Мария Бакалова си почива във Велинград

Актрисата качи снимка на гледката от известен хотел
25 фев 2023 13:10, Нели Христова
52
Мария Бакалова си почива във Велинград
Снимка: БГНЕС

След края на снимачния процес в Гърция, единствената българска актриса, номинирана за "Оскар" - Мария Бакалова, се върна у нас.

Тя се наслаждава на хубавото време във Велинград. Актрисата качи снимка на гледката от известен хотел, но не разкри кой ѝ прави компания.

Преди дни Бакалова показа, че се наслаждава на последните часове, които ще прекара с новото си гадже - Валери от "Игри на волята", пише "24 часа".

"Остава малко до последния ни ден в Гърция", написа тя на снимка с Валери.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Таман с огромно любопитство и трепет очаквах да чуя Маями,Бахамите,Хаваите или най малкото,де да знам ,Соломоновите острови(тия пьк кьде се намираха) и изведньж...Велинград! Веднага изплува в сьзнанието ми картина от рода на :крачат две старици,лекуващи се от ревматизьм или ишиас,пред тях двама криволичещи пенсии и най отзад нашата холивудка Марчето...И лентата се скьсам!
38
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бих.
37
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Радвайте се,че изобщо ни споменават някъде,че и без това рядко се случва.Не че нямаме добри актьори,напротив,особено тези,от по-старото поколение,но нямат поле за изява.
36
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Как така не си е надула джуките като местните ***.И Нина Добрев и тя.Тия от Холивуд много изостанали,бе.Видът им е съвсем нормален.Я вижте наш'те кифли,не мязат на хора,все едно са ги извадили от някоя зоологическа градина.
35
2
 
7
 
! Отговори
На този етап преди 1 година
от кариерата си е успяла да получи номинация за "Оскар", браво. Нека да видим как ще се развие кариерата й, за да я наречем "успешна". Но каквото и да е постигнала засега, неуместно е да сравнявате нейните изяви с таланта на българските актьори, които сме имали и все още имаме. Пък и тя все пак е завършила актьорско майсторство в България, не в Холивуд, нали? Значи нейният успех се дължи и на българите, които са я учили.
34
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Последния ден е в Гърция.
33
3
 
7
 
! Отговори
Лекар преди 1 година
Готино путте, кефи ме...оня Валери явно я чегърта сега
32
1
 
9
 
! Отговори
1 преди 1 година
Гъзарка. Аз само за Малдивите имам пари.
31
8
 
11
 
! Отговори
До Хи-хи преди 1 година
"назови двама по-познати на света,български актьори от нея?" ------------- Абе ти нещо не си наред. Това, че няма български актьори в Холивуд, не значи, че ние нямаме талантливи актьори. Става въпрос за дарба, не за известност "по света". А и Холивуд не е "света", освен за комплексарите. Апропо, кой се интересува от Мария Бакалова и нейните актьорски умения? След този филм - затишие...
30
1
 
9
 
! Отговори
Позитивен преди 1 година
Ми хубаво.
29
6
 
12
 
! Отговори
Мнение преди 1 година
Защо я величаете толкова? До господина, превъзнасящ Нина ДобреВ( без -а в края), е стъпала пред Мария, но чак пък идол на световните тинейджъри, ай- посмали малко. Гледах я в две вечерни шоу-та, ами пълна скръб, даже при Jimmy, той спря играта с топки, че нещо не я биваше. Хубава и хвърчаща във въздуха, но нормално за такива, като нея.
28
13
 
13
 
! Отговори
Хе-хе преди 1 година
Изключително красиво и талантливо българско момиче.Пожелавам и късмет.Много българи помиват в чужбина,да харчат български пари,а тя е дошла на почивка в България.Сигурно е можела да почива навсякъде по света.
27
12
 
5
 
! Отговори
Хи хи преди 1 година
До До Хе-хе...назови двама по-познати на света,български актьори от нея?
26
10
 
15
 
! Отговори
До Хе-хе преди 1 година
Не ни е яд и не плюем. Само питаме с какво Мария Бакалова е толкова успяла, че да ни занимават с нейното ежедневие? А колкото до нищожността, значението на Мария в Холивуд е точно нищожно. Не можеш да сложиш на една везна нейното участие в някакъв филм и номинацията за "Оскар" с труда на всеки човек, който има смисъл и полза за други хора.
25
7
 
7
 
! Отговори
Хе-хе преди 1 година
До до хе-хе...всички Холивудски актриси са се показвали,коя пред камерата,коя само пред режисьора.А комплексарите лъскат бастуна и си мислят:Ееееееех тая да ми падне.Хе-хе
24
0
 
13
 
! Отговори
Елон Мъск преди 1 година
Има пари - угажда си
23
15
 
21
 
! Отговори
до хе-хе преди 1 година
В какво е успяла, бе, момче, че в една от сцените си вдигна роклята и си показа косматата п...???? А, диалозите във филма???? Абе ти въобще гледал ли си тази вулгарщина???
22
5
 
10
 
! Отговори
НеРазбрал преди 1 година
Като е толкова добра, защо повече от година е в БГ? Май само нашите *** й обръщат внимание.
21
11
 
12
 
! Отговори
Българин преди 1 година
Аз съм я е*ал... беше на 19.
20
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мария ,коя е тази?