Прически 2023: Какво е луксозна брюнетка и кой го използва?

Един цвят, който няма да създава проблеми
1
Прически 2023: Какво е луксозна брюнетка и кой го използва?
Снимка: Getty Images

 Ако вярвате на общите приказки, блодинките знаят как да се забавляват. Но, за да постигнем този рус цвят на косата, си е голям ангажимент, който след това изисква и допълнителна грижа. Така че след месеци на пораснали корени и по-здрава, по-мека коса, много дами, които често са залагали на русия цвят преди пандемията, не бързаха да се върнат към него.

Превъртаме напред повече от година по-късно и по-тъмният, жив външен вид все още е на мода, но сега вече има официално име - Луксозна брюнетка.
 
"Този цвят е лъскав, топъл, блести на светлината и изглежда естествено", казва стилистката Сара Клайн пред InStyle. Според нея, това, което кара стилът да изглежда луксозен и скъп, е богатството на тоновете и блясъка. Тук може да помислите за кафявата кестенява основа на Хейли Бийбър с медено руси краища. Моделът е пример за бивша блондинка, която от началото на пандемията разчита само и единствено на естествения си цвят.
 
Фризьорката Касондра Каединг казва, че след началото на пандемията клиентите й е трябвало да се откажат от редовното боядисване на косата. По този начин естествените им нюанси са започнали да избиват, а заедно с тях косата им е станала много по-здрава и мека. Каединг смята, че това е основната причина Хейли вече да не боядисва цялата си коса. 
 
Въпреки че стилът "Луксозна брюнетка" да звучи като нещо, което не всеки може да си позволи, по ирония на съдбата е лесна за поддръжка прическа. Тя е изключително подходяща за времето, в което живеем, когато нищо не е напълно сигурно, включително и работното време на салоните за красота. 
 
"Мисля, че след пандемията индустрията за красота доста се промени и все повече хора се завръщат към естествения си външен вид, който изисква по-малко поддръжка", казва Клайн. Каединг допълва, че добавянето на блясък ще подобри цвета на косата и ще засили повече контраста между нея, очите и кожата ви. 
 
Ето и няколко знаменитости, които са изпробвали стила "Луксозна брюнетка"
 
Хейли Бийбър
 
На пръв поглед вероятно не изглежда така сякаш косата на Хейли е по-тъмна. Но в действителност моделът постепенно се превръща в естествена брюнетка по време на пандемията, смесвайки цвета с топли руси отблясъци, които започват от средата на кичура. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: звезди
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
3
 
! Отговори
Стойне от Чукурово преди 1 година
Кът загъсъ свеща ми се е тая какъв цвят и е окосмяването и горе и голе