалните медии. Малко преди това пък около Хилария имаше скандал относно това, че години наред е лъгала медиите, че е родом от остров Майорка, Испания и че всъщност дори не знае испански. Но двамата явно не позволяват общественото мнение да им влияе!
 
Крал Чарлз и кралицата Камила Паркър Боулс
 
Кралят и неговата нова кралица са замесени в един от най-големите скандали в кралското семейство и до ден днешен. Светът остана безмълвен, след като покойната принцеса Даяна спомена, че има „трима“ души в брака й. А „третия“ се оказа бившата приятелка на Чарлз – Камила. След това експлозивно интервю Камила се превърна в една от най-мразените жени в света. След преждевременната смърт на Даяна и възстановяването на връзката на Чарлз и Камила, обществеността не знаеше какво да мисли. Въпреки че двамата бяха изправени пред много критики и изпитания, те останаха заедно и показаха на всички, че истинската любов е по-силна от общественото мнение.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още по темата: звезди
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
2
 
! Отговори
..... преди 1 година
Отдай се на Камила
18
0
 
0
 
! Отговори
..... преди 1 година
Някаква магия за нещо полезно и нормално ако има, сподели я и нея, Pls!
17
1
 
1
 
! Отговори
до Учудващо преди 1 година
Разликата им е 1 (една) година, а не 24. Като млада Камила е красива и даже по-красива от Даяна - няма големия нос на Даяна. Просто не е трябвало да се пречи на връзката на Чарлз с Камила и да му пробутват Даяна. Но тука греховете са на по-старото поколение в кралското семейство, а не на кралицата и принц Филип. Сега пък като бяха ларж и позволиха на Хари да домъкне оная посредствена и алчна за пари и известност жена, пак удариха греда. То ни тъй, ни тъй...
16
2
 
4
 
! Отговори
Учудващо преди 1 година
Чарли още си язди старата камила. Истински пример за Макрон.
15
1
 
6
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 1 година
Къде бе Диана, къде е Камила...
14
3
 
2
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 1 година
Като гледам тези на снимката, скоро ще литнат към звездите. Журналистите позват жаргон, хамерикански шаблон и промиват главите на подрастващото поколение. С нас няма да се получи. Очакваме да прочетем кой кого е "забил".
13
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Там е работата, че не им пука. Ако на Чарлз му пукаше, сега Даяна щеше да е жива и двамата щяха да бъдат заедно.
12
2
 
5
 
! Отговори
ха ха преди 1 година
Не пукането е взаимно.
11
3
 
9
 
! Отговори
Общественото мнение преди 1 година
Не ми пука за звездните двойки .!. Отделящи по-вонящи фекалии и от египетски лешояд.!.
10
18
 
3
 
! Отговори
Черна магия за преди 1 година
раздяла с яйце. Взима се сурово яйце. Запалва се клечка кибрит и се казва: Когато тай клечка изгори, така и любовта между Х и У да изгори, а ако не изгори, в яйцето да се затвори и да не излиза, безчувствени да останат! Плюе се три пъти върху яйцето и се носи в жилището/имота на Х и У. Поставя се на незабележимо място.
9
10
 
13
 
! Отговори
Асан преди 1 година
Просто Киро и Асан Спецов :)))
8
18
 
3
 
! Отговори
Черна магия за преди 1 година
заключване на късмета. Взима се мътна вода, от блато. Взима се и камък. Взима се и тръни. Сипва се водата в тенджера, слагат се тръните, а на дъното и камъка. Навеждаме се до тенджерата и шепнем на водата - Нека късметът на Х като блатна вода да застине, на камък и тръни да удря все! Сипва се в тубичка водата и през нощта между 2 и 3 часа се отива пред жилището на Х и се оплисква стената или входната врата с водата.
7
16
 
2
 
! Отговори
Черна магия преди 1 година
за раздяла. Набелязва се даденото семейство/двойка. Намира и се взима жаба от вир, по възможност голяма. Взима се дреха от семейството/двойката. Взима се червен конец. Жабата се завръзва с конеца за трънкааа заедно с дрехата и се казва: Както ще съхне бавно тази жаба, така да съхне бавно и любовта между Х и У
6
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Точно заради това тоя чехъл не трябваше да го коронясват. Все пак това не е Бай Митьо от 2-рия етаж да си изхвърля миризливото зеле през юли и да не му дреме за съседското мнение. Ако на краля не му дреме - да го свалят.
5
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До нови обекти!
4
2
 
1
 
! Отговори
ахахахаха преди 1 година
А Цвети била дол но пробна боядисана надзирателка. Голям фактор. Някой да не целуне някого, че тежко му горко.
3
18
 
3
 
! Отговори
Черна магия за преди 1 година
групова смъртт Взимат се брезови клонки, подострят се, взима се кибрит и семена от беладона. Изкопава се дупка зад блока или в близост до него, където има почва. В дупката се забива една клонка и се изрича: пример: Семейство Димитрови страшна болест да ги застигне, запалва се клечка кибрит и се хвърля, слага се и семе от беладона. И се продължава така до последното семейство, което живее в блока. Накрая дупката се заравя. Магията се извършва през нощта между 2 и 3
2
3
 
10
 
! Отговори
Асан преди 1 година
Боко тиквата и Кметя на Симитли :)))
1
4
 
7
 
! Отговори
ТЪНКООБИДЕН преди 1 година
На когото не му пукаше, му пролича още преди векове.