Казано и подписано: Екипът на "Откраднат живот" не е виждал Диана Димитрова пребита

Никой не е видял и следи от побой по време на снимките
Обновена: 27 мар 2023 12:21 | 27 мар 2023 12:09, Александър Попов
177
Казано и подписано: Екипът на "Откраднат живот" не е виждал Диана Димитрова пребита
Актрисата разпространи снимки от насилието, което според нея е станало преди повече от пет години

Екипът на „Откраднат живот“ взе отношение по скандала между Диана Димитрова и Юлиан Вергов. Актрисата обвини колегата си в насилие, а прокуратурата се самосезира по случая. В крайна сметка не се стигна до дело.

В позиция до медиите част от участниците в сериала отхвърлят я твърденията на Димитрова, че по време на снимките на четвъртия сезон на продукцията към нея е имало заплахи и е последвал побой.

Ето и пълната им позиция:

Още по темата
Като част от екипа на сериала „ Откраднат живот“ и по повод някои твърдения на Диана Димитрова относно събития, случили се по време на заснемането на 4-ти сезон, заявяваме следното:

1. Относно твърдението на Диана Димитрова в неин пост във Фейсбук от дата 28.11.2022 г, че над нея е имало заплахи и последвал побой на снимачната площадка пред очите на 30 души от екипа, които не са реагирали. Заявяваме, че никой от екипа, който е присъствал на терен в този и следващите дни, не е станал свидетел на побой, а само и единствено на словесен конфликт.

2. Относно твърдението на Диана Димитрова, че ѝ е бил нанесен побой, за което свое твърдение тя приложи и снимки, заявяваме, че никой от нас не е забелязал, в този и следващите дни, каквито и да било наранявания, охлузвания, отоци или следи от каквото и да било насилие върху актрисата. Снимачният процес не е бил спиран, поради влошено физическо или здравословно състояние на който и да било от участниците в сериала. Също така не е търсена или давана лекарска помощ. Актрисата Диана Димитрова не е отсъствала нито час от снимачния процес, в този или някой от следващите дни от датата, на която твърди, че ѝ е нанесен побоя.

С уважение:
Маргарита Анева- счетоводител
Ивон Васева – асистент масовка
Мартин Пеев – трети асистент режисьор
Красимира Карачорова – скриптър
Елис Вели – гардеробиер
Иван Колев- изпълнителен продуцент
Евдокия Петкова – втори асистент режисьор
Радослав Манчев – главен грип
Поли Венкова- художник продукция
Ирена Дойчева – гардеробиер
Велина Павлова-художник костюми
Мариела Стоева – асистент костюми
Димитър Димитров – режисьор
Николай Кубадинов – гардеробиер
Мариета Спасова – асистент художник костюми
Владимир Ковачев – гардеробиер
Борис Славков- оператор
Добри Христосков- буум оператор
Дилян Иванов- втори асистент камера
Росица Герасимова – грим и прически
Ива Денчева – грим и прически
Юрий Цолов – звукорежисьор
Катерина Савова- грим и прически
Румен Дойчинов – втори асистент камера
Янко Такев – главен организатор
Александър Христов- изпълнителен продуцент
Светлозар Петров – реквизитор
Даниел Емарт – сет дресър
Здравко Василев – реквизитор
Татяна Петкова – втори асистент режисьор
Александра Боишина – втори асистент режисьор

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


177
Още по темата: Диана Димитрова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За първи път виждам снимката, и ако това е представила пред съда ще е пълен фарс. Не виждам никакви последствия от удар, а просто подуване от половинчасово реване.
76
23
 
7
 
! Отговори
Галин Костов преди 1 година
Никой не се е съмнявал, че меката китка Юлиян Вергов има куража да вдигне ръка срещу някого, дори и срещу жена. Единственото нещо което е посинявал в живота си е калната шпионка на Владо Карамазов.
75
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За съжаление съм изпадал в ситуация, да бъда явно ощетен и ми е била нужна просто малко свидетелска подкрепа, но хората ги е страх и отказват, а и познавам човек, срещу когото е било лъжесвидетелствано. Абсолютно нищо не е ясно в този случай! Изглежда, че тя преекспонира нещата и ги вади на показ с конкретна цел, но също така и това обединение на цялата тайфа с подписка срещу нея силно намирисва - като гласуването под строй. Подозирам, че и от двете страни не казват (цялата) истината.
74
3
 
21
 
! Отговори
Deep Zone преди 1 година
Да се посмеем на българската Амбър Хърд сега!
73
2
 
14
 
! Отговори
Сандо преди 1 година
да шоследва ответният удар! Девойки с такова поведения - бой по канчето в съда, но ако ме питате мене и на улицата си заслужава боя
72
3
 
27
 
! Отговори
Муахаха преди 1 година
Ей заради такива мин дили, има много истински жертви на насилие на които не се обръща внимание и на които не се вярва!!! Да вземе някой истински да я бошунира по укото да види какво е истинско подуване и посиняване! Не стига, че грим ми и лош грим! Аман от панири, циркове и измислени драми!Ако вземат да прибират всички луди по диспансерите, улиците ще останат празни!!!
71
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тая не успя да изкара за вноска по кредита
70
2
 
13
 
! Отговори
Умник преди 1 година
Истанбулската конвенция какво е предвидила в такъв случай?
69
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В днесшно време по добре на професионалистка да идеш, с тея днешните жени, по евтино и без нерви излиза хаха
68
2
 
12
 
! Отговори
АнонимеН преди 1 година
С ТОЛКОВА МНОГО ГРИМ НЕМОГА ДА ПРЕЦЕНЯ КОЙ ЛЪЖЕ И КОЙ КАЗВА ИСТИНАТА
67
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 61 то вече е станало, почти всяко трето дете живее при разведени разделени родители, тоест в неномрална семейна среда, което влияе на детето
66
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз ако съм жената на Вергов, тая ще я хвана и наистина ще има какво да публикува после
65
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ама тя нали твърдеше, че е изритана в главата от Вергов? Ако това е резултатът от мъжкия ритник в главата, то той изобщо не е опасен. Даже подутина липсва.
64
14
 
3
 
! Отговори
деж преди 1 година
Стискат си заплатите, нормално!
63
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Диди, Дидии... май не мина номера, а.
62
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хубаво гримче, ама бушоните не блестят... Обикновено се подуват първо в червено и после постепено минават към лилаво. Какво лъже тая? Актьорчета-позьорчета. Ако и завъртиш един хубав десен прав удар да не си мисли, че само бушон ще остави? Пукната скула, кръвонанасяне в окото, сцепена вежда. И ако някой може такъв снайперистки удар да нансесе - моите уважения. Ама в реалния живот не е така.
61
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мярка няма тук- уж всичко започна за да не тормозят горките джеендери, а сега какво получихме... така и с жените- уж започнахме за да изравним правата и шансовете на двата пола, а сега какво получихме?! Няма мярка в нещата и пропорционалност в постигането на целите... Оттам и съмнението, че май целите са други изначално... Уж истанбулска защита на жените, ама не ...
60
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ето и Мара Отварачката я биха онзи ден, но тя се е оплакала веднага, подала е жалба, извадила си е медицинско и т.н. Така се прави. А не 5 години да се таиш като мишка, да трупаш злоба и да кроиш план как да си отмъстиш на мъжа, който те е отхвърлил. А това със съобщенията към дъщеря му даже няма нужда от коментар, толкова е долно. Тази жена определено има нужда от специализирана помощ.
59
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз пък не вярвам тази актриса да твърди, че има свидетели, ако няма свидетели. Щеше да измисли нещо друго, ако лъжеше, не е ***. Моето предположение е, че тези са съюзили срещу нея. Изглежда невероятно на пръв поглед, но съм виждал и друг път как голяма група хора се обединява около 1-2 души, които мътят водите, и работят в тяхна полза и лъжат. Никой няма да си постави кариерата и живота на карта, ако не вярва, че е прав. Има нещо гнило в цялата робата. И, да, счетоводителите не са на снимки.
58
1
 
11
 
! Отговори
Кикбоксьор преди 1 година
Ех, Юлианее... като гледам ''пребитата'' физиономния на тази, има какво да се желае в силата на ударите ти.