Станислав победи и грабна 100 бона в Hell’s Kitchen

На финала той надделя над Виолета
17 май 2023 07:42, Александър Попов
14
Станислав победи и грабна 100 бона в Hell’s Kitchen
Снимка: Нова тв/Георги Димитров

Станислав Иванов от Перник е големият победител в сезон 5 на Hell’s Kitchen България. 29-годинишният кулинар надделя над талантливата Виолета във финала и спечели голямата награда от 100 000 лева.

По време на решаващата вечерна резервация Станислав можеше да разчита на неговите близки приятели и бивши съотборници – Мацоев, Мартин, Васил и Виктор. Завършилата на второ място Виолета от София се представи много добре във финала, но Станислав показа по-добри кулинарни умения и по-силни лидерски качества и си тръгна с титлата „най-добър готвач за 2023 година“.

По време на финала Шеф Виктор Ангелов заяви: „Станислав, Виолета, вие двамата показахте, че всеки може да спечели, стига да положи нужните усилия. Така е и в Hell’s Kitchen, така е и в живота. Вие двамата сте бъдещето. Не само на нашата професия, но и на България!“

Hell’s Kitchen България избра и своя първи звезден победител. Риалити звездата Виктория Капитонова спечели приза, след като представи почти безпогрешно двустепенно меню в звездния финал. На второ място остана Мирослава Профирова, която доби популярност след участието си в „Игри на Волята“. Мира впечатли със своята модерна интерпретация на традиционни български ястия, но малки грешки ѝ костваха победата.

Станислав Иванов е третият мъж в историята на Hell’s Kitchen България, който печели предаването.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
2
 
! Отговори
Асен преди 11 месеца
Значи трябва да ревеш да намесваш родители за да спечелиш някакво измислено състезание!!!!
10
1
 
2
 
! Отговори
Жорко преди 11 месеца
Аз гледах това плоско предаване само заради рускинята, наистина е мехлем за очите.
9
1
 
4
 
! Отговори
Един с Една преди 11 месеца
Имали ''лидерски качества'' ...ХАХА 3 месеца само мигаха и поемаха замеряници със храна и салата...през останалото време цивреха и викаха Да шеф....големи лидери...те такива са и ЕС лидерите
8
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Ангелов нарочно отстрани Емануел от звездния отбор за да може рускинята да победи, а иначе той щеше да ги отвее и двете.
7
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Какви готвачи са тия: мъжете с бради като талибани, жените с конски опашки и пуснати коси, като гледаш пълна отврат! По три пъти правят омлети и картофени кюфтета и пак не могат.
6
0
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 11 месеца
Дано другите двама са заслужили. Капитонова не я коментирам и оценявам, тя е кариеристка и все печели риалити формати. Дано не се е огънал Виктор Ангелов, за другите двама, защото си плюе на репутацията така.
5
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Браво на финалистите. Това са талантливи хора, които постигат нещо в живота. Успех им пожелавам.
4
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
като ги гледах как си пипат лицето-носа,устата и се почесват все едно имат въшки(обикновени и срамни) някои то направо гнус, ама щом ви харесва
3
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Историята показва, че ги редуват по пол победителите в това предаване. Сезон 1-мъж (Дани-Спартак), 2-жена (Чилева), 3-мъж (Реджеп), 4-жена (Валентина) и сега 5-мъж (Станислав). Значи следващия сезон победител ще е жена. Иначе и двамата бяха най-достойни за финала.
2
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Много ниско ниво, претопляне на бургери и пържене на шницел не е точно готвене, срам и позор!
1
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Като гледам с какъв адреналин готвят... . Няма да близна!!!