Зендая с дебют за кампания на Louis Vuitton

Актрисата стана част от новото модно поколение
23 апр 2023 22:25, Дарена Найденова
7
Зендая с дебют за кампания на Louis Vuitton
БГНЕС

Модата от 90-те постепенно започва да се завръща, а с нея идва и най-хубавото от това десетилетие – по-естествените визии и стилни облекла, които незнайно защо бяха заменени от твърде обилния грим, по-оскъдни тоалети и ненужно показване на плът в опит да се привлече повече внимание.

Моделите от 90-те определено бяха пример за подражание със своята смелост да покажат себе си, да бъдат на върха чрез постижения, а не чрез лични драми и клюки, с промотирането на обичта към тялото и увереността, че естествената красота е най-хубавият грим. Синди Крауфорд, Линда Еванджелиста, Моника Белучи, Наоми Кембъл и много други дами заставаха на подиума и по кориците на списания, за да докажат, че всичко, от което се нуждае един човек, е вярата в себе си.
 
Сега младата актриса Зендая се опитва да промотира същите ценности на поколението, което ѝ се възхищава. Оставайки далеч от скандалите в Холивуд, проправяйки си път към върха единствено и само чрез таланта си, тя успя да се съхрани и да докаже на днешния свят, че не всичко се върти около провокативността и харесванията в социалните мрежи.
 
Тръгвайки от Disney, Зендая направи истински фурор след участието си в сериала „Еуфория“, за което печели и награда „Еми“, превръщайки се в най-младата актриса с подобна чест. Миналата година тя повтори победата си, като стана единствената чернокожа жена с две „Еми“ в категорията за драматичен сериал.
 

Визия на деня – Зендая върна на мода леопардовия принт

Звездна мода – Зендая се завърна на червения килим с две винтидж визии

Зендая, Париж те очакваше!

 
2023 година определено ще бъде събитийна за Зендая. Носителката на „Златен глобус“ ще участва в два дългоочаквани филма, като всеки един от тях е ръководен от известен режисьор. Първо ще я видим в Challengers на Лука Гуадино през август, а след това, през октомври, очакваме втората част на Dune на Денис Вилньов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"които незнайно защо бяха заменени от твърде обилния грим, по-оскъдни тоалети и ненужно показване на плът в опит да се привлече повече внимание." - маркетонг.
2
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бих я изклатил поне 3-4 пъти
1
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Грозна е, бре!