Кая Гербер ходи на терапия

Ето какво разкри тя
Обновена: 12 май 2023 19:29 | 12 май 2023 19:26, Ивета Иванова
5
Кая Гербер ходи на терапия
Снимка: БГНЕС

Кая Гербер ходи на терапия. Въпреки че има много успешна кариера на модел, тя сподели, че постоянното пътуване по света я кара да се чувства самотна.

Звездата обясни, че карантините заради коронавируса са променили нейните виждания за живота и работата. Сега ѝ харесва често да се вижда със семейството си, кучето си, терапевта си.

 
21-годишната дъщеря на Синди Кроуфорд започва моделската си кариера още в тийнейджърските си години. Но сега тя разкрива, че се изолирала в началото на кариерата си, тъй като смятала, че тази индустрия е пълна с хора, които забиват нож в гърба.
 
"Попаднах в капана на вярването, че моделството е пълно със скандали между жени. Особено по онова време, аз бях наистина срамежлива. Таях неща в себе си и бях притеснена. Идваш от гимназията, където момичетата са толкова плашещи, така че предположих, че такава ще е културата на поведение", обясни тя пред "Elle".
 
Кая е създала приятелства в модната индустрия, но пътуванията по света я карали да се чувства самотна. Карантините по повод коронавируса са променили нейните възгледи.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Гербер ли си не стааш за нищо
1
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Аман от тия гербери бе :)))