Наградният сезон в Холивуд приключи, звездите с "голи" тоалети

Ето кои звезди се появиха с такива на партито на Vanity Fair
15 мар 2023 22:02, Дарена Найденова
8
Наградният сезон в Холивуд приключи, звездите с "голи" тоалети
БГНЕС

Официално можем да кажем, че наградният сезон в Холивуд приключи с раздаването на Оскарите в нощта срещу 13 март.

Преди обаче големите победители да се върнат към ежедневните си графици и снимки, те се събраха за едно последно грандиозно парти, организирано от списание Vanity Fair. Провеждано всяка година, точно след приключването на церемонията в Долби Тиатър, празненството обикновено продължава до ранните часове на следващия ден и рядко може да видите снимки от вътрешността на залата. Не че телефоните са забранени, както на Met Gala, но просто звездите толкова се забавляват, че нямат време за социалните мрежи и публикации.
 
Тъй като за поредна година не получихме покана за партито, можем да се задоволим само с официалните снимки от червения килим, които също не са за изпускане. Докато на наградите „Оскар“ гостите бяха елегантно и стилно облечени, повечето от тях, то за Vanity Fair нещата малко се промениха. На преден план излязоха сексапилните рокли, покриващи много малка част от тялото и прозрачни дизайни, които определено не оставяха много на въображението.
 
Кара Делевин например беше една от отличничките на Оскарите, носейки красива червена рокля от Elie Saab с висока цепка и цвете на рамото. За късното парти обаче моделката реши да покаже своя сексапил, обличайки се в прозрачна бяла рокля с повдигащ бюста ефект от Del Core.
 
Ана де Армас последва същия пример, сменяйки сивата рокля от Оскарите с прозрачен дизайн, украсен с флорални мотиви. И двете рокли бяха дело на Louis Vuitton.
 
Определено мотото на партито на Vanity Fair беше повече плът и по-малко плат, като звездите не се притесниха да покажат телата си.
 
Прозрачните рокли на звездите
 
1. Джанел Моне
 
Моне избра черна рокля на Area, която включваше дантелена горна част и дълга кадифена пола с изрязани участъци на ханша. Голият гръб определено се вписваше в голата тематика на партито, така че актрисата и певица безпроблемно попадна в нашата класация.
 

Оскари 2023 – кои бяха най-впечатляващите прически?

Най-добре облечените звезди на шампанения килим на Оскарите

Изящни колиета – доминиращите бижута на Оскарите

2. Хънтър Шафър
 
Младата актриса е на първо място тази година по голота. Шафер избра да заложи само и единствено на бяла пола, едно бяло перо, едва прикриващо гърдите ѝ.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
мода преди 1 година
Нещо по главата и нищо по краката
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Янка гинка ивка анелия все анонимни к ви с псевдономи к уросму к
4
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Приказката за царят и новите му дрехи в действие - като не може да покажеш нещо ново, креативно, залагаш на голотии и пошлост.
3
0
 
3
 
! Отговори
Ева преди 1 година
не се различават особено от тези от наградните партита
2
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Xa тaka aми, gъpтитe npogyцeнти y Xoливyg ga лъckaт бacтyнитe...
1
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Добре са започнали, догодина може и повече.